Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Sagolun canlar resmen gozume uyku girmiyor suan daha 2 saat var piskopata bagladim dunden beri goguslerim indi bu da beni huzursuz etti iste uyuyamiyorumda iyiki varsiniz
Benim ablamın iki gebeliğin de de uyku dışında hiç belirti olmadı zaten çoğu belirtinin ilk haftalardan sonra gittiği söyleniyor bak bu 2 saatte bebisini uzme lütfen güzelce göreceksin ben inanıyorum

Günaydın.simdiden hayırlı olsun inşallah ben ananas yedim kuruyemiş mandalina portakal bir de protein ağırlıklı beslen diyorlar ama ben herşeyden yiyorum kontrollü olarak

Allahım sana bağışlasın inşallah bu kadar strese sokma kendini
Benimkisi umitsizlik degilde.. daha bide ilk denememiz yasim 29 ona bakarsak da.. birsuru etken var durumlar kisitli yurtdisinda yasiyorum 0% guvenim yok buraya trden baska biyerde bizim sansimiz yok translokasyon sebebiyle bebegimiz hasta ve birde sakat olabiliyor, tek embryoydu.. gidip gelmeler yorucu oluyor esim isi birakmak zorunda kaliyor maddi manevi cokuntu burdaki cogu arkadaslarimda oldugu gibi.. ama cozulmeyecek bir durum dgl sadece yipranmislik.. ve artik terkedilmek istemiyorum 2 senede 3 gebe kaybi ve 3 deger verdigim insani kaybettim 1 i hala hayatta olsa bile terk edilme duygusu iste.. kotu birsey bu.. Allahim kimseye yasatmasin biraz fazla yasadim su siralar ihtiyacim var bebegimin benimle kalmasina

Benim ablamın iki gebeliğin de de uyku dışında hiç belirti olmadı zaten çoğu belirtinin ilk haftalardan sonra gittiği söyleniyor bak bu 2 saatte bebisini uzme lütfen güzelce göreceksin ben inanıyorum
InshaAllah canim yaaaa birde hormonlar var yaa aah onlarda mahfediyor insani.. illa belirti aramaya gerek yokta iste kemiriyo icimi

Canim hayirli olsun simdiden transferin basarili gecsin inshaAllah somon baligi cok faydali evet meyve sebze agirliki herseyden biraz ye ceviz vesayre

InshaAllah canim yaaaa birde hormonlar var yaa aah onlarda mahfediyor insani.. illa belirti aramaya gerek yokta iste kemiriyo icimi
Zaten bu hormon takviyeleri mahvediyor ben de çok duygusal hassas oldum ama biz güçlü kadınlarız harika anneler olacağız inşallah hormon da neymiş

Günaydın.simdiden hayırlı olsun inşallah ben ananas yedim kuruyemiş mandalina portakal bir de protein ağırlıklı beslen diyorlar ama ben herşeyden yiyorum kontrollü olarak
teşekkür ederim . ananas avokado ceviz haslanmıs yumurta nar süt bunları tuketıyordum bende. dikkate alıcam dediklerinizi

İnşallah seninle kalacak yavrun giden herkesin yokluğunu o dolduracak mübarek cuma günü hürmetine allahım sağlıkla sana bağışlasın kucağına almayı nasip etsin inşallah git gel güzel haberler bekliyorum senden

Kızlar günaydın 2 gün önce 8. Gün değerim 134 tü bugün kan verdim 259 çıktı saat olarak diğerinden 4 saat erken verdim bugun ay tam 2 katı değil ya korktum iyimi sonuç sizce

Dualarım seninle canım herşey güzel olacak inşallah Haberini heyecanla bekliyoruz selam söyle kuzucuğa

Namazi kilinca bir ferahlik girdi geri icime en guzel tedavi budur aslinda teslimiyet degilmi arkadaslar.. az once sizleride dualarimda bulundurdum Hayirlisi olsun haber edicem mutlaka

Namazi kilinca bir ferahlik girdi geri icime en guzel tedavi budur aslinda teslimiyet degilmi arkadaslar.. az once sizleride dualarimda bulundurdum Hayirlisi olsun haber edicem mutlaka
Allah razı olsun canım benim ya her şey güzel olacak inşallah

Kizlar merhaba 8 Aralık'ta transferim yapıldı 5. Gün blastokist dondurulmuş embriyo.. bugün test yaptım negatif çıktı bide erken gebelik testiydi.. üzülmek istemiyorum ama üzüldüm takmamak istiyorum ama biraz etkilendim galiba.. 10. Günde test yapıp pozitif alanlar oldu mu aranızda

Kızlar günaydın 2 gün önce 8. Gün değerim 134 tü bugün kan verdim 259 çıktı saat olarak diğerinden 4 saat erken verdim bugun ay tam 2 katı değil ya korktum iyimi sonuç sizce
Stres yapacak bir deger değil bence canim güzel erken yaptığın için bu şekilde olabilir sıkıntı yapma normal test gününde kan değerleri bu şekilde çıkıyor zaten içini ferah tut annesi

allahın ıznıyle bebısın sıkı sıkı tutunur sana ınsallah. sen elınden gelenı yap gerısını allaha bırak.
malesef hayatımızda donem donem boşluga dustugumuz ve guzelı goremedıgımız zamanlar oluyor. insanız hele kı kadınız duygusal varlıklarız. hep daha kötüsü olabılirdi dıyerek kendımı telkın ederım. rabbım bunca sıkıntı verıyorsa elbet en güzeli için sabrettiriyordur dıyorum. zor şeyler yasamıssın rabbım ınsallah sabırlarını feraha ulastırsın. suan gulumse kı mutlu enerjk bir şekilde bebegin tutunsun .
hayırlı haberlerle ınsallah.

Canim cok sagol bu guzel sozlerin icimi ferahlatti aynen beni ayakta tutan sey zaten imanim ve Rabbim daha kotusunu vermesin deyip sukrediyorum.. elhamdulillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…