- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #1.581
Hayal kırıklığı o zamanIlk 5 dkda felan cikmisti bence artimedin altindaki cizgiler cok koyu oyuzden islaninca control cizgisiyle birlikte test cizgiside hafif belirginlesiyor bende emin olamamis arkadasima sormustum oda ayni seyi yasamis
Test bu canım ama fotoda çok az görünüyor belki de bana öyle geliyorTest nerde CNm at bakalım
Daha net oldu sanırım şimdiTest nerde CNm at bakalım
Çok tebriklerSelaaam herkese beklenen adet tarihim 8 aralıktı bugün kan verdim betam 459 çıktı
Şuanda aşırı pik her an catlar bence bolca havuç ye avokado da çatlamaya yardımcı dye biliyrumSelam kızlar benim yumurta çatlamadı daha
Sürekli yiyorum canım havuç ama avokado yemedim.Şuanda aşırı pik her an catlar bence bolca havuç ye avokado da çatlamaya yardımcı dye biliyrum
Saat aralıklarını bilmiyorum bilen arkadaşlarım yazsın Ama sanırım genelde sabah öğle akşam yapın diyorlar çatladığını görmek için. Avokado bi örnek ya ye gitsin havucları. Tarator fln yapSürekli yiyorum canım havuç ama avokado yemedim.8 saatte bir testi tekrarlasam mı çatlayana kadar.
Benimde 0.8 çıktıAmh çok düşük 0.1 fsh yüksek yaşım 28 olmasına rağmen
Kan vermelisin bence bu testler anladığım kadarıyla net değil çünkü acile bt çekineceğim ama şüphem var dersen bakarlar diye düşünüyorumErteleyebilirim de 2 ay sonraya falan verirler yeni tarih
Bir tahlil sonucu referans disi gelince tedbir amacli doktor tomografi cektirmemi uygun buldu.
Buaksam peceteye akintiyla karisik cok az kan geldi. Oyle olunca iyice hamilelikten suphelendim. Olmazsa erteleyecegim riske atamam.
Ayy herkesin böyle kimle konuşsam amh düşük diyor eskiden insanlar bilmezdi böle şeyler benim de amh 1.69Benimde 0.8 çıktı
İlk idrarınla daha net çıkar yarın sabah yap benceKızlar ben şimdi eczaneden gizlice test aldım çantaya attımçok hafıf ağrı devam ediyor. Şimdi annemdeyim. Eve gidince mi yapsam sabah mı yapsam? 1 test aldım yapıp kafamdan atayım bu şüpheyi ama korkuyorum bugün kimler test yapıyor???
Yarın tekrar yap koyulaşmışsa hamileisn demek sonra kan verirsinDaha net oldu sanırım şimdi
Sabah kan vericem testlerle uğraşmak istemiyorum. Moralim bozulduYarın tekrar yap koyulaşmışsa hamileisn demek sonra kan verirsin
Ya herkes hatalı diyor ama ben kızımı artımed ile öğrenmiştim. 2-3 test yaptım hiçbirinde çıkmadı. Artımed de çıktı. Ertesi gün kan verdim 67 çıktı. Umut vermek istemem ama umutsuzluğa da kapılma bence. Yarın tekrarla ya da direk kan verDaha net oldu sanırım şimdi
Bat Ne zamandı cnm bide çatlatma iğnesi olmuş muyduSabah kan vericem testlerle uğraşmak istemiyorum. Moralim bozuldu
Hayır iğne ilaç hiçbirşey kullanmadım canım. Bat 21 ile 24 gün arası değişiyor benim belli olmuyor. 10-13 aralık arası sanırımBat Ne zamandı cnm bide çatlatma iğnesi olmuş muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?