- 20 Ekim 2019
- 652
- 744
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.041
Amin canım Allah razı olsun hepimize nasip olsun inşallahHayırlısı olsun inşallah gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
gülüceksiniz belki ama tüp bebekten önce adet tarihimi - beraber olduğum tarihi telefonumun notlar kısmına yazardım :)):) yumurtlama vs. olaylarını takip etmek adınaAy yavrum kıyamam günlerini de saymış
Pazartesi toplandı bugün üç oluyo yarın transfer günü saat iki deBugün kaçıncı gündü canım?
Ayy hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbim kolaylıklar nasip etsin pozitifleri görelim inşallahPazartesi toplandı bugün üç oluyo yarın transfer günü saat iki de
Gülmeyiz ya niye gülelim, beraber olduğum tarihi değil de regl tarihlerimi yazardım ben de.gülüceksiniz belki ama tüp bebekten önce adet tarihimi - beraber olduğum tarihi telefonumun notlar kısmına yazardım :)):) yumurtlama vs. olaylarını takip etmek adına
Bizde kepenk kapadıkAy yavrum kıyamam günlerini de saymış
Yok kız niye gülelim emin ol binlerce kadın var. Uygulamalar var takip eden uyarı veren tahmin eden şeylergülüceksiniz belki ama tüp bebekten önce adet tarihimi - beraber olduğum tarihi telefonumun notlar kısmına yazardım :)):) yumurtlama vs. olaylarını takip etmek adına
emoji yapamıyorum ama senin gibi gülüyorum :):)Yok kız niye gülelim emin ol binlerce kadın var. Uygulamalar var takip eden uyarı veren tahmin eden şeyler
İnşallah hepimize canımAyy hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbim kolaylıklar nasip etsin pozitifleri görelim inşallah
Onun için takvim uygulamaları var. Ondan indirsen daha pratik olurgülüceksiniz belki ama tüp bebekten önce adet tarihimi - beraber olduğum tarihi telefonumun notlar kısmına yazardım :)):) yumurtlama vs. olaylarını takip etmek adına
Arayıp bilgi alsaydın ya ne alemdeler diye. Niye 4. Gün yapıyo transferi acaba?Pazartesi toplandı bugün üç oluyo yarın transfer günü saat iki de
Öyle ortamlarda kepenk açma isteği daha çok artıyor. Benden söylemesiBizde kepenk kapadıkkaynanacıma geldik transfer sonrası da anacıma gitmeyi düşünüyorum
Dört olmuyo sanırım birinci günü saymıyorlar alındığı günü herhalde aksi bişey olmadığı sürece sizi aramıcaz dediler bende aramadım o yüzdenArayıp bilgi alsaydın ya ne alemdeler diye. Niye 4. Gün yapıyo transferi acaba?
Ben kullandım ama öyle bişey yaşamadım gayet aktif kanamaydı benimkisi ama önemli değil aktife döndüyse azı çoğu önemsemiyorlarCyclo progynova kullanan bacılar, ilaçtan sonraki adetinizde azalma oldu mu, sadece tuvalete gidince geliyor azıcık bir kanama, anlamadım niye böyle oldu
Ay hiç hatirlamiyorum ya doğru 3 yarın zannedersem. Yarın transfer olucaksın saati söylemediler mi?Dört olmuyo sanırım birinci günü saymıyorlar alındığı günü herhalde aksi bişey olmadığı sürece sizi aramıcaz dediler bende aramadım o yüzden
5. Gün embriyo su dondurulmuş transfer olacak 2 tane insallahKaçıncı gün embriyosu, kaç tane? Hayırlı olsun inşaallah
Valla biz su uc ayi bi atlatalim diyoz kendi capimizda karar aldik ama bilemicem bakalim nolacak cuma ultrasonum var belki cumartesi cay demlerimKız yasak devam ediyor mu dedi dr? Ne kadar daha devam edicekmiş acaba
Hayy maşallah hemencecik tutunsunlar inşaallah5. Gün embriyo su dondurulmuş transfer olacak 2 tane insallah