- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Korkum yok ama ya tutmazsa diye tabiki düşünüyorum sonuçta tutmama ihtimalide var tabiki herşey olacağına varır rabbim hayırlısını versin güzel şeyler düşünelim bak yarın nasipse tek gidicez çift gelicez ne güzel hayirliysa olsun diyorum ben hepYa sende korkuyo musun ben çok heyecanlıyım aşırı da korkuyorum ya olmazsa diye uyku tutmuyor artık
Aynen öyle. Hazırda bekleyen embriyo olunca insan rahat oluyorİnşallah olur canım.Olmazsa da beklerim yine ne yapayım.Bu bekleyiş de heyecanlı ve güzel.
Öyle tabi nasip kısmet gerisi şükürler olsun bugüne geldik inşallah hayırla sonuçlanır ne diyeyimKorkum yok ama ya tutmazsa diye tabiki düşünüyorum sonuçta tutmama ihtimalide var tabiki herşey olacağına varır rabbim hayırlısını versin güzel şeyler düşünelim bak yarın nasipse tek gidicez çift gelicez ne güzel hayirliysa olsun diyorum ben hep
Çok güzel duygular rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Aynen canım tedavinin sonuna kadar geldik inanamıyorum vallaÖyle tabi nasip kısmet gerisi şükürler olsun bugüne geldik inşallah hayırla sonuçlanır ne diyeyim
Teşekkür ederim amin herkesten güzel haberler duymak umuduylaSona yaklaşmışsınızsalı günü hayırlısıyla alın gelin bebişinizi
Aynen benimde öyle 2.denemem ve yaş 34 tek embriyo yapıcak doktorBende çift istedim doktor yasal değil kabul etmedi ilk deneme olduğu için ve yaştan dolayı
Bende aynı moddayım , salı günü transfer benimde allah hepimizin yardımcısı olsunYa sende korkuyo musun ben çok heyecanlıyım aşırı da korkuyorum ya olmazsa diye uyku tutmuyor artık
Geçmez dedik geçti gitti vallahi koca iki ay çok heyecanlıAynen canım tedavinin sonuna kadar geldik inanamıyorum valla
Amin amin inşallah rabbim bu heyecanımızı korkumuzu sevinç gözyaşlarıyla sonlandırsın inşallahBende aynı moddayım , salı günü transfer benimde allah hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlısı olsun rabbim Kolaylıklar versin inşallah hayırlı sonuçlar alalim hepimizAynen benimde öyle 2.denemem ve yaş 34 tek embriyo yapıcak doktor
Ay evet ya dolu dolu 2 ay oldu nasıl olcak nasıl biticek derken saatler kaldı ya gözyaşım pıtGeçmez dedik geçti gitti vallahi koca iki ay çok heyecanlı
Yaaa maşallah test ben burdayım diyor vallahi hayırlı olsun canım ya kan testinde kat kat artsın inşallah değerlerin herşeyin güzel geçsin haber ver mutlaka merak ettim kan testini12. gün testi daha da idrar testi yapmam :) transferden beri 19uncuntest cünkü stokculuk
akşam da kan testi var bakalım kac cıkacak ?
Seni aradılar mı saat için beni daha aramadılar yarın kaçta olacak acaba transferAy evet ya dolu dolu 2 ay oldu nasıl olcak nasıl biticek derken saatler kaldı ya gözyaşım pıt
Aradılar canım 9bucukta burda olun dedilerSeni aradılar mı saat için beni daha aramadılar yarın kaçta olacak acaba transfer
Şimdi de beni aradılar 11.30 da burda olun dedilerAradılar canım 9bucukta burda olun dediler
Sen biraz zorlayabilirdin ya. Kaç doğumlusun?Aynen benimde öyle 2.denemem ve yaş 34 tek embriyo yapıcak doktor
Tablo gibi maşallah12. gün testi daha da idrar testi yapmam :) transferden beri 19uncuntest cünkü stokculuk
akşam da kan testi var bakalım kac cıkacak ?
Beni de pıtlatcaksınız burda yaaAy evet ya dolu dolu 2 ay oldu nasıl olcak nasıl biticek derken saatler kaldı ya gözyaşım pıt
2 gün önce 657 di bugün akşam da vericem test aksilik cıkmazsa onu da söylicem koficimTablo gibi maşallahdemek ki bu kadar net çıkması için binin üstünde olması gerek betanın