- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Benim bundan önceki denemelerimde, ben biraz ısrarcı olduğum için (medine dilencisi gibiOlabilir aslında detaylı görüşebilir ben istedim ama malesef
Ben tek transfer ederim o senin içinde bölünür iki olur senin nasibine demişti bana Hayırlısı bakalım
Bence halangili beklememeliyizEki Görüntüle 2738970 Halamgil geldiginde keseriz aksama
Cok iyiymişBenim bundan önceki denemelerimde, ben biraz ısrarcı olduğum için (medine dilencisi gibi) dr 2 tane koymuştu. Ama tek koymuş gibi görünüyordu evraklarda
Anaam bende isterim valla simdiden aserdim dermisimEki Görüntüle 2738970 Halamgil geldiginde keseriz aksama
@halemgil halamin giizii ozledik seni bee gel nerelerdesinBence halangili beklememeliyizakşama çok var
ben bi espiri mi kaçırdım. Niye halamgil diyomuz kıza adı halem değil mi
onunsuz bogzmdan gcmz ne kldi surda bkleyelimBence halangili beklememeliyizakşama çok var
canim halamgill
Cikar benceKızlar herkes dürüstçe fikrini söylesin lütfen. 3. Gün taze embriyo 10. Gün erken gebelik testinde çıkar mı çıkmaz mı
1422 canım verdim . 12. gün kan degeritugce9192 naptin canim verdinmi 2.kan
Bence çıkarKızlar herkes dürüstçe fikrini söylesin lütfen. 3. Gün taze embriyo 10. Gün erken gebelik testinde çıkar mı çıkmaz mı
Benim fazla tup bebek tecrubem yok ama 10.gun benim hcg test gunumdu 6Ab embryo mu 5 ci gun dayanamayip idrarda test ettim sende et valla iyi dayanmissinizKızlar herkes dürüstçe fikrini söylesin lütfen. 3. Gün taze embriyo 10. Gün erken gebelik testinde çıkar mı çıkmaz mı