- 26 Temmuz 2019
- 2.305
- 3.908
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Ocak ayındakofi ve benden başka transfer olacak kimler var acaba?
Hadi hayırlısı bitanemŞimdi de beni aradılar 11.30 da burda olun dedilerölücem mutluluktan
35 yaş üstü dediler banadaSen biraz zorlayabilirdin ya. Kaç doğumlusun?
Ben bugün çok duygusalım ya hep ağlıyorum çok farklı duyguymuşBeni de pıtlatcaksınız burda yaa
AmiinnMerhaba kızlar bu hafta opu ocak ayı da transferim var çok pozitif bir topiksiniz katılmak isterim inşallah sonuçlar da bu enerjiyle hep pozitif olur
Dr fsh ignesi bile verdi eşime. Diyorum ya 2 ay merional 150 kullandi. Testosteronu yükseltsin diye. Keçiboynuzu ve çörek otu yağını da dr verdi.
Ah o anneler hakkı ödenmez vallahi2 gün önce 657 di bugün akşam da vericem test aksilik cıkmazsa onu da söylicem koficim
10 günden sonra evimize gectik daha iyi hissettim evimize gelince . ama annem gül gibi baktı bana
35'te yaptirabiliyorsun ya, 34, belki tolerans tanınabilir pıt hanımHadi hayırlısı bitanem
35 yaş üstü dediler banada
Ben bugün çok duygusalım ya hep ağlıyorum çok farklı duyguymuş
Evet fah ve lh'ı uyarıyorlar, böylece testosteron yükseliyor. Aslında direkt testosteron iğneleri var ama bu yöntem daha iyiymiş.Demek erkeklerde kullanıyor he ilkkez duydum
Doğrudur. Onlar biliyordur etkileri de gerçekten şaşırdım.Evet fah ve lh'ı uyarıyorlar, böylece testosteron yükseliyor. Aslında direkt testosteron iğneleri var ama bu yöntem daha iyiymiş.
Ben de şaşırmıştımDoğrudur. Onlar biliyordur etkileri de gerçekten şaşırdım.
O bi tanesi benPlutonMerkez Ssevincli Semaknc canlar sizden 2 biz aret kamar a gidiyordunuz. Sanırım bir halem idi diğeri hanginizdi? Valla k bakmayın forumda o aldar şey okudum o kadar doktor duydum ki hepsi karıştı. 2 tanıdık aret beye gidiyormuş kesin olarak ona gitmemi söyledi. Bu hafta gitmek istiyorum transfer öncesi yani. Malum bana tutmazsa ameliyat önermişlerdi. Aret beye de danışayım.olmadı 2. Tedaviyi olur en son ameliyat olurum diye düşünüyorum. Aret beye giden 2 tanıdık da çocuk sahibi olmuş maşallah size de sıca sıcağına danışmsk istiyorum
Olabilir aslında detaylı görüşebilir ben istedim ama malesef35'te yaptirabiliyorsun ya, 34, belki tolerans tanınabilir pıt hanım
O bi tanesi ben
Ben çok memnunum doktorumdan iyiki ona gitmişim diyorum.
Ben değilim ben Diyarbakır da Uğur hocaya gidiyorumPlutonMerkez Ssevincli Semaknc canlar sizden 2 biz aret kamar a gidiyordunuz. Sanırım bir halem idi diğeri hanginizdi? Valla k bakmayın forumda o aldar şey okudum o kadar doktor duydum ki hepsi karıştı. 2 tanıdık aret beye gidiyormuş kesin olarak ona gitmemi söyledi. Bu hafta gitmek istiyorum transfer öncesi yani. Malum bana tutmazsa ameliyat önermişlerdi. Aret beye de danışayım.olmadı 2. Tedaviyi olur en son ameliyat olurum diye düşünüyorum. Aret beye giden 2 tanıdık da çocuk sahibi olmuş maşallah size de sıca sıcağına danışmsk istiyorum
Eline sağlık, çok güzel gözüküyorEki Görüntüle 2738970 Halamgil geldiginde keseriz aksama
Forma bakabiliyor ama yazamıyormusun
Benim bundan önceki denemelerimde, biraz ısrarcı olduğum için (medine dilencisi gibiOlabilir aslında detaylı görüşebilir ben istedim ama malesef
Ben tek transfer ederim o senin içinde bölünür iki olur senin nasibine demişti bana Hayırlısı bakalım