- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Ayyy çok heyecanlı Allahım hayırlısını nasip et1,5 luk al ne olur ne olmazyarın bu saatlerde yavrumuzla bekliyor olacağız
Gerçekten çok güzel şu süreci hayırlı sonuçla tamamlayalım inşallahAyyy çok heyecanlı Allahım hayırlısını nasip et
Ben hala inanamıyorum ya tedavi opu işlemi derken araya adet girdi onu bekle transfer hazırlığı falan derken gün geldi ya
Hadi hayirlisiyla alin gelin bebeleri1,5 luk al ne olur ne olmazyarın bu saatlerde yavrumuzla bekliyor olacağız
Vermedim.ama 10gün boyunca hiç kan vermednmı kuzumm neden bekledin okdr? Hala vrsa o çizgi en iyi kanda belli olur hemen ümitsizliğe kapılma.sonuc iyide olsa kötüde olsa dik durman lazım bu süreçte hiçbirimizin garantisi yok nasip ama inşlllhjj kan sonucun gÜzel gelirrrrr minnoşum
Çok gecmis olsun Rabbim girdiginiz bu yolda kolaylıklar nasip etsin inşallah hayırla sonuçlansın inşallahMerhaba...saglik olursa benim de ocakta transferim var .haziranda basladik bu seruvene...yum.rezerv azligim var,esiminde morfoloji ve ileri hiz problemi....3 tane kendiliginden olusan dusuklerim var ve dusuk sebebim bulunamiyor....8 yum toplandi geriye 2 tane 3.gun embriyom kaldi....pgt yapmak istedim ama doktorum embriyo sayin az onermiyorum dedi...2 aydie da rahim kalisma sakinitim vardi sukur ki ilac tedavileri ise yaradi ve 5 mm olan rahmim 2 ayda 8.mm e ulasti.... yarin lucrin diye igne vurulacagim nasip olursa bu surec nasil bilmiyorum...8 gun sonra regli olacagim ve trasnfer islemine baslayacagiz dedi...cok heyecanliyim...Rabbim hepimize yardim etsin ve saglikla evlatlar nasip etsinkafam karma karisik...siz de de oyle oldu mu yani ara sira umutsuzluga girdiniz mi ya olmazsa veya olsa ve yine dusuk olsa dediniz mi hic...ben mi cok olumsuzum veya evhamliyim acaba
Canim simdiden hayirli olsun Allah tekrarini yasatmasin dusuklerini.. bu sefer guzel haberler alirsiniz umarim benimde amh degerim dusuktu translokasyon tasiyici sebebi ile pgt yaptirmak zorunda kaldik 8 taneden 1 embryomuz yuzdu sonuna gelip saglikli cikti ki o bile 100% garanti degil tekrar test yaptirmamiz gerekiyor ki dusunmuyorum takdir-i ilahi... suan bende hala korkuyorum heran birsey olucak diye ama bebisimin ismini umut koydum transferden sonra o benim tek umudum sende oyle guzel dusun guzel olsun.. ve burda kendimi arkadaslarla oyaliyorum yoksa vakit gercekten gecmiyor hepimizin hakkinda hayirlisi olsun ve kucaklarimiz bebislerle dolsun dualarim hepimizle canlarMerhaba...saglik olursa benim de ocakta transferim var .haziranda basladik bu seruvene...yum.rezerv azligim var,esiminde morfoloji ve ileri hiz problemi....3 tane kendiliginden olusan dusuklerim var ve dusuk sebebim bulunamiyor....8 yum toplandi geriye 2 tane 3.gun embriyom kaldi....pgt yapmak istedim ama doktorum embriyo sayin az onermiyorum dedi...2 aydie da rahim kalisma sakinitim vardi sukur ki ilac tedavileri ise yaradi ve 5 mm olan rahmim 2 ayda 8.mm e ulasti.... yarin lucrin diye igne vurulacagim nasip olursa bu surec nasil bilmiyorum...8 gun sonra regli olacagim ve trasnfer islemine baslayacagiz dedi...cok heyecanliyim...Rabbim hepimize yardim etsin ve saglikla evlatlar nasip etsinkafam karma karisik...siz de de oyle oldu mu yani ara sira umutsuzluga girdiniz mi ya olmazsa veya olsa ve yine dusuk olsa dediniz mi hic...ben mi cok olumsuzum veya evhamliyim acaba
Benim garabahtli bacim noluyo banin cozulmedimi nordu dahaListe yapmayı beceren biri varsa veriyim şifreyi yapsın delircimmm yapıom mis gibi kaydedıom liste bozuluo
Seni banlı seniListe yapmayı beceren biri varsa veriyim şifreyi yapsın delircimmm yapıom mis gibi kaydedıom liste bozuluo
Ya valla brzdan sil düZelt gene ugrastım okdr şiste yapıom kaydedıom bozuluo yrna tekrar ban yerim alıştım artıkSeni banlı seni
Çalayım bariBenim garabahtli bacim noluyo banin cozulmedimi nordu dahavalla benim pek bi fikrim yok ama su diger topiklerden calsak olmuyomu
hani adimmm pardon ana adimmm bnm
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
Yok bacii ne banlamasi dur heleÇalayım bariben yapıom oluo kaydedince bozluo yrn kesin banlıyıö gene
istedigin kisir olsun kele bacimYok bacii ne banlamasi dur helebizim adanali Efenin_Annesi yarin kisir yapacak kutlama yapicaz hepbirlikte sensiz olmaz cicegim
sen bi pembiss123 e sorsana kopyalayip atsin sana sadece isimleri koy olabiliyorsa tabi
Valla dun canim kumpur cekmisti evde kalmamis ayiptir soylemesi bugun koptur koptur aldik yaptim yedik simdide cigkofte canim cekti daha cok erken dglmi bu gibi seyler icin kizlar benmi bosbogazim acabaEki Görüntüle 2739399 Simdilik çig köfteyle idare edin gariiii
Mahvetti biziiŞuan bitirdin beni