Aralık - Ocak Transfer olacaklar

kızlar günaydın .transferim iptal edildi .iyi dileklerinz için çok tşk ediyorum.biraz keyfim kaçtı halince okdr iğne ilaç ve sonuca.bir iki gün kendimi ve eşimi toparlayım gelcem ;(ama suan iyi olduğumu söyleyemem🌹🌹transfer olanlara ve olacaklara Allah yardım etsin seviliyrsnz🥺🌹
Rabbim yardımcınız olsun maden ve manen🤲🏻 hemen toparlanın inşallah 2 güne toparlanırsınız😘 vardır bir hayır deyip teslim olun. Rabbimin çoook hoşuna gidecek. Kuluma sıkıntı verdim ama o sırf bana teslim oldu bana güvendi bana dayandı. 🤲🏻😘🥰 İnşallah sizi çook mutlu edecek güzellikler nasip edecek

Onlem amacli veriyorlar ama sizin cokmus hem ilac hem igne mesela benim dun lekelenmem olmusti asprini 2 gunde 1 al dedi bende yaptirmadim pihtilasma testi vs aslinda keske isteseler tedavi baslamadan once bu testi
Bende şu an lekelenme falan yok daha ne kadar devam edicem kan sulandiricilara hayırlısı bakalım 🤲

Eklentiler

• IMG-20200927-WA0005.jpeg
    IMG-20200927-WA0005.jpeg
    87,6 KB · Görüntüleme: 19
Olucak ağrı tabii gelişmeler var rahminde çok normal. Benim kuzenim 4 tane doğurdu. Her gebeliğinde geceleri uyutmayacak kadar sancısı olurdu. Benim de ufaktan âdet alametleri başladı. Bugün yarın gelir canım 🤩
Ooh valla dogru ozaman hissetiklerim.. Geceleri bilhassa oluyor🤔 Hadi bakalim insh gelsin su adet 🤗🤗 💃🏻

Bu prolutex mi canım ?bendeki böyle değil normal ufak şişede. Ama ya benim ilaçta acayip hava oluyor temizleyemedşm bi türlü 2 kutuyu atmak zorunda kaldım 😵😳😪 yazık ya

hayır canım vermedi. prolutex . estrofem , folik asit ve d vitamini kullandım . doktordan hiç memnun değildim zaten
Onlem amacli ya igne ne corasprin veriyorlar cunku kan akisi bebek sagligi icin onemli en azindan corasprin verebilirdi bemde sasirdim her doktor farkli ama genelde kan sulandirici veriyorlar

X