- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 33
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
kofi hareketliligin de bir önemi yok. neden bilşyor musun . embryolog onu alıyor yumurtanın içine koyuyor .Benimkinde ileri hareketli hiç yoktu. Takviyelerle bide tesa ile alındı. Yüzde 85 hareketli çıktı. Bana da umut oldu senin durumun. Çünkü öyle anladım ki hareketlilik kalitesi spermin
kecinoynuzu fsh yüksekse hiç fayda etmiyor tersine düşüor ben eşimin soermlerini o halde sıfırlamışrım fark edip o hatamdan döndümAy canım Rabbim tekrar yaşatmasın inşaallahbiz de teatrio impryl emodex keçiboynuzu özü çörekotu yağı aldık eşime. 5 ay kullandı. 2 ay da hormonunu yükseltmek için merional ve ovitrelle kullandi. Karşılığını alırız inşaallah
bana kendi doltorum dedi erkek kaynaklı diye 5 e gitmez diye .Ay canım Rabbim tekrar yaşatmasın inşaallahbiz de teatrio impryl emodex keçiboynuzu özü çörekotu yağı aldık eşime. 5 ay kullandı. 2 ay da hormonunu yükseltmek için merional ve ovitrelle kullandi. Karşılığını alırız inşaallah
Cok gecmis olsun bugun ust uste kotu haberler aliyoruz iyisinizdir umarim..ben hiç iyi gelmedim @halemgul canım ya başımızda bir şey var dolanıyor. Bugün sabah hastaneye giderken trafik kazası geçirdik.
Amin inshaAllah cano sende bayadir ugrasiyomussun busefer guzel haberlerini aliriz insh 2 tane koydur senden bi guzel ikiz annesi olur8 yılı doldurduk 9'un içindeyiz. Bu 3. Denemem ama son 2 senedir uğraşıyoruz. Akışına bırakmıştık. Olursa olur olmazsa olmaz kafasıilki negatif oldu. 2.sinin kalbi durdu. Ben de adet bekliyorum. Ocakta olur transfer inşaallah. Sen ne zamandır istiyorsun, uğraşıyorsun? Bu sefer hepimiz pozitifi alır, sonuna kadar gider, sağlıklı evlatlar doğururuz inşaallah
Simdiden hayirli olsun canimMerhabalarBende bugün Opu oldum kısmetse taze transfer olacak .Embriyoların durumuna göre kaçıncı gün olacağı belli olacak bakalım
Evet yumurtanın içine koyuyor ama problemi olmayan sperm neden hareketsiz olsun? Spermin doğası hareket etmesi aşkım. Hareket etmiyosa işte genetik yada dna hasarı var demek oluyor. Ben pgt'ye hiç güvenmiyorum ne yalan söyliyim.kofi hareketliligin de bir önemi yok. neden bilşyor musun . embryolog onu alıyor yumurtanın içine koyuyor .
hareketine gerek yok sperm yarıs yapsa önemli olır . önemli olan dna sınım düzgün olması.
ha onu gectim anne baba dna düzgün oluyor emnryo olmuyor. o da allahtan .
ya parayı yatırcan pgt yapcan ya da allah nasip edecek bebek ılacak .
pgt de allahtan yanlış anlama .
spermın tek kriteri var o da dna ona da dısardan bakarak göremiyorlar
Dr fsh ignesi bile verdi eşime. Diyorum ya 2 ay merional 150 kullandi. Testosteronu yükseltsin diye. Keçiboynuzu ve çörek otu yağını da dr verdi.kecinoynuzu fsh yüksekse hiç fayda etmiyor tersine düşüor ben eşimin soermlerini o halde sıfırlamışrım fark edip o hatamdan döndüm
Oh maşallah emeğinin karşılığını da aldınbana kendi doltorum dedi erkek kaynaklı diye 5 e gitmez diye .
ama ben kendim de cok dikkat ettim akşam 11 den önce uyudum hormonlarım güzel calışaın diye . imcir zeytinyagı yedim . polem probolis balık hapı . neler neler hiç ömrümde öyle beslenöedim . sigarayı bıraktım kahve cay igne tedavisene basşayınca günde bir tane içtim
2 tane konulucak. yaşım tutuyor artık büyüdüm benAmin inshaAllah cano sende bayadir ugrasiyomussun busefer guzel haberlerini aliriz insh 2 tane koydur senden bi guzel ikiz annesi olur
Valla en guzelii gec olsunda guc olmasin dualarim seninle..2 tane konulucak. yaşım tutuyor artık büyüdüm benzordur tabii ikiz ama bakanlardan netimiz eksik dimi hayruşum
Ben de Opu sonrası erken adet oldum Opu’nun 6. Günüydü.Şimdi de bu ayın sonuna doğru adet olurum diye düşünüyorum.Ocak ortalarına doğru da transfer olur herhalde.Doktor da uygun görürse tabi ki.14'ünde adet olabilirsem ilk haftasi olurum diye tahmin ediyorum. Aderim düzenlidir ama geçen ay opudan ötürü erken adet oldum. Ne zaman başlar hiç bilmiyorumsen ne zaman adet olursun?
Allah razı olsun canım benimValla en guzelii gec olsunda guc olmasin dualarim seninle..
Ben 29 yaşındayım.İnşallah istediğiniz gibi olur.Siz transfer oldunuz mu?Sizin yaş kaçtı ? Yani ben zaten ikiz istiyorum inşallah allahım nasip eder . olmazsa da en azından belki birinden biri tutar
Görür görür 1 ayda herşey sıfırlanıp normale dönüyorBen de Opu sonrası erken adet oldum Opu’nun 6. Günüydü.Şimdi de bu ayın sonuna doğru adet olurum diye düşünüyorum.Ocak ortalarına doğru da transfer olur herhalde.Doktor da uygun görürse tabi ki.
Görür görür 1 ayda herşey sıfırlanıp normale dönüyorben covid oldum. Yoksa bu ay çoktan transfer olmuştum iyi oldu ama artık korkum kalmadı pembe saçlı kız
Amin Allah razı olsunAllah gönlüne göre versin canım
İnşallah tüm tüp bebek annelerinin dilediği gibi olsunBen 29 yaşındayım.İnşallah istediğiniz gibi olur.Siz transfer oldunuz mu?
Benimde nasipse yarın cok heyecanlı bekleyiş sonuna geldik inanamıyorum valla Rabbim hayırlısını versin inşallahİnşallah tüm tüp bebek annelerinin dilediği gibi olsunyarın benim transferim inşallah
Ya sende korkuyo musun ben çok heyecanlıyım aşırı da korkuyorum ya olmazsa diye uyku tutmuyor artıkBenimde nasipse yarın cok heyecanlı bekleyiş sonuna geldik inanamıyorum valla Rabbim hayırlısını versin inşallah