Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Halamin gizi hep ben tuttum senin yasıni kofi hep pastani yemek istedi ama eline vurdum ben kestirmedim pastani ama ben yedim bi dilim

Bende aynı şeyleri yaşayacağım ama hangi tarihte şuan belli değil. Yani inşallah olmaz ama bu transferin tutma ihtimalini az görüyorum denemek için yapcam sadece

Bende aynı şeyleri yaşayacağım ama hangi tarihte şuan belli değil. Yani inşallah olmaz ama bu transferin tutma ihtimalini az görüyorum denemek için yapcam sadece
ya bebem içinde kalmasın dene.ama o tüple vedalaşacan kaçarı yokama aret hoca almadı tüpü bağladı sadece oyüzden 3günde ayağa kalktım birde paıkolojık olrk daha iyi hissettirio bağlatmak.ama tutarsa belki hiç gerek kalmıcak keşkkeeeeeee

8. Gün hayalet çizgi 9. Gün daha soluk hayalet çizgi 10.Gün ışıkla varla yok arası bı çizgi. Negatif olmasa böyle olmazdı. Benim hayalet çizgiler gittikçe belirsizlesti
ama 10gün boyunca hiç kan vermednmı kuzumm neden bekledin okdr? Hala vrsa o çizgi en iyi kanda belli olur hemen ümitsizliğe kapılma.sonuc iyide olsa kötüde olsa dik durman lazım bu süreçte hiçbirimizin garantisi yok nasip ama inşlllhjj kan sonucun gÜzel gelirrrrr minnoşum

Aaaa ben şok emmim gızıı kofiyi engelleyip senmi yedin ahahaha bensiz pastalar felan utanmazlar kısırda yapaydınız bari
ya askoo bana bakip bakip durdu hayr yapamam olmaz dedim göz kirpti beni bastan cikartti belinden kavradim aldim onu elime batrdim catali o buluşma anini hala unutamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…