Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Cok iyiymiş 🤣😅 keşke benim domtor da ikna olsa ama dondurulmuş embriyo sayısı resmi olarak farklı olacak ya sıkıntı çıkmasın yada 2kiz gebelik olursa devlet hayırdır demesin😅🤩
Ayyyy devletin de işi gücü yok, AaGg'nin embriyolarının peşine düşücek. Olur yavrum yaparlar ayarlarlar 😉 annemin kullandığı hat benim üstüme. Ayrışehirlerde oturuyoruz. Telefonunu değiştirdi ve 4,5 g formatında hat kabul ediyor telefon. Ablam gitmiş türktelekoma, hat sahibi olmadığı için geçirip yeni hat vermemişler. Ablam ordan çıkmışbeni arıyor. Yok koficim yapmıyorlar dedi. Sen geri dön kadını bana ver dedim. Kadın tek kelimeyle itiraz bile edemedi. Tamam kofi hanım bu seferlik böyle olsun dedi 🤣🤣🤣 yine medine dilencisi ruhum kazandı 😁

Transfer olan arkadaşlarım ablalarım kardeşlerim yarın 11.30 da hastanede ol gelmeden 10 bardak su iç dediler ben bu suyu içmeye ne zaman başlaycam ki 🥴
Onemli olan mesanen dolu olmasi baciko fazla da sikisik olma, olda yani biraz hissetsen yeter.. bazilari cok abartiyo benim gibi dermisim az daha ordaki oturaklara isiyodum 😂😂

Amin inşallah son olur evet. Normalde sıkıntımız yok. Tek sıkıntı benim yaşım, 38. Bi doğal gebelik geçirdim, kalbi durdu. Bi sene bi daha gebe kalmayınca tüp bebek başladık. Bir opu ile Emsey Hospitalda iki transfer oldum, olmadı. Embriyo kalmayınca bahçeci Cem Çelik’e geçtim. 2 embriyom oldu Pgt yapıldı sonuç yine negatif. 3. Opuyu yine Cem hocada oldum gene iki embriyom donduruldu. Bu ay transfer inşallah. On yumurta toplanıyor niye iki tane kalıyor benim yumurtalar çürük mü diye kafaya takıyorum çok ama bahçecide 3den fazla embriyosu 5. Günde kalan pek duymadım, moral bozmamaya çalışıyorum. Kimsede bi sorun söylemiyor neden olmadığını araştıran da yok, rahmimde mi sorun var diyorum yok diyorlar. Olmayınca hadi sıfırdan opu. Durum böyle yani canım, sorun varsa da bulan yok.
Yaa çok üzüldüm yumurtalarında sorun yoktur hepimizinki öyle azaldı benimde 21 taneden 6 kaldı. Rabbim sabrınızın mükafatını en kısa zamanda versin inşallah 🙏

Onemli olan mesanen dolu olmasi baciko fazla da sikisik olma, olda yani biraz hissetsen yeter.. bazilari cok abartiyo benim gibi dermisim az daha ordaki oturaklara isiyodum 😂😂
Kahkaha attım beee 😂😂😂😂 e 11 de içsem iner mi hemen aşağı dayanamayıp tuvalete koşmak istemiyorum transfer öncesi 😂

Ayyyy devletin de işi gücü yok, AaGg'nin embriyolarının peşine düşücek. Olur yavrum yaparlar ayarlarlar 😉 annemin kullandığı hat benim üstüme. Ayrışehirlerde oturuyoruz. Telefonunu değiştirdi ve 4,5 g formatında hat kabul ediyor telefon. Ablam gitmiş türktelekoma, hat sahibi olmadığı için geçirip yeni hat vermemişler. Ablam ordan çıkmışbeni arıyor. Yok koficim yapmıyorlar dedi. Sen geri dön kadını bana ver dedim. Kadın tek kelimeyle itiraz bile edemedi. Tamam kofi hanım bu seferlik böyle olsun dedi 🤣🤣🤣 yine medine dilencisi ruhum kazandı 😁
Azamet diyon yani 😅azimli olan kadın her yolu bulur felsefesi 😆😆😆

😅Aynen.ya opu işleminde sıkışık olun vs demişler miydi hiç hatırlamıyorum😳

He he gördüm hepsini bensiz pasta kesmeler felan kofi kofi bensiz yemek istemiş türküler paylaşılmış yarıldm burda gülmekten ama yazamadım😂 sen o değilde olaya bak bizim herif kalktı bana yemek yapçak sözde yemegın altını kapatmayı unut yanık kokusuna geldm mutfaga tencerenin içinde kömür yapmış bana😂😂😂
Sana subniminal bir mesaj vermiş bence eşin 🤭🤭🤭 kıııız gördüğünü ama yazamadığını bilseydim ne işkenceler ederdimsana 🤣🤣🤣 niye bantlamışlar seni 😅

10 Muuuu şakamı bu? insanın idrar torbası 3bardak su alıo nasıl tutacan okdr suyu😅
Kız deme öyle valla şimdiden sıkışmaya başladım şimdi ben biraz daha bekleyin yerleşsin diye de sıkarım kendimi çatlar ölürüm hastanede 😂

X