Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Herkesin kafa aynı, transfer hazırlığından doktorların anladığıyla (iğne, ilaç vs) bizim anladığımız farklı😂 ben de trasnfer hazırlığı diye cilt bakımı, lazer, saç boyası randevusu aldım, buzluğa tranafer sonrası kolaylık olsun diye bişeyler attım😂😂
hah ayni ben rulo pasta canm ister diye kekini yaptim rulo seklinde sardim buzluga attimm hahahahh😂😂😂😂😂

Son regl bekleyişimiz olsun inşallahhhhhhhh, artık haykıra haykıra istiyorum Allahtan, sıra bize de gelsin artık di mi ama🥰
Tabikide ben 7yıldr hiç 1gün dahi olmayacak die düşünmedim.kayıplarıma da Allahtandır dedim üzülmedim.tüm kalbimle inanıyorum biz zorla sınanıyoruz mükafatıda çok gzl olacak🥰sıra bizde 2021 eherkes hamiş girecek önce inancaz ve başarcaz💪

Gercekten mi harika bi haber buuu 🤣🤣🤣 en azından doğru iğne olduğunu anlamış olduk 😁 yaa çok peşin konuştun aslanım az bekleyeydin 😎
yaaa pısss die havam söndü😂😂 okdr da hava attıydım 🙈kofican ya topiği açarken liste oluştur çıkıyordu.ben es geçtim o ara snra yaparm die şimdide yapamıom😂sen biliomusun yapmayı

yaaa pısss die havam söndü😂😂 okdr da hava attıydım 🙈kofican ya topiği açarken liste oluştur çıkıyordu.ben es geçtim o ara snra yaparm die şimdide yapamıom😂sen biliomusun yapmayı
Kız ben kalın yazmayı yeni öğrendim, liste yapmayı ne bilicem 😁

X