- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.221
Evet canım birinden 1 ı tutsun fıye 2 tane transfer oldum ben8.gun icin cok yuksek geldi banadaiki miydi senin transfer
Ayyy ben nedense stres oluyorum ya hele hastaneye kan tahlilime gitmeden önceki son gün uyku uyuyamamıştımHayırlı olsun canım, güzel haberlerle gel inşallah, tüp bebek tedavi sürecinin en keyifli ve en heyecanlı kısmı, rahat geçirirsin inşallah
degerlerin nydi cn.Evet canım birinden 1 ı tutsun fıye 2 tane transfer oldum ben
6. Gün 44 8.gün 134degerlerin nydi cn.
Şimdi gördüm çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten maher işte bir hayır vardır demekten başka çare yok sanırım..iyisiniz ama değil mi?Saol aşkoş hayrlısı artık rahimin kalınlaşıp birden incelmesi gibi bir deneyimde yaşadım eksik kalmadım bundanda
Koficim bende gelen giden yokOoo yeni bitti işim diyorsun yanibizim ki de adet sorup duruyor. Olcak mısın? Yarın olur musun? Hissediyor musun???? Az kaldı oynatıcam
2 transfer olduda 2 si tutmuş mu bilmiyorum daha test günüme varikiz mi
Canımmm anlıyorum yaşadığını bi anda yıkılıyorsun ama hala umut devam ediyo toparlanınca gelkızlar günaydın .transferim iptal edildi .iyi dileklerinz için çok tşk ediyorum.biraz keyfim kaçtı halince okdr iğne ilaç ve sonuca.bir iki gün kendimi ve eşimi toparlayım gelcem ;(ama suan iyi olduğumu söyleyememtransfer olanlara ve olacaklara Allah yardım etsin seviliyrsnz
hadi hayrlisi cnm2 transfer olduda 2 si tutmuş mu bilmiyorum daha test günüme var
Çok sevindim canım inşallah sağlıkla gelsin miniklerimizGünaydın kızlar hasteneyi aradım. Bi sorun var mı geliyo muyum transfere diye embriyologa verdiler telefonu ikş yumurtam vardı ikisi de döllenmişti embriyolog gayet güzel bölümdüler kaliteleri de iyi ikisini koycaz dedi çok şükürrr
Senin niye iptal oldu.Günaydın kizlar bugün yumurta toplamam vardı iptal yarına kaldı çok stresli allahım hepimizin yüzünü güldürsün
Çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun çok özletme kendini yine gel geç olsun güç olmasınkızlar günaydın .transferim iptal edildi .iyi dileklerinz için çok tşk ediyorum.biraz keyfim kaçtı halince okdr iğne ilaç ve sonuca.bir iki gün kendimi ve eşimi toparlayım gelcem ;(ama suan iyi olduğumu söyleyememtransfer olanlara ve olacaklara Allah yardım etsin seviliyrsnz
Zeyni 16
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez 16
aralık5.gün
Embriyo-
Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Ssevincli 14