Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hayırlı olsun

Sana da mı kan sulandırıcı vermedi? Pıhtılaşma testi yaptırmış mıydın?
Bana da vermedi ne aspirin ne kan sulandırıcı, test de yapmadı, sadece prefesteron fitil ve folik asit kullandım, ama kendim başladım bu sefer coraspirin alıyorım her gün. Madem 1 ay daha beklicez histereskopi yapın bana dedim, gerek yok dedi gönderdi beni

Ayyy çok heyecanlıı pozitifli olsun inşallah, iyi beklemişsin test yapmadan bu güne kadar, bişeyle hissediyor musun
Inşallah hyrlisiyla pozitif sonuç alırsın bkleme süreci çok hızlıgeçmiyor bn yapmıştım test 2 kere negatif çıktı test ama kanda çıkar die umudum vardı ama çıkmadı bn bu sefer düşünmüyorum bklicem

Negatif çıkarsa çok etkilenirim bu da zaten doğru sonuç vermez diye bekleyim dedim açıkçası gündüzleri işte olduğum için zaman çok çabuk akıyor Allahtan :)

Ilaclarin etkileri oluyor fazla ALAMET OLMUYOR bazen kasik ağrısı göğüs ağrım oldu hicbir kanamam olmadı tutmadı da. Ilaclari hepten kesince 5 gün sonra oldum adet.

Hayırlı olsun

Sana da mı kan sulandırıcı vermedi? Pıhtılaşma testi yaptırmış mıydın?
Kan sulandırıcı neye göre veriyor ben hala anlamış değilim hem coraspin kullanıyorum hem koldan iğne sorduğumda düşük tehlikesi olmaması için dedi ama böyle okuyuncada pihti mı var acaba diyorum çünkü ben pıhtılaşma testi falan yaptırmadım

Peki tutmama sebebi olarak doktorlar birşey söylüyor mu, bunu çok merak ediyorum mesela
Onada adetin 3.günü gittim ultroson dan baktı bise demedi. Masada konuştum sordum biz bilemiyoruz Bu 10 gün takip edemiyoruz Allahtan dedi 2 sebebi var ya Rahim embriyoyu kabul etmez direk atar. Yada bazı sebeblerden dolayi kalite dusmustur dedi. Bilemiyoruz 1 ay ara verdim bu ay denicem tekrar donuk embriyo ile. Yaşım küçük bunada tek koycak embryo

Bende 34 yaşındayım şuan o yüzden 1 embriyo koydular, tutmazsa eğer Şubatta 35 oluyorum 2 adet embriyo koyduracağım bu sefer, tabi umarım inşallah tutar, inşallah seninde istediğin gibi olur herşey

Hayirliso olsun canim vardir bi hayir inslalah biz bilemeyiz Rabbim bekletiyorsa guzellestiriyordur inslalah kafani topla biraz gelirsin ozletme kendini

Onlem amacli veriyorlar ama sizin cokmus hem ilac hem igne mesela benim dun lekelenmem olmusti asprini 2 gunde 1 al dedi bende yaptirmadim pihtilasma testi vs aslinda keske isteseler tedavi baslamadan once bu testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…