Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Namazi kilinca bir ferahlik girdi geri icime 🌸 en guzel tedavi budur aslinda teslimiyet degilmi arkadaslar.. az once sizleride dualarimda bulundurdum ❤️🤲🏻 Hayirlisi olsun haber edicem mutlaka
Allah razı olsun Rabbim hepimizi hayırlı güzel haberlerle sevindirsin ...benimde pazartesi yumurta toplamam var çok heyecanlıyım..ilk denemem bazen umutla doluyorum bazen hüzünleniyorum ama güçlü olmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar..

Yok gayet iyi ? Bb ile aa arasinda yüzde 3-5'lik tutma farkı var. Bahçecinin yazısında okudum.
Bende bahçeci in genel koordinatör canlı yayınında duydum ama yinede bb ve BC olunca bilemedim bı tam kalori degilmi diye aslında rabbim ol dedikten sonra kalite falan onemsiz

Sen hangi aşamadasın? Benim 2 embriyo transferim olucak. Ikisi için de gebelik vaad ediyor dediler. Kafam karışmasın diye özellikle sormadım. Bu konuda pimpirikliyim 😁 ama çok gereksizmiş gercekten pimpiriklenmek. Çünkü nelerin nelerin tuttuğunu okudum. Tamamen kısmet işi. Senin embriyolarının kalitesi nasıl?
Ben şuan rahim dinlendirmedeyim ve embriuo kalitesi 2tane 5bb 4tane 5cc dediler özellikle sordum çok meraklıyım ben🤫bende çok pimpirikliyim aslında kafa karistirmamak gerek gebelik vaadetmese dondurmayiz diyor bahceci

Bende düşündüm biliyormusun normal hamile kalsak bozuk olanı vücut zaten atıyormuş. Aynı pgt olup düşük oluncada açıklama demekki sorun varmış embriyoda oluyormuş. Millet onca para verip pgt yaptırıyor hamile kalınca yine ikili test üçlü test yaptırmasi lazımmış ee ne anladık bu işten
Ya iyice kafam karıştı biz pisman olmayalim onuda yaptırmadım demeyelim diye ngs yaptırdık eşim çok istedi bende şöyle dusundum zaten sagliksizca boşa transfer edilmesin umudum kırılmasın istedim

Ben şuan rahim dinlendirmedeyim ve embriuo kalitesi 2tane 5bb 4tane 5cc dediler özellikle sordum çok meraklıyım ben🤫bende çok pimpirikliyim aslında kafa karistirmamak gerek gebelik vaadetmese dondurmayiz diyor bahceci
Pardon yanlış yazdım 2 tane 5 bb 4 tane 5bc

Kızlar hangi dönemde ananas yiyorsunuz bilmiyorum ama, doktor bana hem yumurta toplama öncesi, hem transfer sonrası yasakladı ananas, hurma , maydanoz ve cay- kahveyi. Özellikle verdikleri kâğıtta yazmışlar.
Yasakmi önceki tedavimde transfer gününden sonra yedim ben hep neden yasakki

Kızlar hangi dönemde ananas yiyorsunuz bilmiyorum ama, doktor bana hem yumurta toplama öncesi, hem transfer sonrası yasakladı ananas, hurma , maydanoz ve cay- kahveyi. Özellikle verdikleri kâğıtta yazmışlar.
Bende YouTube da bi doktoru dinlemiştim yemeyin diyordu ananası ben yemedim zaten hiç ama bazı doktorlar da tutunmayı kolaylaştırdığını söylüyorlarmış

Olabilir canım belki rahimde kasılma falan gibi birseymi yapıyor bilmiyorum sen doktorun ne dediyse onu yap
Belki de, zaten ananas hayatımızda hiç olmayan bir meyve :) eksikliği hissedilmiyor 😊 avakado ve armut önermişlerdi. Sanırım rahme benzediği için faydalı 😉

Burada özellikle rahim iç dokusunu, rahim kasılmalarını arttıran; Kahve, kola, Çikolata, Soda, Ananas, Maydanoz, Nar, Hurma gibi özel besinlerin rahim kontraksiyonlarını ve rahimdeki kasılmaları arttırdığını bildiğimiz için özellikle bu tür gıdaları hastalarımıza yasaklıyoruz. Bol sıvı tüketimi özellikle su içimi rahim kasılmalarını azaltacağından çok miktarda günde 2 – 2,5 litre kadar sıvı tüketilmesi embriyo transferinden sonra önerilen şeylerdir.

Bizim hastanedeki önceki doktorun yazdığı bir yazıyı buldum arkadaşlar:)

X