- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Beni bantladılar birdaha bantlatmam kendimiUğraş yavrum uğraşgözünü de bantlasınlar da gör sen
E ben o kadar çektim bu işin çilesini ilaçlardan 4-5 kilo aldım süzgeçe döndü neticem bi zahmet o da bi sürgü döksün dimiahaha sürgücülük kocaların görevi sen bakma o hemşireye 3-4bardak yeter o nedir arkdş damacana mı içek yani
Merhaba canım, üçüde test günü negatifle mi sonuçlandıMerhaba dolaşırken bi yerlerde davet gördüm ben de geldim. Bu aralıkta transfer olmayı istiyordum. Tahmini 31 aralıkta olacakmışımBu dördüncü transfer olacak. Deneyim sahibi olmak isteyeceğim kesinlikle son konuydu ama gediklisi oldum artık mecburen. Acemi varsa sorusu olan varsa burdayım.
bacılar nerelisiniz yarışmaya nerden katılıyorsunuz
Ankaralı bacınız ben hale yarışmaya istanbuldan katılıyorumEvet yaPlutonMerkez kızzz şöyle güzel bi takvim yapsanıza vallahi kim ne durumda karışıyor
Sakın 10 bardak içme. İki bardak yeter. Çabuk çişi gelenlerdensen.Transfer olan arkadaşlarım ablalarım kardeşlerim yarın 11.30 da hastanede ol gelmeden 10 bardak su iç dediler ben bu suyu içmeye ne zaman başlaycam ki
adanaliyik allaaannn adamiyikkkk kirveeemmmmbacılar nerelisiniz yarışmaya nerden katılıyorsunuz
Yeni form aç oradan devam ederizBeni bantladılar birdaha bantlatmam kendimisiteye dava açarım
Yapayimda ozaman motive olun arkadaslarBen nasıl hevesleniyorum hamile kalayım da yapayım diye
Ben yozgatliyimbacılar nerelisiniz yarışmaya nerden katılıyorsunuz
O kadar sıkışıyomusun ya tuvalete ay ben napican yarınValla sonuncu kurban bendim transferde o gun cikista beklettiler bende yataga isedim noruyumkormu bekletmiyelerdi mahfoldum ama smdide bebiko rahat vermiyo oyle wc deyim
Yok canim benimki biraz luzumsuzluktu okadara gerek yok ilk denemem oldugu icin cahillime verO kadar sıkışıyomusun ya tuvalete ay ben napican yarın
adanaliyik allaaannn adamiyikkkk kirveeemmmm
Sivaslıyım bendeBen yozgatliyimgurbet ellerinden selam olsun
Oh mis gibi olmuş baktıkça içim açılıyorYapayimda ozaman motive olun arkadaslar
Ben kontrollü içeyim en iyisi 11 de içmeye başlarım artık yarım saate iner heraldeSakın 10 bardak içme. İki bardak yeter. Çabuk çişi gelenlerdensen.
Arnavutum canım ben Istanbuldan katılıyorumbacılar nerelisiniz yarışmaya nerden katılıyorsunuz
Bende kontrollü gideyim bi küçük sise yeter yaBen kontrollü içeyim en iyisi 11 de içmeye başlarım artık yarım saate iner heralde
Adanali nerden bildin cayi sevdiimi valla tavsan kaniki mashaAllah cay demlicem smdi kendimeEki Görüntüle 2739297 caylar bendennn gelin hanmlar ıcek
1,5 luk al ne olur ne olmazBende kontrollü gideyim bi küçük sise yeter ya