- 24 Kasım 2020
- 1.348
- 2.315
- 33
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Ikizler geliyo herhalde cok guzel degerin1422 canım verdim . 12. gün kan degeri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikizler geliyo herhalde cok guzel degerin1422 canım verdim . 12. gün kan degeri
hayırlısı olsun kuzum.Ikizler geliyo herhalde cok guzel degerin
Ben de yaptım canım. 8. Gün hayalet silik çizgi,9.gun çizgi daha da belirsiz oldu. 10. Gün hepten gitti var mı yok mu belli değil. O yüzden sormak istedimBenim fazla tup bebek tecrubem yok ama 10.gun benim hcg test gunumdu 6Ab embryo mu 5 ci gun dayanamayip idrarda test ettim sende et valla iyi dayanmissiniz
Aminnn insh canim su platform bir sallansin guzel haberlerlehayırlısı olsun kuzum.
rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese
5. Mü maşallah yani embiryo için 11. Gün 5. Gün embiryosu için 6. Gün de çıkar herhaldeBenim fazla tup bebek tecrubem yok ama 10.gun benim hcg test gunumdu 6Ab embryo mu 5 ci gun dayanamayip idrarda test ettim sende et valla iyi dayanmissiniz
Allah Allah neden ki ?yani transfer öncesi çatlatma iğnesi gibi bir iğne yapılmıyor değil mi ?hani o yanıltır diyeceğim ama neden öyle oldu acaba merak ettimBen de yaptım canım. 8. Gün hayalet silik çizgi,9.gun çizgi daha da belirsiz oldu. 10. Gün hepten gitti var mı yok mu belli değil. O yüzden sormak istedim
Testlerin yenimi eskimi? Birde idrar testi moralini yok yere bozabilir eccuk daha bekle hcg ne baktir canim ben 12.gun test ettirdim 2 gun anam agladi ama degdi sonuc iyidi darisi sana inshaAllah umitli olma ama umitsizde olmaBen de yaptım canım. 8. Gün hayalet silik çizgi,9.gun çizgi daha da belirsiz oldu. 10. Gün hepten gitti var mı yok mu belli değil. O yüzden sormak istedim
Oy oy masallah canim1422 canım verdim . 12. gün kan degeri
Benim silik cikmisti 5.gun ama ard arda test ettim ertesi gunler koyulasinca tmm dedim5. Mü maşallah yani embiryo için 11. Gün 5. Gün embiryosu için 6. Gün de çıkar herhalde
Giiiiiw halamin gizi hayirdir ne bani nerelerdesin gozumuz yollarda kaldi kimi pasta yapti yedik sensizzzBASIN AÇIKLAMASI öhü öhü ses kontrol.Pek muhterem saygı değer topik vatandaşları geçici olarak banlanan hesabıma nihayet kavuşmuş bulunmaktayım.hepinizin gözlerinden öper dalgaya devam ederim bensi dedikodu he hemde venm dedikodum bittiniz siz
Allah Allah neden ki ?yani transfer öncesi çatlatma iğnesi gibi bir iğne yapılmıyor değil mi ?hani o yanıltır diyeceğim ama neden öyle oldu acaba merak ettim
Merhaba kizlar dondurulmus transferde çatlarma iğnesi oluyor mu?Taze transferde yapılıyor. Ama 8. Gün testi yaptigimda çatlatma iğnesinin 13. Günüydü
He he gördüm hepsini bensiz pasta kesmeler felan kofi bensiz yemek istemiş türküler paylaşılmış yarıldm burda gülmekten ama yazamadım sen o değilde olaya bak bizim herif kalktı bana yemek yapçak sözde yemegın altını kapatmayı unut yanık kokusuna geldm mutfaga tencerenin içinde kömür yapmış banaGiiiiiw halamin gizi hayirdir ne bani nerelerdesin gozumuz yollarda kaldi kimi pasta yapti yedik sensizzz
İnternetten sipariş vermiştim tarihine bakmadım. 2 gün sonra kan testim. Biliyorum artık olmadı malesef çok üzgünümTestlerin yenimi eskimi? Birde idrar testi moralini yok yere bozabilir eccuk daha bekle hcg ne baktir canim ben 12.gun test ettirdim 2 gun anam agladi ama degdi sonuc iyidi darisi sana inshaAllah umitli olma ama umitsizde olma
Merhaba kizlar dondurulmus transferde çatlarma iğnesi oluyor mu?
Aa doğru canım haklısın onu unutmuşumTaze transferde yapılıyor. Ama 8. Gün testi yaptigimda çatlatma iğnesinin 13. Günüydü
Bak hele yaaa senin ahını aldım demi ama huylu huyundan vazgeçermi gene seni şikayetlencemAy adet bekliyorduk, şimdi bide yarın akşamı bekle topik sahibi basın açıklaması yapıcak yarın saat 19.00'da bence beni herkese tek tek şikayet etti. Ondan cezalandırdılar. Sen kofiyle nasıl uğraşırsın diye
Bebemm sanada cvplayım ben aret hocaya gittimde rahim filmi istedi hidrosalpenks sıvı cıktı.ve direk amelıyat olman gerekıo dedi bana ve amelıytımı yaptı opuyla beraber bu sekılde bebege zarar verir dedi benden demesiAa doğru canım haklısın onu unutmuşum
Evet benim dondurulmus naturel siklusta olduMerhaba kizlar dondurulmus transferde çatlarma iğnesi oluyor mu?