- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #1.601
Ayyy hamilesin o zamanHayır iğne ilaç hiçbirşey kullanmadım canım. Bat 21 ile 24 gün arası değişiyor benim belli olmuyor. 10-13 aralık arası sanırım
Çok heyecanlı. Bata kaç gün varKızlar ben şimdi eczaneden gizlice test aldım çantaya attımçok hafıf ağrı devam ediyor. Şimdi annemdeyim. Eve gidince mi yapsam sabah mı yapsam? 1 test aldım yapıp kafamdan atayım bu şüpheyi ama korkuyorum bugün kimler test yapıyor???
Bence evi de yarını da bekleme şimdi yapKızlar ben şimdi eczaneden gizlice test aldım çantaya attımçok hafıf ağrı devam ediyor. Şimdi annemdeyim. Eve gidince mi yapsam sabah mı yapsam? 1 test aldım yapıp kafamdan atayım bu şüpheyi ama korkuyorum bugün kimler test yapıyor???
Merhaba, sat 21 Kasım bat 22 Aralık
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @Turunc chemist 2 Kasım 3 Aralık @dlaraoz 8 Kasım 6 Aralık @Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık @bernailker 7 Kasım 7 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @Nazbudak 7 Kasım 8 Aralık @Alev2626 8 Kasım 8 Aralık @Bettsyb 12 Kasım 10 Aralık @balimss 14 Kasım 11 Aralık I incim1 9 Kasım 11 Aralık @gullinhan 13 Kasım 11 Aralık @gulenperi4 10 Kasım 12 Aralık @nisanurs98 17 Kasım 12 Aralık @seake 16 Kasım 13 Aralık @asiliris 9 Kasım 13 Aralık C cicekkiz00 13 Kasım 13 Aralık @loveinnovember 20 Kasım 13 Aralık @anyone1ri 13 Kasım 14 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık @merveett 17 Kasım 14 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @irem142 18 Kasım 16 Aralık burciby 16 Kasım 16 Aralık @papatyamm13 15 Kasım 17 Aralık @yestur 24 Kasım 18 Aralık Evanora 22 Kasım 19 Aralık Jane Jetgil 14 Kasım 19 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık A aysmesra 21 Kasım 19 Aralık @babylovee 16 Kasım 20 Aralık @elizan04 23 Kasım 20 Aralık @virginiawolf 22 Kasım 20 Aralık @Rabiacaa 29 Kasım 20 Aralık @nesasl 27 Kasım 21 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @Alin Ada 26 Kasım 23 Aralık @hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @caca60 24 Kasım 24 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @gokce1111 29 Kasım 27Aralık @sea9 30 Kasım 27 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @topraktonlari 4 Aralık 28 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @eva0108 4 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak Sutlac777 4 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Mystika 8 Aralık 5 Ocak @mmatmazellll 6 Aralık 6 Ocak @pinkflowers1 9 Aralık 6 Ocak @Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak @aycnnderin 9 Aralık 8 Ocak @Meowster 5 Aralık 9 Ocak
Ama bu marka hep yalancı pozitif vermişAyyy hamilesin o zamanmaşallah ben sandım çatlama iğnesi yaptın etkisi ile koyulasmistır diye düşündüm bence müsaitsen hiç yarın sabahı bekleme git bugün acilde kan ver birde Perşembe verirsin netleşir inş
Koş o zaman kan ver hemen takdir Allah'ın 41 deil 51 olsa yaşın Rabbim ol derse olurAma bu marka hep yalancı pozitif vermişsevinemedim ki canım. Dr bana yaşın 41 ancak tüp bebek olur demişti.. Sabah aradım heyecanla nasıl oldu bu test dedim taktiri ilahi git kan ver 5 in üzerinde ise ilaç başlayalım düşük riskine karşı dedi
Bu arada benim ablam 33 yaşında 0,28 amh ile tüp bebek yaptı tutması sonra kendisi doğal hamile kaldı olacaksa olacak güzel düşün olumlama yap güzel gelsin ayy çok heyecanlandım inş vardırAma bu marka hep yalancı pozitif vermişsevinemedim ki canım. Dr bana yaşın 41 ancak tüp bebek olur demişti.. Sabah aradım heyecanla nasıl oldu bu test dedim taktiri ilahi git kan ver 5 in üzerinde ise ilaç başlayalım düşük riskine karşı dedi
Bence evi de yarını da bekleme şimdi yapne gerek var strese. Bu arada yumurtlama ne zamandı
Malesef sabah yaptım bembeyazHaberlerini bekliyorum o haldeinşallah pozitif çıkar
İnşallah olsun şüpheden kurtuldun en azındanMalesef sabah yaptım bembeyazkürtajdan sonra ilk denememdi önümüzdeki aylar olur inşallah
selam kızlar regl olmadım henüz bugün regl günüm
Geçen ayda aynı şeyi yaşamışsın baksana canım regl günün ise bugün normal gebelik testi yap istersenkızlar benim dün uzayan şeffaf akıntım oldu ovu testleride koyuydu bence ben daha yeni yumurtlama oluyor çünkü geçen ay da 20 gün geç regl oldum
İnsan merak ediyor belki vardır mutlaka ver haber inşallah vardırİnşallah olsun şüpheden kurtuldun en azındanben de öğleden sonra haberi veririm kesin benimki de kuruntu ama olsun
Kızlar bu kuruma çizgisi mi
canım bence sen doğurgan günlerine giriyosun bazen o yumurta akı akıntı birkaç gün sürüyor yani ovülasyon testin ne durumda? birkaç gün içinde yumurtlayabilirsin bence değerlendirmeye başla ne olur ne olmazmerhaba kızlar bir şey sormak istiyorum dün ovü testi yapmaya başladım döngümün 6. Günü bugün, regl değilim bu sabah uzayan yumurta akı gibi ama çok şeffaf değildi öyle upuzun kalın bir akıntım oldu. Ay yumurtlama ya da çatlama değildir değil mi? Erken çünkü dahanormalde 28 günde bir olurum regl sonrası 2 günde bir değerlendirme yaparım dedim dün değerlendirdim ama bilemedim normalde bu günlerde akıntım olmaz pek
insallah gebesindir bizede umut olur yas 39 ama umut devam.olacak insallah Allahın yardımıylaAma bu marka hep yalancı pozitif vermişsevinemedim ki canım. Dr bana yaşın 41 ancak tüp bebek olur demişti.. Sabah aradım heyecanla nasıl oldu bu test dedim taktiri ilahi git kan ver 5 in üzerinde ise ilaç başlayalım düşük riskine karşı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?