- 20 Ekim 2019
- 652
- 744
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.701
Ayy inşallah yaa stresleniyor insanStres yapacak bir deger değil bence canim güzel erken yaptığın için bu şekilde olabilir sıkıntı yapma normal test gününde kan değerleri bu şekilde çıkıyor zaten içini ferah tut annesi
19.12.2020 cumartesi mi benden 2 gün önce . aaa yarın tranferiniz var :) heyecan yaptırmayayım ama bende heyecanlandımbu ctesi
benım transferımde 21 aralık ta sizinde mı oyle transferım var dıyene heyecan yapıyorum sanrım ufaktan tatayı yakıyorum ben3 gün sonrada Benim transferim bakalim heycanliyim şimdiden
Sen de bendensin, şu tüp bebek sürecine girdiğimizden beri senaryolar kafamda uçuşuyor, ben kıbrıstayım ve burda donasyon legal, sperm, yumurta hatta embriyo donasyonu serbest. Bizim yumurtaları spermleri embriyoları başka bir yerde kullanıyorlar mıdır sorusu kafamda dolanıyor, düşünmemeye çalışıyorum, merkez böyle bir şeyin etik olmadığını hatta imkansız olduğunu söylüyor, ama işte insanın aklına takılmıyor değil. Ben de hiç güvenemem pgt ye falan, hiçbir yere gitmesin bebelerim dursun yanımdaAlıp alıp yurt dışına çıkıyor embriyolar. Hepsi de nasıl kötü çıkıyor anlamıyorum. Belki kullanıyolar bozuk diye rapor çıkarıyolar yurt dışında. 10 tane embriyodan 1 tanesi sağlam olur mu ya. Bilemiyorum yani. Belki ilaç sanayiinde kullanıyolar belki kozmetik
Belki başkalarına kullanıyolar. Yurt dışında olmasi kafami kurcaliyor. Ha bide yüzde 90 garantili. 11 kromozoma bakiliyormuş.
evet ya yoksa sizinkide mi 21 aralik oh bee bi arkadas buldum kendime ayni gün transfer kardesligibenım transferımde 21 aralık ta sizinde mı oyle transferım var dıyene heyecan yapıyorum sanrım ufaktan tatayı yakıyorum ben
Amanınnn, var valla, göz kırpıyor ikinci çizgiKizlar dayanamadım bu sabah erken gebelikle normal test yaptım yani normal testtekini ben mi zorla görüyorum bilemedim ama var sanki
ya cnm transferden sonra namaz kilabildinmi kldiysan nasl yaptin bunu cok dusunüyrmNamazi kilinca bir ferahlik girdi geri icimeen guzel tedavi budur aslinda teslimiyet degilmi arkadaslar.. az once sizleride dualarimda bulundurdum Hayirlisi olsun haber edicem mutlaka
Hayırlı olsun canım, bence güzel değerin, farzet ki 12. Gün verdin ilk kanı, 256 çıksa havalara uçarım ben şahsenKızlar günaydın 2 gün önce 8. Gün değerim 134 tü bugün kan verdim 259 çıktı saat olarak diğerinden 4 saat erken verdim bugun ay tam 2 katı değil ya korktum iyimi sonuç sizce
Ay hadi İnşallah bal damlıyor agzinizdanAmanınnn, var valla, göz kırpıyor ikinci çizgi
Demi ya ne biliyim artış tam 2 kat değil ya normalde hep 11.30 da verdim kanları bugun 8 de verdim belki ondan 6. Gün 44. 8.gün 134 qü. Gün 256 hep kimyasalları okuyoruz ya ondan korkuyorumHayırlı olsun canım, bence güzel değerin, farzet ki 12. Gün verdin ilk kanı, 256 çıksa havalara uçarım ben şahsen
evetttevet ya yoksa sizinkide mi 21 aralik oh bee bi arkadas buldum kendime ayni gün transfer kardesligi
BENIDE YARIN ARAYACAKLARevetttyarın arayacaklar merkezden saatı bellı degıl henuz heyacanlıyım
Niye böyle yapıyosun aşkım ya, alırsınkan sulandırıcı biter gider. Ne yaptın?Sanirim buda var evet birde esimin kromozomlarinda bozuklukta cikti.. ve bugun icimde cok acayip garip bir his var belirtilerim azaldi diye hissediyorum.. olmicak herhalde hic gidesim yok ultrasona smdi uyuyamadimda.. Allahim buyuksun tr saati 11:30 dan sonra yazarim sizlere...
Dursunlar tabii analarının dizinin dibindeSen de bendensin, şu tüp bebek sürecine girdiğimizden beri senaryolar kafamda uçuşuyor, ben kıbrıstayım ve burda donasyon legal, sperm, yumurta hatta embriyo donasyonu serbest. Bizim yumurtaları spermleri embriyoları başka bir yerde kullanıyorlar mıdır sorusu kafamda dolanıyor, düşünmemeye çalışıyorum, merkez böyle bir şeyin etik olmadığını hatta imkansız olduğunu söylüyor, ama işte insanın aklına takılmıyor değil. Ben de hiç güvenemem pgt ye falan, hiçbir yere gitmesin bebelerim dursun yanımda
Benimde oldu ama ilaçlar yapmıştır diye düşündüm. Hem rengi koyu hemde kokusu vardı.Kızlar hatta hamile kalanlar siz önemli bir sorum olacak idrarınızın kokusu değişmiş miydi?
ben yüksek bir idrar kokusu alıyorum normalde zaten çok su içerim yani kokusu bu kadar keskin olmazdı bir değişti 4 gündür
birde bir web sayfasında
“Birçok kadın hamileliğin erken belirtilerinde idrar kokusunu değiştirdiğini fark eder. Özellikle ikinci kez anne olanlar idrar kokusunu erken gebelik işareti olarak kabul etmenin mümkün olduğunu söylüyorlar.” Böyle yazıyor
evet hissedenlerden cevap beklerim
bi parca ekmek yedim oyle ictim sükür birsey olmadi cnm bnm saolasnNeden aç karnına ilaç içiyorsun
Sağol canım, şimdi doktor muayenesine geldim. Dediğin gibiyse değerler olması gerektiği gibi duruyor sanki. Değer durumlarımı soracağım. Kan sulandırıcıya gerek yok muymuş acaba onu soracağım.ayguldiyebiri İlk evrakta anti mullerian hormon amh testi yani kadınlardaki yumurtalık rezervini gösteren test , diğer testleriniz kan pıhtılaşması testleri
Hayırlı olsun tatlımBirsey gören var mii? Kalbim cikicak yerinden