Aralık - Ocak Transfer olacaklar

hah ayni ben rulo pasta canm ister diye kekini yaptim rulo seklinde sardim buzluga attimm hahahahh

Son regl bekleyişimiz olsun inşallahhhhhhhh, artık haykıra haykıra istiyorum Allahtan, sıra bize de gelsin artık di mi ama
Tabikide ben 7yıldr hiç 1gün dahi olmayacak die düşünmedim.kayıplarıma da Allahtandır dedim üzülmedim.tüm kalbimle inanıyorum biz zorla sınanıyoruz mükafatıda çok gzl olacaksıra bizde 2021 eherkes hamiş girecek önce inancaz ve başarcaz

Gercekten mi harika bi haber buuu en azından doğru iğne olduğunu anlamış olduk yaa çok peşin konuştun aslanım az bekleyeydin
yaaa pısss die havam söndü okdr da hava attıydım kofican ya topiği açarken liste oluştur çıkıyordu.ben es geçtim o ara snra yaparm die şimdide yapamıomsen biliomusun yapmayı

yaaa pısss die havam söndü okdr da hava attıydım kofican ya topiği açarken liste oluştur çıkıyordu.ben es geçtim o ara snra yaparm die şimdide yapamıomsen biliomusun yapmayı
Kız ben kalın yazmayı yeni öğrendim, liste yapmayı ne bilicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…