Aralık - Ocak Transfer olacaklar

2020 ÇILGIN ANNELER🌷🌹aralık-ocak-şubat

ANA ADI:emir_bebek:
TRANSFER
TARİHİ
EMBRİYO
SONUÇ🥢
PlutonMerkez PlutonMerkez 16
aralık
5.gün
Embriyo
-
@Semaknc 14
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Ssevincli 14
Aralık
5.gün
embryo
-
@Badisss 14
Aralık
5.gün
Embryo
-
@ayseeeserkannn

17
Aralık
3gün
Embryo
-
@AaGg19
Aralık
5.gün
Embryo
-

Efenin_Annesi Efenin_Annesi
21
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Snmdndr15
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Nooram 12
Aralık
5.gün
Embryo
-
@MatMag 8
Aralık
3.gün
Embryo
-
@dekrsz 10
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Elftncr72 24
Aralık
5.gün
Embryo
-
@efuulimm 11
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Boncukboncuk33 8
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Oaktree 12
Aralık
3.gün embryo-
@Elftncr72 24
Aralık
5.gü

kızlar günaydın .transferim iptal edildi .iyi dileklerinz için çok tşk ediyorum.biraz keyfim kaçtı halince okdr iğne ilaç ve sonuca.bir iki gün kendimi ve eşimi toparlayım gelcem ;(ama suan iyi olduğumu söyleyemem🌹🌹transfer olanlara ve olacaklara Allah yardım etsin seviliyrsnz🥺🌹
cnm bnm nolur yiprtma kndini😔😔

Kofican oldu olmayada nebilim adet sancisi var son 2 gundur gerildim iyice su cuma bi geleydi.. 🥺 arastirmalar yumurta topla pgt transfer su bu neler cekiyoruz boyle Allah hepimize sabir ve kolaylik versin senin adet de gelemedi biturlu dua ediyom oyle valla 😳 reis yetis bize gayri
Olucak ağrı tabii gelişmeler var rahminde çok normal. Benim kuzenim 4 tane doğurdu. Her gebeliğinde geceleri uyutmayacak kadar sancısı olurdu. Benim de ufaktan âdet alametleri başladı. Bugün yarın gelir canım 🤩

kızlar günaydın .transferim iptal edildi .iyi dileklerinz için çok tşk ediyorum.biraz keyfim kaçtı halince okdr iğne ilaç ve sonuca.bir iki gün kendimi ve eşimi toparlayım gelcem ;(ama suan iyi olduğumu söyleyemem🌹🌹transfer olanlara ve olacaklara Allah yardım etsin seviliyrsnz🥺🌹
Yaşadığın şoku hepimiz yaşadık inan 😞 en çok ilaçlara takıldığını biliyorum. Allah sabır versin kuşum 😚 dr ne diyor? Niye olmuş böyle bişey?

Günaydın kızlar hasteneyi aradım. Bi sorun var mı geliyo muyum transfere diye embriyologa verdiler telefonu ikş yumurtam vardı ikisi de döllenmişti embriyolog gayet güzel bölümdüler kaliteleri de iyi ikisini koycaz dedi çok şükürrr
😍 canım hayırlısıyla git, bebişlerini hayırlısıyla al gel inşaallah ♥️🤲

Bence de vardır bi hayır benim tedavim geçen ay olacaktır hayatım da bi kere adetim gecikmedi geçen ay adet olamadım kist oluşmuş bi ay kist erişin diye tedavi yaptık bu ay adet olunca geldim bi şekilde erteleniyor
Bende de kist çıktı bu ay, önümüzdeki aya ertelendi, lucrinle doğum kontrol ilacı verdi🤷🏻‍♀️

Ahh bebitoo, ama bak herkesin başına geliyor canım, biliyorduk böyle olabileceğini, bebeyi almaya gidiyoruz iğne verip gönderiyor zalım doktor amcalar😂😂 bak bizler de kaç aydır bekliyoruz, aha beni yine erteledi 1 ay, kist var dedi gönderdi. Sağlık olsun, bebeler sağlıkla gelsin diye çekiyoruz bu çileleri

Günaydın kızlar hasteneyi aradım. Bi sorun var mı geliyo muyum transfere diye embriyologa verdiler telefonu ikş yumurtam vardı ikisi de döllenmişti embriyolog gayet güzel bölümdüler kaliteleri de iyi ikisini koycaz dedi çok şükürrr
Süper haber, inşallah tutunurlar ve sağlıkla doğarlar canım🥰💕🎉

Merhaba herkese, bende 10 Aralıkta transfer oldum 5.gün blastı. 12.günüm Salı günü, test yaptırmak için sabırsızlanıyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin. Tüm anne adaylarına bol şans, hayırlı gebelikler diliyorum tüm kalbimle.
Ayyy çok heyecanlıı🤗 pozitifli olsun inşallah, iyi beklemişsin test yapmadan bu güne kadar, bişeyle hissediyor musun

kofi kofi Kaçıncı yüzyıl dr'u o öyle

ben de sadece onları kullandım . ilaçlar eksik mi acaba
Kalbi neden durdu diye araştırdım kan pıhtılaşmasından yada embriyo sağlıksız olurmuş. Bende pıhtı varmıydı baktılar mı onu bilmiyorum işte. Kızılay’a kan verirdim. Acaba kanım yenileniyordu. Pıhtı olmama ihtimali olur mu. Sorular sorular bitmiyor kafamda😒

X