- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 31
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Hoşgeldin canısı özlettin kendini sebebini öğrenebildin mi neden engellendinAhahaah uslu durcam artık 1gün ceza yedim bunların tüm suçlusu @kofi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canısı özlettin kendini sebebini öğrenebildin mi neden engellendinAhahaah uslu durcam artık 1gün ceza yedim bunların tüm suçlusu @kofi
Evet opude 36 saat oncesinde oluyor mutlak yoksa yumurtalar kayboluyoDemekki çok daha önce yapılıyor. Bizde opudan 1,5 gün önce yapılıyor. Yani taze transferde
Qhahahahah yaaaa ama sana hak verdim ağır tahrik var işin içinde ben de olsam şeytana uyardımya askoo bana bakip bakip durdu hayr yapamam olmaz dedim göz kirpti beni bastan cikartti belinden kavradim aldim onu elime batrdim catali o buluşma anini hala unutamiyorum
Kural ihlali yapmışım msj silmişimwtsuptan sabahtan beri darladm sitenin iletişimini en son bıktılarda açtılar 1gün geçmek bilmedi biran doğuma kdr açmıcaklar sandım şiştim burdaHoşgeldin canısı özlettin kendini sebebini öğrenebildin mi neden engellendin
benmmm bebemmm wtsupta olmasa senide göremicektimPlutonMerkez hoşgeldin şekerim
Aah aah nediyelim pasta guzeldi amaKural ihlali yapmışım msj silmişimwtsuptan sabahtan beri darladm sitenin iletişimini en son bıktılarda açtılar 1gün geçmek bilmedi biran doğuma kdr açmıcaklar sandım şiştim burda
yaaa kujuuu sizssiz ağlarım ben yaaadedikodudan mahrum kalmak çokk zor çokkyemek konusunda o benm kocamın beceriksizliği oyun oynamaktan yemeği yaktı.ben olmasam aç kalırızPlutonMerkez giz sen niye kayboldun bakem herifine yemegede yaktirmissin noluyo ustunde kara bulutlar mi var ney sebebi neydiki
Bilmiyorum ki daha transferden sonra 5.günüm ve test tarihine daha çok var inşallah tutunmuşturSimdi ne durumdasin canim umarim tutmustur bebisin
Mesajda mı siliniyormuş burda ve bu neden bir ihlalmiş acaba alıştık buraya yahu Allah yokluğunu vermesinKural ihlali yapmışım msj silmişimwtsuptan sabahtan beri darladm sitenin iletişimini en son bıktılarda açtılar 1gün geçmek bilmedi biran doğuma kdr açmıcaklar sandım şiştim burda
hain karılar sizi bende yaparım pasta ama size yok kendim yicemAah aah nediyelim pasta guzeldi ama
Hamaratli bacim benim ac kalacan heriflere guvenirsek isimiz yassyaaa kujuuu sizssiz ağlarım ben yaaadedikodudan mahrum kalmak çokk zor çokkyemek konusunda o benm kocamın beceriksizliği oyun oynamaktan yemeği yaktı.ben olmasam aç kalırız
Ahahaah ya 9ay nasıl geçecek bize ben bacılarımsız naparımMesajda mı siliniyormuş burda ve bu neden bir ihlalmiş acaba alıştık buraya yahu Allah yokluğunu vermesin
InshaAllah canim simsiki tutunsun bebikon sana Allahim kucaginada almayi nasip etsinBilmiyorum ki daha transferden sonra 5.günüm ve test tarihine daha çok var inşallah tutunmuştur
yaaa valla bi mutfaga girdi evi yakıyordubana bakacakmış sözde yandık zehirlemese bariHamaratli bacim benim ac kalacan heriflere guvenirsek isimiz yass
Ooo siz özelde takılıyorsunuz heee sizi gidi sizlerrrrbenmmm bebemmm wtsupta olmasa senide göremicektim
Bu son olsun inşallah sıkıntınız neydi acaba bişey diyorlar mı ?Merhaba dolaşırken bi yerlerde davet gördüm ben de geldim. Bu aralıkta transfer olmayı istiyordum. Tahmini 31 aralıkta olacakmışım Bu dördüncü transfer olacak. Deneyim sahibi olmak isteyeceğim kesinlikle son konuydu ama gediklisi oldum artık mecburen. Acemi varsa sorusu olan varsa burdayım.
İnşallah canımsın sen ne durumdasınInshaAllah canim simsiki tutunsun bebikon sana Allahim kucaginada almayi nasip etsin