- 1 Aralık 2019
- 5.679
- 23.056
- 30
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
hah ayni ben rulo pasta canm ister diye kekini yaptim rulo seklinde sardim buzluga attimm hahahahhHerkesin kafa aynı, transfer hazırlığından doktorların anladığıyla (iğne, ilaç vs) bizim anladığımız farklıben de trasnfer hazırlığı diye cilt bakımı, lazer, saç boyası randevusu aldım, buzluğa tranafer sonrası kolaylık olsun diye bişeyler attım
oo sende kofi aygül dönemlerinz aynı onlarda regl beklıo bebeklerimKız cyclo bitti işte regl bekliyorum, haftaya gelir heralde bekletmedenreglden sonra kist falan yoksa gün verecek inşallah
yapacam aneyy kafaya koydum burdan hamiş olmadan kimse gidemezEkleniyor sanırımbol hamişli bir liste olur inşallahhhhh, herkese pozitif pozitif yazarsın
Son regl bekleyişimiz olsun inşallahhhhhhhh, artık haykıra haykıra istiyorum Allahtan, sıra bize de gelsin artık di mi amaoo sende kofi aygül dönemlerinz aynı onlarda regl beklıo bebeklerim
oooo ya o baklavaları bebeklerle beraber dışarda yada evde toplanıp yemeyi ne çok isterim varyaaaaistediğin paklava olsunnnn halamgil
Tabikide ben 7yıldr hiç 1gün dahi olmayacak die düşünmedim.kayıplarıma da Allahtandır dedim üzülmedim.tüm kalbimle inanıyorum biz zorla sınanıyoruz mükafatıda çok gzl olacakSon regl bekleyişimiz olsun inşallahhhhhhhh, artık haykıra haykıra istiyorum Allahtan, sıra bize de gelsin artık di mi ama
oo sende kofi aygül dönemlerinz aynı onlarda regl beklıo bebeklerim
Bakıom baci kurcalıyom şuan başaracammm yapacam listeKIZ HALAMGIL PROFIL DUVARINA bak
yav yarebbiimmm orada degil etkiet yaptiydim seni asko yawBakıom baci kurcalıyom şuan başaracammm yapacam liste
Gercekten mi harika bi haber buuudün sana okdr yiğitlik yaptım acımadı die şuan götümü kaldıramıyorum acıdan
Kendime arkadaş buldum nihayetMerhaba,benim transferimin de Ocak’ta olması bekleniyor,hepimiz güzel haberler veririz İnşallah.
yaaa pısss die havam söndüGercekten mi harika bi haber buuuen azından doğru iğne olduğunu anlamış olduk yaa çok peşin konuştun aslanım az bekleyeydin
Herkese de beni şikayet etmiş Allah'ımYanlışlık yok yavru ceylanımanne ve anne adayları için açtım zaten kofi başımı yedi die
HgggMerhaba,benim transferimin de Ocak’ta olması bekleniyor,hepimiz güzel haberler veririz İnşallah.
AhahaHerkese de beni şikayet etmiş Allah'ımitinayla baş eti yenir
Kız ben kalın yazmayı yeni öğrendim, liste yapmayı ne bilicemyaaa pısss die havam söndüokdr da hava attıydım kofican ya topiği açarken liste oluştur çıkıyordu.ben es geçtim o ara snra yaparm die şimdide yapamıom sen biliomusun yapmayı
Napiyim erteleseydin transferini
yaaaa bilen bir babayiğit varsa sölesin banada yapayımKız ben kalın yazmayı yeni öğrendim, liste yapmayı ne bilicem
Yeni yeni görüyorum iftiraymışAhahane alakası var hepsi iftira