Aralık - Ocak Transfer olacaklar

2 gün önce 657 di bugün akşam da vericem test aksilik cıkmazsa onu da söylicem koficim
10 günden sonra evimize gectik daha iyi hissettim evimize gelince . ama annem gül gibi baktı bana
Ah o anneler hakkı ödenmez vallahi anne olucaksın yine annen sana analık yapıyor canım benim öperim ellerinden bekliyoruz tubişkocum güzel haberlerini

PlutonMerkez Ssevincli Semaknc canlar sizden 2 biz aret kamar a gidiyordunuz. Sanırım bir halem idi diğeri hanginizdi? Valla k bakmayın forumda o aldar şey okudum o kadar doktor duydum ki hepsi karıştı. 2 tanıdık aret beye gidiyormuş kesin olarak ona gitmemi söyledi. Bu hafta gitmek istiyorum transfer öncesi yani. Malum bana tutmazsa ameliyat önermişlerdi. Aret beye de danışayım.olmadı 2. Tedaviyi olur en son ameliyat olurum diye düşünüyorum. Aret beye giden 2 tanıdık da çocuk sahibi olmuş maşallah size de sıca sıcağına danışmsk istiyorum

O bi tanesi ben
Ben çok memnunum doktorumdan iyiki ona gitmişim diyorum.

35'te yaptirabiliyorsun ya, 34, belki tolerans tanınabilir pıt hanım
Olabilir aslında detaylı görüşebilir ben istedim ama malesef
Ben tek transfer ederim o senin içinde bölünür iki olur senin nasibine demişti bana Hayırlısı bakalım

Ben değilim ben Diyarbakır da Uğur hocaya gidiyorum

Olabilir aslında detaylı görüşebilir ben istedim ama malesef
Ben tek transfer ederim o senin içinde bölünür iki olur senin nasibine demişti bana Hayırlısı bakalım
Benim bundan önceki denemelerimde, biraz ısrarcı olduğum için (medine dilencisi gibi ) dr 2 tane koymuştu. Ama tek koymuş gibi görünüyordu evraklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…