- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 31
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.661
Yasal olan 1 embriyo ya ondan öyle görünüyorİnşallah canım benim senin de transferin hayırlı olsun hepimizin kucağı dolsun inşallah. Bana iyi göründü embriyon sanki 1.kalite 5.gun embriyosu ama G harfini bilmiyorum.bir de transfer 1 adet çözülen 2 adet o neden? Ayrıca çok fotojenik çıkmış annesi
Aslında 2 embriyo transfer edildi ama 1 görünüyor çözülürken bozulma ihtimaline karşı iki çözülmüş bir konmuş gibiGünaydın kızlar evet bende g1 iyi kalitede embriyo demek bende ona takıldım 2 çözülmüş embriyo transfer edilen 1 kalan 4 yazıyor benimde bugün transfer sonrası 3 gün gaz varmış gibi bir ağrı oluyor kramp falan yok şu an kasıklarımda
Aynen bende bunu buldum canim cok iyi kalitesi seninkininBak böyle yazıyor
Şükürler olsun inşallah tutunmuşlardırAynen bende bunu buldum canim cok iyi kalitesi seninkinin
Dularımız seninle bende de öyle bir his oldu ama kendimi dinlememeyr calışıyorum canım allah yardımcımız olsun nihayetinde güzel olacak herşey inşallahDua edin benim icin kizlar birazdan ultrasonum var.. InshaAllah hersey yolundadir.. hislerim azaldi bianda dunden beri boyle hissediyorum.. gecenki dusugumden oncede boyle hissetmistim Allaha teslim oldum artikYapicak bisey yok
Ay maşallah tutunacaklar inşallah iyi düşünmeye gayret etŞükürler olsun inşallah tutunmuşlardır
InshaAllah tutunsunlar cennet hurmasi iyi geliyor diye biliyorum tutunmaya bi arastir istersen ben tam emin dglimŞükürler olsun inşallah tutunmuşlardır
Yaaa kuzummm deme öyle şeyler her şey yolundadır inşallah git gör bebişini sonra güzel güzel gel buraya geriDua edin benim icin kizlar birazdan ultrasonum var.. InshaAllah hersey yolundadir.. hislerim azaldi bianda dunden beri boyle hissediyorum.. gecenki dusugumden oncede boyle hissetmistim Allaha teslim oldum artikYapicak bisey yok
Canım lütfen kötü dusunme herşey güzel gidecek bence öyle düşün dualarım seninleDua edin benim icin kizlar birazdan ultrasonum var.. InshaAllah hersey yolundadir.. hislerim azaldi bianda dunden beri boyle hissediyorum.. gecenki dusugumden oncede boyle hissetmistim Allaha teslim oldum artikYapicak bisey yok
InshaAllah cok sagolun kizlar iyiki burasi var sizinle paylasabilmek guzel bir his..Dularımız seninle bende de öyle bir his oldu ama kendimi dinlememeyr calışıyorum canım allah yardımcımız olsun nihayetinde güzel olacak herşey inşallah
Çoğul olsa zaten ölürüm heralde mutluluktanAy maşallah tutunacaklar inşallah iyi düşünmeye gayret etbak çoğul konuşturdu Allah beni bilemiyorum artık
Bana doktorum haftada bir kez devit verdi iki günde bir B12 dilalti hapı.onun dışında ananas ye dedi başka hiçbir şeyi ne yasakladı ne önerdi.herseyi ayarında ye yeter dedi..ananas neredeyse her gün yiyorum amaİlaçlar dışında hangi vitaminleri içiyorsunuz kızlar ben argifertil f içiyorum
Çok da severim alayım da yiyim transferden önceki günler çok yedim sadece sevdiğimden nasip artıkInshaAllah tutunsunlar cennet hurmasi iyi geliyor diye biliyorum tutunmaya bi arastir istersen ben tam emin dglim
Sagolun canlar resmen gozume uyku girmiyor suan daha 2 saat var piskopata bagladim dunden beri goguslerim indi bu da beni huzursuz etti iste uyuyamiyorumda iyiki varsinizCanım lütfen kötü dusunme herşey güzel gidecek bence öyle düşün dualarım seninle
Ananas kabız olma diye mi ye dedi acabaBana doktorum haftada bir kez devit verdi iki günde bir B12 dilalti hapı.onun dışında ananas ye dedi başka hiçbir şeyi ne yasakladı ne önerdi.herseyi ayarında ye yeter dedi..ananas neredeyse her gün yiyorum ama
Afiyet olsun canim yarasin yumossunaÇok da severim alayım da yiyim transferden önceki günler çok yedim sadece sevdiğimden nasip artık
Allahım sana bağışlasın inşallah bu kadar strese sokma kendiniSagolun canlar resmen gozume uyku girmiyor suan daha 2 saat var piskopata bagladim dunden beri goguslerim indi bu da beni huzursuz etti iste uyuyamiyorumda iyiki varsiniz