- 30 Haziran 2022
- 1.724
- 3.694
- 63
- 29
- Konu Sahibi denizadamasal
- #1.621
Bir çizgi var ama bilemedim başka testin varsa yap bence kesin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir çizgi var ama bilemedim başka testin varsa yap bence kesin olsun
Yarın yaparım artık ama bence kuruma çizgisiBir çizgi var ama bilemedim başka testin varsa yap bence kesin ol
Bu ay sanki erken olacak gibi ne olur ne olmaz başladım ovü testini atıyoruö dünün bugün yapmadım daha her gün aynı saatte yapmayı düşündüğümden saat 17yi bekliiyorumcanım bence sen doğurgan günlerine giriyosun bazen o yumurta akı akıntı birkaç gün sürüyor yani ovülasyon testin ne durumda? birkaç gün içinde yumurtlayabilirsin bence değerlendirmeye başla ne olur ne olmaz
Bence iyi kimyasal gebeliğimi göstermiştiKızlar awox erken gebelik testi iyimi şimdi netten aldımda 5 li . Regliye beş gun kala başlayayım diyorum
Benim de 11-14 günlerinde ovülasyonum oluyordu. Fakat bu ay hsg sonrası döngünün 9. Gününde Ovülasyon yaptım pikti. Çok şaşırdık, 9 Ve 10. Günleri değerlendirdim, silikleşti zaten. Yani siz yine de değerlendirin, bazen döngü sapıtabiliyormerhaba kızlar bir şey sormak istiyorum dün ovü testi yapmaya başladım döngümün 6. Günü bugün, regl değilim bu sabah uzayan yumurta akı gibi ama çok şeffaf değildi öyle upuzun kalın bir akıntım oldu. Ay yumurtlama ya da çatlama değildir değil mi? Erken çünkü daha normalde 28 günde bir olurum regl sonrası 2 günde bir değerlendirme yaparım dedim dün değerlendirdim ama bilemedim normalde bu günlerde akıntım olmaz pek
İnşallah canım pek sanmıyorum ben yalancı pozitiftirinsallah gebesindir bizede umut olur yas 39 ama umut devam.olacak insallah Allahın yardımıyla
güzel düsün güzel olsun evrene pozitif enerji verelim olacak insallahİnşallah canım pek sanmıyorum ben yalancı pozitiftir
Verdim canım sonucu bekleyip görecez ama sanmıyorum hiç pozitif olacağını his işteKoş o zaman kan ver hemen takdir Allah'ın 41 deil 51 olsa yaşın Rabbim ol derse olur
Yaa ne güzel haber Kan verdim bakalım 2 saate çıkarmışBu arada benim ablam 33 yaşında 0,28 amh ile tüp bebek yaptı tutması sonra kendisi doğal hamile kaldı olacaksa olacak güzel düşün olumlama yap güzel gelsin ayy çok heyecanlandım inş vardır
Yumurtlama kanaması olmasınKızlar ben 12 gün erken regl oldum yahu
Canm hevesini kırmak istemem ama kesinlikle başka test al tekrarla onda pozitif görürsen kan ver benimki bariz çift çizgi çıktı hemde anında ama kanda negatif çıktıİnşallah canım pek sanmıyorum ben yalancı pozitiftir
Gün göğüslerimde hiç sızı yoktu şimdi dokunmadan sızlıyor. İnşallah sağlıklı olarak bebek vardırgüzel düsün güzel olsun evrene pozitif enerji verelim olacak insallah
İnşallah guzel haberler verirsin bizeVerdim canım sonucu bekleyip görecez ama sanmıyorum hiç pozitif olacağını his işte
Ya şöyle benim regl 3 gün falan sürüyor. Biter bitmez 26 Kasım'da yumurtalama belirtileri hissettim ovulasyon yaptım pik çıktı. Doktora sordum inanma o testlere falan dedi ama tam 14 geçti ve regl imYumurtlama kanaması olmasın
Bazen aydan aya değişebiliyor yumurtlama günü. Bu ay ben de kendi süreme göre erken gördüm. 29 Kasım sabah seninki gibiyken 30 Kasım akşamı pik gördüm. Günde 2 kere de yapabilirsin yükseldikçe bak kendiminkini ekliyorum aşağıya.Bu ay sanki erken olacak gibi ne olur ne olmaz başladım ovü testini atıyoruö dünün bugün yapmadım daha her gün aynı saatte yapmayı düşündüğümden saat 17yi bekliiyorum
Test yapmalısınYa şöyle benim regl 3 gün falan sürüyor. Biter bitmez 26 Kasım'da yumurtalama belirtileri hissettim ovulasyon yaptım pik çıktı. Doktora sordum inanma o testlere falan dedi ama tam 14 geçti ve regl im
Dua edin nolur mucize bebek olacak olursa topiğin en yaşlı annesi olucam bendeİnşallah guzel haberler verirsin bize
Çok teşekküt ederim evet gereksiz strese girdiğimiz için de bu dönemde olabilir diye düşündüm. Yine test yaparım akiam üstü bakalımBenim de 11-14 günlerinde ovülasyonum oluyordu. Fakat bu ay hsg sonrası döngünün 9. Gününde Ovülasyon yaptım pikti. Çok şaşırdık, 9 Ve 10. Günleri değerlendirdim, silikleşti zaten. Yani siz yine de değerlendirin, bazen döngü sapıtabiliyor
Seninde mi artimed di testin?Canm hevesini kırmak istemem ama kesinlikle başka test al tekrarla onda pozitif görürsen kan ver benimki bariz çift çizgi çıktı hemde anında ama kanda negatif çıktı