Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yasal olan 1 embriyo ya ondan öyle görünüyor canım yavrum öyle fotojeniktir teyzesi teşekkür ederiz

Aslında 2 embriyo transfer edildi ama 1 görünüyor çözülürken bozulma ihtimaline karşı iki çözülmüş bir konmuş gibi

Dua edin benim icin kizlar birazdan ultrasonum var.. InshaAllah hersey yolundadir.. hislerim azaldi bianda dunden beri boyle hissediyorum.. gecenki dusugumden oncede boyle hissetmistim Allaha teslim oldum artik Yapicak bisey yok
Dularımız seninle bende de öyle bir his oldu ama kendimi dinlememeyr calışıyorum canım allah yardımcımız olsun nihayetinde güzel olacak herşey inşallah

Dua edin benim icin kizlar birazdan ultrasonum var.. InshaAllah hersey yolundadir.. hislerim azaldi bianda dunden beri boyle hissediyorum.. gecenki dusugumden oncede boyle hissetmistim Allaha teslim oldum artik Yapicak bisey yok
Yaaa kuzummm deme öyle şeyler her şey yolundadır inşallah git gör bebişini sonra güzel güzel gel buraya geri

Canım lütfen kötü dusunme herşey güzel gidecek bence öyle düşün dualarım seninle

Dularımız seninle bende de öyle bir his oldu ama kendimi dinlememeyr calışıyorum canım allah yardımcımız olsun nihayetinde güzel olacak herşey inşallah
InshaAllah cok sagolun kizlar iyiki burasi var sizinle paylasabilmek guzel bir his.. umarim herkes icin iyi olur emeklerimiz bosa gitmez

İlaçlar dışında hangi vitaminleri içiyorsunuz kızlar ben argifertil f içiyorum
Bana doktorum haftada bir kez devit verdi iki günde bir B12 dilalti hapı.onun dışında ananas ye dedi başka hiçbir şeyi ne yasakladı ne önerdi.herseyi ayarında ye yeter dedi..ananas neredeyse her gün yiyorum ama

Bana doktorum haftada bir kez devit verdi iki günde bir B12 dilalti hapı.onun dışında ananas ye dedi başka hiçbir şeyi ne yasakladı ne önerdi.herseyi ayarında ye yeter dedi..ananas neredeyse her gün yiyorum ama
Ananas kabız olma diye mi ye dedi acaba

herkese günaydın;

bugun haftanın son gunu herkese hayırlı cumalar olsun . işe gelıp bılgısayarımı acınca bır bakayım dedım buralar da napıyorsunuz dye. pazartesı transferım var allah kısmet ederse insallah . transfer saatım henuz bellı degıl verebılecegınız tavsıye varmıdır o gun ne yıyıp ıceyım . sardalya somon balıgı yersın 1 ogun demısti bı arkadasım. sizler neler onerırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…