- 16 Ekim 2020
- 1.251
- 1.395
- 35
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.281
Rabbim yardımcınız olsun maden ve manenkızlar günaydın .transferim iptal edildi .iyi dileklerinz için çok tşk ediyorum.biraz keyfim kaçtı halince okdr iğne ilaç ve sonuca.bir iki gün kendimi ve eşimi toparlayım gelcem ;(ama suan iyi olduğumu söyleyememtransfer olanlara ve olacaklara Allah yardım etsin seviliyrsnz
Bende şu an lekelenme falan yok daha ne kadar devam edicem kan sulandiricilara hayırlısı bakalımOnlem amacli veriyorlar ama sizin cokmus hem ilac hem igne mesela benim dun lekelenmem olmusti asprini 2 gunde 1 al dedi bende yaptirmadim pihtilasma testi vs aslinda keske isteseler tedavi baslamadan once bu testi
Sen ne durumdaydin valla canim kusura bakma unutuyorum cok konusuyoruz amaBende şu an lekelenme falan yok daha ne kadar devam edicem kan sulandiricilara hayırlısı bakalım
idrarda ne çıkmıştı :)Bekle bekle bende 12.gunde yapmistim kan testimi ama idrar yapmistim önceden
prolutex iğne kullandım o kan sulandırıcı içermiyor dimi . test yapılmadı canım
Pozitif cok şükür suan 5+5 haftaligimidrarda ne çıkmıştı :)
Prolutex progesteron hormonu iceriyor corasprindemi vermediprolutex iğne kullandım o kan sulandırıcı içermiyor dimi . test yapılmadı canım
Pazartesi transfer oldum canımSen ne durumdaydin valla canim kusura bakma unutuyorum cok konusuyoruz ama
Çok sevindim sağlıkla gelsin :)Pozitif cok şükür suan 5+5 haftaligim
He tamam canim insallah guzel hayilri haberlerini bekliyourz her namazimmda burdaki herkes ismen olmasada hep aklimdasiniz dualarimdasiniz Rabbim en hayirli en kisa zamanda feraha kavustursun inslalahPazartesi transfer oldum canım
Amin inslalah hayirla saglikla devami gelirÇok sevindim sağlıkla gelsin :)
Bundan hazır ıgneydi.
Prolutex Bnm.transfer öncesi ve sonrası verdi
Prolutex progesteron hormonu iceriyor corasprindemi vermedi
Ooh valla dogru ozaman hissetiklerim.. Geceleri bilhassa oluyorOlucak ağrı tabii gelişmeler var rahminde çok normal. Benim kuzenim 4 tane doğurdu. Her gebeliğinde geceleri uyutmayacak kadar sancısı olurdu. Benim de ufaktan âdet alametleri başladı. Bugün yarın gelir canım
Bana yumurta topladıktan sonra 10 tane verdigönderdiğin foto daki gibi bir iğne kullanmadım canım
sadece transfeer sonrası prolutex iğne verdi .
Bana yumurta topladıktan sonra verdi 10 tane
Kız o çok para video izle atma yazık kutuda 7 tane var bitio hmnBu prolutex mi canım ?bendeki böyle değil normal ufak şişede. Ama ya benim ilaçta acayip hava oluyor temizleyemedşm bi türlü 2 kutuyu atmak zorunda kaldımyazık ya
Onlem amacli ya igne ne corasprin veriyorlar cunku kan akisi bebek sagligi icin onemli en azindan corasprin verebilirdi bemde sasirdim her doktor farkli ama genelde kan sulandirici veriyorlarhayır canım vermedi. prolutex . estrofem , folik asit ve d vitamini kullandım . doktordan hiç memnun değildim zaten