Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Sen de bendensin, şu tüp bebek sürecine girdiğimizden beri senaryolar kafamda uçuşuyor, ben kıbrıstayım ve burda donasyon legal, sperm, yumurta hatta embriyo donasyonu serbest. Bizim yumurtaları spermleri embriyoları başka bir yerde kullanıyorlar mıdır sorusu kafamda dolanıyor, düşünmemeye çalışıyorum, merkez böyle bir şeyin etik olmadığını hatta imkansız olduğunu söylüyor, ama işte insanın aklına takılmıyor değil. Ben de hiç güvenemem pgt ye falan, hiçbir yere gitmesin bebelerim dursun yanımda

Namazi kilinca bir ferahlik girdi geri icime en guzel tedavi budur aslinda teslimiyet degilmi arkadaslar.. az once sizleride dualarimda bulundurdum Hayirlisi olsun haber edicem mutlaka
ya cnm transferden sonra namaz kilabildinmi kldiysan nasl yaptin bunu cok dusunüyrm

Kızlar günaydın 2 gün önce 8. Gün değerim 134 tü bugün kan verdim 259 çıktı saat olarak diğerinden 4 saat erken verdim bugun ay tam 2 katı değil ya korktum iyimi sonuç sizce
Hayırlı olsun canım, bence güzel değerin, farzet ki 12. Gün verdin ilk kanı, 256 çıksa havalara uçarım ben şahsen

Hayırlı olsun canım, bence güzel değerin, farzet ki 12. Gün verdin ilk kanı, 256 çıksa havalara uçarım ben şahsen
Demi ya ne biliyim artış tam 2 kat değil ya normalde hep 11.30 da verdim kanları bugun 8 de verdim belki ondan 6. Gün 44. 8.gün 134 qü. Gün 256 hep kimyasalları okuyoruz ya ondan korkuyorum

Niye böyle yapıyosun aşkım ya, alırsınkan sulandırıcı biter gider. Ne yaptın?

Dursunlar tabii analarının dizinin dibinde etik olmadığı doğru ama imkansız değil canım. Niye imkansız olsun? Minareyi çalan kılıfını da uydurur yani.

Benimde oldu ama ilaçlar yapmıştır diye düşündüm. Hem rengi koyu hemde kokusu vardı.

ayguldiyebiri İlk evrakta anti mullerian hormon amh testi yani kadınlardaki yumurtalık rezervini gösteren test , diğer testleriniz kan pıhtılaşması testleri
Sağol canım, şimdi doktor muayenesine geldim. Dediğin gibiyse değerler olması gerektiği gibi duruyor sanki. Değer durumlarımı soracağım. Kan sulandırıcıya gerek yok muymuş acaba onu soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…