Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ya sende korkuyo musun ben çok heyecanlıyım aşırı da korkuyorum ya olmazsa diye uyku tutmuyor artık 😢
Korkum yok ama ya tutmazsa diye tabiki düşünüyorum sonuçta tutmama ihtimalide var tabiki herşey olacağına varır rabbim hayırlısını versin güzel şeyler düşünelim bak yarın nasipse tek gidicez çift gelicez ne güzel hayirliysa olsun diyorum ben hep
Çok güzel duygular rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Korkum yok ama ya tutmazsa diye tabiki düşünüyorum sonuçta tutmama ihtimalide var tabiki herşey olacağına varır rabbim hayırlısını versin güzel şeyler düşünelim bak yarın nasipse tek gidicez çift gelicez ne güzel hayirliysa olsun diyorum ben hep
Çok güzel duygular rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Öyle tabi nasip kısmet gerisi şükürler olsun bugüne geldik inşallah hayırla sonuçlanır ne diyeyim ♥️

12. gün testi daha da idrar testi yapmam :) transferden beri 19uncuntest cünkü stokculuk 😊😊😉
akşam da kan testi var bakalım kac cıkacak ?

Eklentiler

• 36252571-383C-4966-A0CB-D0B3F9B0C130.jpeg
    36252571-383C-4966-A0CB-D0B3F9B0C130.jpeg
    83 KB · Görüntüleme: 41
12. gün testi daha da idrar testi yapmam :) transferden beri 19uncuntest cünkü stokculuk 😊😊😉
akşam da kan testi var bakalım kac cıkacak ?
Yaaa maşallah test ben burdayım diyor vallahi hayırlı olsun canım ya kan testinde kat kat artsın inşallah değerlerin herşeyin güzel geçsin haber ver mutlaka merak ettim kan testini 🤭

X