-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.241
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez 16
aralık5.gün
Embriyo-
@Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
@Badisss 14
Aralık5.gün
Embryo-
@ayseeeserkannn
17
Aralık3gün
Embryo-
@AaGg 19
Aralık5.gün
Embryo-
Efenin_Annesi 21
Aralık5.gün
Embryo-
@Snmdndr 15
Aralık5.gün
Embryo-
@Nooram 12
Aralık5.gün
Embryo-
@MatMag 8
Aralık3.gün
Embryo-
@dekrsz 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@efuulimm 11
Aralık5.gün
Embryo-
@Boncukboncuk33 8
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün embryo -
@Elftncr72 24
Aralık5.gü
cnm bnm nolur yiprtma kndinikızlar günaydın .transferim iptal edildi .iyi dileklerinz için çok tşk ediyorum.biraz keyfim kaçtı halince okdr iğne ilaç ve sonuca.bir iki gün kendimi ve eşimi toparlayım gelcem ;(ama suan iyi olduğumu söyleyememtransfer olanlara ve olacaklara Allah yardım etsin seviliyrsnz
Olucak ağrı tabii gelişmeler var rahminde çok normal. Benim kuzenim 4 tane doğurdu. Her gebeliğinde geceleri uyutmayacak kadar sancısı olurdu. Benim de ufaktan âdet alametleri başladı. Bugün yarın gelir canımKofican oldu olmayada nebilim adet sancisi var son 2 gundur gerildim iyice su cuma bi geleydi..arastirmalar yumurta topla pgt transfer su bu neler cekiyoruz boyle Allah hepimize sabir ve kolaylik versin senin adet de gelemedi biturlu dua ediyom oyle valla reis yetis bize gayri
Kaçıncı yüzyıl dr'u o öyleHayır. Progestan fitil estrofem ve folik sadece bunları kullandım.
Benim de 3 gün geçtiKoficim bende gelen giden yokgeciktikce gecikiyor
Yaşadığın şoku hepimiz yaşadık inankızlar günaydın .transferim iptal edildi .iyi dileklerinz için çok tşk ediyorum.biraz keyfim kaçtı halince okdr iğne ilaç ve sonuca.bir iki gün kendimi ve eşimi toparlayım gelcem ;(ama suan iyi olduğumu söyleyememtransfer olanlara ve olacaklara Allah yardım etsin seviliyrsnz
Günaydın kızlar hasteneyi aradım. Bi sorun var mı geliyo muyum transfere diye embriyologa verdiler telefonu ikş yumurtam vardı ikisi de döllenmişti embriyolog gayet güzel bölümdüler kaliteleri de iyi ikisini koycaz dedi çok şükürrr
Bunu da ilk kez duyuyorum. Yumurta toplama nasıl iptal olur?Günaydın kizlar bugün yumurta toplamam vardı iptal yarına kaldı çok stresli allahım hepimizin yüzünü güldürsün
Hayırlı olsunBnm ocak ayını bulur transfer adetin 4. Günündeyim daha
@ayguldiyebiri Hayır. Progestan fitil estrofem ve folik sadece bunları kullandım.
SaolasinHayırlı olsun
Bende de kist çıktı bu ay, önümüzdeki aya ertelendi, lucrinle doğum kontrol ilacı verdiBence de vardır bi hayır benim tedavim geçen ay olacaktır hayatım da bi kere adetim gecikmedi geçen ay adet olamadım kist oluşmuş bi ay kist erişin diye tedavi yaptık bu ay adet olunca geldim bi şekilde erteleniyor
Ahh bebitoo, ama bak herkesin başına geliyor canım, biliyorduk böyle olabileceğini, bebeyi almaya gidiyoruz iğne verip gönderiyor zalım doktor amcalarkızlar günaydın .transferim iptal edildi .iyi dileklerinz için çok tşk ediyorum.biraz keyfim kaçtı halince okdr iğne ilaç ve sonuca.bir iki gün kendimi ve eşimi toparlayım gelcem ;(ama suan iyi olduğumu söyleyememtransfer olanlara ve olacaklara Allah yardım etsin seviliyrsnz
Süper haber, inşallah tutunurlar ve sağlıkla doğarlar canımGünaydın kızlar hasteneyi aradım. Bi sorun var mı geliyo muyum transfere diye embriyologa verdiler telefonu ikş yumurtam vardı ikisi de döllenmişti embriyolog gayet güzel bölümdüler kaliteleri de iyi ikisini koycaz dedi çok şükürrr
Hayırlı olsunBnm ocak ayını bulur transfer adetin 4. Günündeyim daha
Sana da mı kan sulandırıcı vermedi? Pıhtılaşma testi yaptırmış mıydın?
Ayyy çok heyecanlııMerhaba herkese, bende 10 Aralıkta transfer oldum 5.gün blastı. 12.günüm Salı günü, test yaptırmak için sabırsızlanıyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin. Tüm anne adaylarına bol şans, hayırlı gebelikler diliyorum tüm kalbimle.
Yumurta toplamadansonra ki ilaclarimi soruonuzHayırlı olsun
Sana da mı kan sulandırıcı vermedi? Pıhtılaşma testi yaptırmış mıydın?
Kalbi neden durdu diye araştırdım kan pıhtılaşmasından yada embriyo sağlıksız olurmuş. Bende pıhtı varmıydı baktılar mı onu bilmiyorum işte. Kızılay’a kan verirdim. Acaba kanım yenileniyordu. Pıhtı olmama ihtimali olur mu. Sorular sorular bitmiyor kafamda