Aralık - Ocak Transfer olacaklar

cnm bnm nolur yiprtma kndini

Olucak ağrı tabii gelişmeler var rahminde çok normal. Benim kuzenim 4 tane doğurdu. Her gebeliğinde geceleri uyutmayacak kadar sancısı olurdu. Benim de ufaktan âdet alametleri başladı. Bugün yarın gelir canım

Yaşadığın şoku hepimiz yaşadık inan en çok ilaçlara takıldığını biliyorum. Allah sabır versin kuşum dr ne diyor? Niye olmuş böyle bişey?

canım hayırlısıyla git, bebişlerini hayırlısıyla al gel inşaallah

Bence de vardır bi hayır benim tedavim geçen ay olacaktır hayatım da bi kere adetim gecikmedi geçen ay adet olamadım kist oluşmuş bi ay kist erişin diye tedavi yaptık bu ay adet olunca geldim bi şekilde erteleniyor
Bende de kist çıktı bu ay, önümüzdeki aya ertelendi, lucrinle doğum kontrol ilacı verdi

Ahh bebitoo, ama bak herkesin başına geliyor canım, biliyorduk böyle olabileceğini, bebeyi almaya gidiyoruz iğne verip gönderiyor zalım doktor amcalar bak bizler de kaç aydır bekliyoruz, aha beni yine erteledi 1 ay, kist var dedi gönderdi. Sağlık olsun, bebeler sağlıkla gelsin diye çekiyoruz bu çileleri

Süper haber, inşallah tutunurlar ve sağlıkla doğarlar canım

Ayyy çok heyecanlıı pozitifli olsun inşallah, iyi beklemişsin test yapmadan bu güne kadar, bişeyle hissediyor musun

kofi Kaçıncı yüzyıl dr'u o öyle

ben de sadece onları kullandım . ilaçlar eksik mi acaba
Kalbi neden durdu diye araştırdım kan pıhtılaşmasından yada embriyo sağlıksız olurmuş. Bende pıhtı varmıydı baktılar mı onu bilmiyorum işte. Kızılay’a kan verirdim. Acaba kanım yenileniyordu. Pıhtı olmama ihtimali olur mu. Sorular sorular bitmiyor kafamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…