- 5 Şubat 2018
- 975
- 2.625
- 37
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.061
Dimi yaaaaa çok doğru bir konuya parmak bastınEkimde dondurulup aralıkta transfer olsa nasıl oluyor acaba
Valla biz su uc ayi bi atlatalim diyoz kendi capimizda karar aldik ama bilemicem bakalim nolacak cuma ultrasonum var belki cumartesi cay demlerim
Deneyip göreceğizAy doğru mu acaba
Oh elhamdulillah hayırlısıyla devam etsin inşaallah canımmmKızlar burayada yazıyım dedim 8 aralıkta transferim oldu 6. Gün kan verdim 44 çıktı bugun 8.gün kan verdim 134 çıktı şükğr 3 kattan fazla artmış
Saol canımTabii ki geçerli. Işimiz görülsün yeter ki
Bel agrisi vardi bende felaket hemde bi ara penguven gibi yurur olmustum 2 3 gun sonrasindaTransfer sonrası kasık ağrısı vs gibi şeyler yaşayın test günü negatif gören oluyor mu acaba ?o ağrı sancı tutma belirtisi mi acaba
İnşallah canım rabbim sanada hepinize de nasip etsinOh elhamdulillah hayırlısıyla devam etsin inşaallah canımmm
Bendede 12 toplandı 9 yaşadı 5 döllendi topu topu 2 tane AA kalite elde edildi onuda 3. Gün ebriyosu olarak transfer ettiler dondurmak için kaliteli kalmadı dedilerCanım nerde tedavi olmuştun, her merkez aynı kalitede embriyo dondurmuyor. Bahçeci bana blastokiste dönmeyeni dondurmuyoruz dedi, tüm embriyoların blast mı biliyor musun kaliteleri ne? Sayı 50 milyonsa ve embriyoların beşinci güne gittiyse büyük ihtimalle DNA hasarı yoktur. Hasar genelde azo ve oligospermilerde oluyor.
Göğüsler batma var şişlik ve ağrı ama herhalde progesterondan dır diyorum bu belirtiyi herkes mi yaşıyor bir de çok çişe çıkmaBel agrisi vardi bende felaket hemde bi ara penguven gibi yurur olmustum 2 3 gun sonrasinda
Belli canım yarın saat iki de dualarınız bekliyorumAy hiç hatirlamiyorum ya doğru 3 yarın zannedersem. Yarın transfer olucaksın saati söylemediler mi?
Baciko gece yatmadan dua edicem inshaAllah kalinlasir bu sikinti bende de vardi 5 den yukseldi sonra ama benimki 7 8 oldumu hatirlamiyom umarim yukselir canini sikma bak yuzdun kuyruguna geldin tutmasi icin bu hayirlisiysa razi gelmemiz lazim halamgizi canini yidigimCanm 5.gn önce 9.8olan rahim kalınlıgı sabah 6.5cıktı sok oldk snra tekrar kntrl oldu 7.6 dr 8altı yapmak istemıyrm dedi rahim kasılmış olabilir dedi iğne yaptırdı yarn tekrar sabah çağırdı bırdaha bakacak 8i gecerse yapacak yada iptal edecek bu ay napalım bunu hiç beklemıyrdum dgrusu bıgune kdr cok ii gitmişti vardır bir hayır napalım
Amiiiiiinnn inşaallahİnşallah canım rabbim sanada hepinize de nasip etsin
Evet. Bunlar ara ara oluyordu ama tabi ilacinda etkisi var heleki estrofem sicak basmasi yapiyordu bende cok cise cikmada var bagirsaga tikiyoGöğüsler batma var şişlik ve ağrı ama herhalde progesterondan dır diyorum bu belirtiyi herkes mi yaşıyor bir de çok çişe çıkma
Kofi bugun adet sancılarım var normal midir yoksa kötü birşey miAmiiiiiinnn inşaallahtüm topik hayırlısıyla
Hayirli olsun boncugum valla 3uzmu geliyo yoksa neKızlar burayada yazıyım dedim 8 aralıkta transferim oldu 6. Gün kan verdim 44 çıktı bugun 8.gün kan verdim 134 çıktı şükğr 3 kattan fazla artmış
Yok canım ne 3üzü 2 gunde 2 kat normal olan benımki 3 kat olmuş ikizde bile 4 kat artıyorHayirli olsun boncugum valla 3uzmu geliyo yoksa ne
Hayırlısı olsun canım al gel bebişlerini inşaallahBelli canım yarın saat iki de dualarınız bekliyorum
Hayırlı olsun canım, güzel haberlerle gel inşallah, tüp bebek tedavi sürecinin en keyifli ve en heyecanlı kısmı, rahat geçirirsin inşallah5. Gün embriyo su dondurulmuş transfer olacak 2 tane insallah