- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.721
Bana incir iyi geldi canım. Şimdiden dene istersen.Arkadaşlar benim haftaya transfer var perşembe tahmini ama yumurta toplandığından beri benim sürekli gazım ve kabızlık sorunum var bu da tüp bebekte riskli bir durum bu sorunların olmaması için tavsiyesi olan var mı
Geçende 3 yazmıştın da yanlış yazmışsındır diye düşünmüştüm5 gun, 3 tane 5 gun embriyosu transfer edildi
Allah razı olsun Rabbim hepimizi hayırlı güzel haberlerle sevindirsin ...benimde pazartesi yumurta toplamam var çok heyecanlıyım..ilk denemem bazen umutla doluyorum bazen hüzünleniyorum ama güçlü olmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar..Namazi kilinca bir ferahlik girdi geri icimeen guzel tedavi budur aslinda teslimiyet degilmi arkadaslar.. az once sizleride dualarimda bulundurdum Hayirlisi olsun haber edicem mutlaka
Orda yazıyor hem embriyonun fotosuda oluyor benim önceki tedavimde öyleydiTransferden sonra verildi orda yazıyor mudur dikkatimi çekmedi . Evet 5. Gün embriyo transferi oldum
Geriye dondurdugunuz kaldimi onların kalitesi hakkında bilgi verdilermiBenimki 6AB ydi
Bende bahçeci in genel koordinatör canlı yayınında duydum ama yinede bb ve BC olunca bilemedim bı tam kalori degilmi diye aslında rabbim ol dedikten sonra kalite falan onemsizYok gayet iyi ? Bb ile aa arasinda yüzde 3-5'lik tutma farkı var. Bahçecinin yazısında okudum.
Ben şuan rahim dinlendirmedeyim ve embriuo kalitesi 2tane 5bb 4tane 5cc dediler özellikle sordum çok meraklıyım benSen hangi aşamadasın? Benim 2 embriyo transferim olucak. Ikisi için de gebelik vaad ediyor dediler. Kafam karışmasın diye özellikle sormadım. Bu konuda pimpirikliyimama çok gereksizmiş gercekten pimpiriklenmek. Çünkü nelerin nelerin tuttuğunu okudum. Tamamen kısmet işi. Senin embriyolarının kalitesi nasıl?
Ya iyice kafam karıştı biz pisman olmayalim onuda yaptırmadım demeyelim diye ngs yaptırdık eşim çok istedi bende şöyle dusundum zaten sagliksizca boşa transfer edilmesin umudum kırılmasın istedimBende düşündüm biliyormusun normal hamile kalsak bozuk olanı vücut zaten atıyormuş. Aynı pgt olup düşük oluncada açıklama demekki sorun varmış embriyoda oluyormuş. Millet onca para verip pgt yaptırıyor hamile kalınca yine ikili test üçlü test yaptırmasi lazımmış ee ne anladık bu işten
Kızlar hangi dönemde ananas yiyorsunuz bilmiyorum ama, doktor bana hem yumurta toplama öncesi, hem transfer sonrası yasakladı ananas, hurma , maydanoz ve cay- kahveyi. Özellikle verdikleri kâğıtta yazmışlar.Yaa tüh bilsem en baştan yerdim onu da
Pardon yanlış yazdım 2 tane 5 bb 4 tane 5bcBen şuan rahim dinlendirmedeyim ve embriuo kalitesi 2tane 5bb 4tane 5cc dediler özellikle sordum çok meraklıyım benbende çok pimpirikliyim aslında kafa karistirmamak gerek gebelik vaadetmese dondurmayiz diyor bahceci
Çok teşekkür ederimBana incir iyi geldi canım. Şimdiden dene istersen.
Yasakmi önceki tedavimde transfer gününden sonra yedim ben hep neden yasakkiKızlar hangi dönemde ananas yiyorsunuz bilmiyorum ama, doktor bana hem yumurta toplama öncesi, hem transfer sonrası yasakladı ananas, hurma , maydanoz ve cay- kahveyi. Özellikle verdikleri kâğıtta yazmışlar.
Hiç bilmiyorum, özellikle kağıt veriyorlar, şunları yiyin, yemeyin diye, orada özellikle belirtilmiş isim isim yenilmemesi gerekenler.Yasakmi önceki tedavimde transfer gününden sonra yedim ben hep neden yasakki
Olabilir canım belki rahimde kasılma falan gibi birseymi yapıyor bilmiyorum sen doktorun ne dediyse onu yapHiç bilmiyorum, özellikle kağıt veriyorlar, şunları yiyin, yemeyin diye, orada özellikle belirtilmiş isim isim yenilmemesi gerekenler.
Sabah arkadaşlarla çözdük meseleyiOrda yazıyor hem embriyonun fotosuda oluyor benim önceki tedavimde öyleydi
Bende YouTube da bi doktoru dinlemiştim yemeyin diyordu ananası ben yemedim zaten hiç ama bazı doktorlar da tutunmayı kolaylaştırdığını söylüyorlarmışKızlar hangi dönemde ananas yiyorsunuz bilmiyorum ama, doktor bana hem yumurta toplama öncesi, hem transfer sonrası yasakladı ananas, hurma , maydanoz ve cay- kahveyi. Özellikle verdikleri kâğıtta yazmışlar.
Sabah arkadaşlarla çözdük meseleyi
Belki de, zaten ananas hayatımızda hiç olmayan bir meyve :) eksikliği hissedilmiyorOlabilir canım belki rahimde kasılma falan gibi birseymi yapıyor bilmiyorum sen doktorun ne dediyse onu yap