Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ben de yaptım canım. 8. Gün hayalet silik çizgi,9.gun çizgi daha da belirsiz oldu. 10. Gün hepten gitti var mı yok mu belli değil. O yüzden sormak istedim
Allah Allah neden ki ?yani transfer öncesi çatlatma iğnesi gibi bir iğne yapılmıyor değil mi ?hani o yanıltır diyeceğim ama neden öyle oldu acaba merak ettim

Ben de yaptım canım. 8. Gün hayalet silik çizgi,9.gun çizgi daha da belirsiz oldu. 10. Gün hepten gitti var mı yok mu belli değil. O yüzden sormak istedim
Testlerin yenimi eskimi? Birde idrar testi moralini yok yere bozabilir eccuk daha bekle hcg ne baktir canim ben 12.gun test ettirdim 2 gun anam agladi ama degdi sonuc iyidi darisi sana inshaAllah umitli olma ama umitsizde olma

Giiiiiw halamin gizi hayirdir ne bani nerelerdesin gozumuz yollarda kaldi kimi pasta yapti yedik sensizzz

Giiiiiw halamin gizi hayirdir ne bani nerelerdesin gozumuz yollarda kaldi kimi pasta yapti yedik sensizzz
He he gördüm hepsini bensiz pasta kesmeler felan kofi bensiz yemek istemiş türküler paylaşılmış yarıldm burda gülmekten ama yazamadım sen o değilde olaya bak bizim herif kalktı bana yemek yapçak sözde yemegın altını kapatmayı unut yanık kokusuna geldm mutfaga tencerenin içinde kömür yapmış bana

Testlerin yenimi eskimi? Birde idrar testi moralini yok yere bozabilir eccuk daha bekle hcg ne baktir canim ben 12.gun test ettirdim 2 gun anam agladi ama degdi sonuc iyidi darisi sana inshaAllah umitli olma ama umitsizde olma
İnternetten sipariş vermiştim tarihine bakmadım. 2 gün sonra kan testim. Biliyorum artık olmadı malesef çok üzgünüm

Bak hele yaaa senin ahını aldım demi ama huylu huyundan vazgeçermi gene seni şikayetlencem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…