Aralık - Ocak Transfer olacaklar

O daveti ben yaptım tecrübeli bir bacımız daha oldu

Kocam beni böyle sahiplenmedi yüreğini sevdiğim kadın koca yürekli PlutonMerkez isim hale mi halem mi şuna da bi açıklık getir Allah aşkına

Transfer olan arkadaşlarım ablalarım kardeşlerim yarın 11.30 da hastanede ol gelmeden 10 bardak su iç dediler ben bu suyu içmeye ne zaman başlaycam ki

Bu son olsun inşallah sıkıntınız neydi acaba bişey diyorlar mı ?
Amin inşallah son olur evet. Normalde sıkıntımız yok. Tek sıkıntı benim yaşım, 38. Bi doğal gebelik geçirdim, kalbi durdu. Bi sene bi daha gebe kalmayınca tüp bebek başladık. Bir opu ile Emsey Hospitalda iki transfer oldum, olmadı. Embriyo kalmayınca bahçeci Cem Çelik’e geçtim. 2 embriyom oldu Pgt yapıldı sonuç yine negatif. 3. Opuyu yine Cem hocada oldum gene iki embriyom donduruldu. Bu ay transfer inşallah. On yumurta toplanıyor niye iki tane kalıyor benim yumurtalar çürük mü diye kafaya takıyorum çok ama bahçecide 3den fazla embriyosu 5. Günde kalan pek duymadım, moral bozmamaya çalışıyorum. Kimsede bi sorun söylemiyor neden olmadığını araştıran da yok, rahmimde mi sorun var diyorum yok diyorlar. Olmayınca hadi sıfırdan opu. Durum böyle yani canım, sorun varsa da bulan yok.

senin metabolizmana bağlıdır herhalde. 30 dk içinde indiren de var 2 saat içinde indiren de çok önceden içme yolda zorlar seni zorunlu duraklama yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…