- 21 Temmuz 2019
- 114
- 199
- 31
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Ben 1 saat öncesinden başlamıştım içmeye ama 10 bardak değil tabi bana 3 bardak yetmiştiTransfer olan arkadaşlarım ablalarım kardeşlerim yarın 11.30 da hastanede ol gelmeden 10 bardak su iç dediler ben bu suyu içmeye ne zaman başlaycam ki
Ayyyy devletin de işi gücü yok, AaGg'nin embriyolarının peşine düşücek. Olur yavrum yaparlar ayarlarlarCok iyiymişkeşke benim domtor da ikna olsa ama dondurulmuş embriyo sayısı resmi olarak farklı olacak ya sıkıntı çıkmasın yada 2kiz gebelik olursa devlet hayırdır demesin
Onemli olan mesanen dolu olmasi baciko fazla da sikisik olma, olda yani biraz hissetsen yeter.. bazilari cok abartiyo benim gibi dermisim az daha ordaki oturaklara isiyodumTransfer olan arkadaşlarım ablalarım kardeşlerim yarın 11.30 da hastanede ol gelmeden 10 bardak su iç dediler ben bu suyu içmeye ne zaman başlaycam ki
Yaa çok üzüldüm yumurtalarında sorun yoktur hepimizinki öyle azaldı benimde 21 taneden 6 kaldı. Rabbim sabrınızın mükafatını en kısa zamanda versin inşallahAmin inşallah son olur evet. Normalde sıkıntımız yok. Tek sıkıntı benim yaşım, 38. Bi doğal gebelik geçirdim, kalbi durdu. Bi sene bi daha gebe kalmayınca tüp bebek başladık. Bir opu ile Emsey Hospitalda iki transfer oldum, olmadı. Embriyo kalmayınca bahçeci Cem Çelik’e geçtim. 2 embriyom oldu Pgt yapıldı sonuç yine negatif. 3. Opuyu yine Cem hocada oldum gene iki embriyom donduruldu. Bu ay transfer inşallah. On yumurta toplanıyor niye iki tane kalıyor benim yumurtalar çürük mü diye kafaya takıyorum çok ama bahçecide 3den fazla embriyosu 5. Günde kalan pek duymadım, moral bozmamaya çalışıyorum. Kimsede bi sorun söylemiyor neden olmadığını araştıran da yok, rahmimde mi sorun var diyorum yok diyorlar. Olmayınca hadi sıfırdan opu. Durum böyle yani canım, sorun varsa da bulan yok.
:))) teşekkürler davet için. Geldim geldim buradayımO daveti ben yaptımtecrübeli bir bacımız daha oldu
Benim geçer sen yemeyiver mademonunsuz bogzmdan gcmz ne kldi surda bkleyelim
Kahkaha attım beeeOnemli olan mesanen dolu olmasi baciko fazla da sikisik olma, olda yani biraz hissetsen yeter.. bazilari cok abartiyo benim gibi dermisim az daha ordaki oturaklara isiyodum
Azamet diyon yaniAyyyy devletin de işi gücü yok, AaGg'nin embriyolarının peşine düşücek. Olur yavrum yaparlar ayarlarlarannemin kullandığı hat benim üstüme. Ayrışehirlerde oturuyoruz. Telefonunu değiştirdi ve 4,5 g formatında hat kabul ediyor telefon. Ablam gitmiş türktelekoma, hat sahibi olmadığı için geçirip yeni hat vermemişler. Ablam ordan çıkmışbeni arıyor. Yok koficim yapmıyorlar dedi. Sen geri dön kadını bana ver dedim. Kadın tek kelimeyle itiraz bile edemedi. Tamam kofi hanım bu seferlik böyle olsun dedi yine medine dilencisi ruhum kazandı
Bunlar beni patlatacak deseneBen 1 saat öncesinden başlamıştım içmeye ama 10 bardak değil tabi bana 3 bardak yetmişti
Onemli olan mesanen dolu olmasi baciko fazla da sikisik olma, olda yani biraz hissetsen yeter.. bazilari cok abartiyo benim gibi dermisim az daha ordaki oturaklara isiyodum
Teşekkürler hepimizin inşallahYaa çok üzüldüm yumurtalarında sorun yoktur hepimizinki öyle azaldı benimde 21 taneden 6 kaldı. Rabbim sabrınızın mükafatını en kısa zamanda versin inşallah
Sana subniminal bir mesaj vermiş bence eşinHe he gördüm hepsini bensiz pasta kesmeler felankofi bensiz yemek istemiş türküler paylaşılmış yarıldm burda gülmekten ama yazamadım sen o değilde olaya bak bizim herif kalktı bana yemek yapçak sözde yemegın altını kapatmayı unut yanık kokusuna geldm mutfaga tencerenin içinde kömür yapmış bana
Kız deme öyle valla şimdiden sıkışmaya başladım şimdi ben biraz daha bekleyin yerleşsin diye de sıkarım kendimi çatlar ölürüm hastanede10 Muuuu şakamı bu? insanın idrar torbası 3bardak su alıo nasıl tutacan okdr suyu
gel kuzum senide hamiş yapalm sertifikayı alan gidebilir:))) teşekkürler davet için. Geldim geldim buradayım
Et et bi daha ağzını bantlasınlar da gör senBak hele yaaa senin ahını aldım demiama huylu huyundan vazgeçermi gene seni şikayetlencem
Opu da hiç olamaması gerekiyordu ne yemek ne içmek aç susuz gidiliyorduAynen.ya opu işleminde sıkışık olun vs demişler miydi hiç hatırlamıyorum
Valla opuyu bende hatirlamiyom onda gerek yoktu diye biliyom asil bu sikisikligin nedeni rahmi iyice bastirsin cis torbasi diyeAynen.ya opu işleminde sıkışık olun vs demişler miydi hiç hatırlamıyorum
Opu da hiç olamaması gerekiyordu ne yemek ne içmek aç susuz gidiliyordu
Yavrum senin bahtın karaysa benim günahım ne
O zaman abartmıyım dimi son bir saat 5 bardak içsem de yeter o zamanValla opuyu bende hatirlamiyom onda gerek yoktu diye biliyom asil bu sikisikligin nedeni rahmi iyice bastirsin cis torbasi diyeSemaknc