Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Hayır iğne ilaç hiçbirşey kullanmadım canım. Bat 21 ile 24 gün arası değişiyor benim belli olmuyor. 10-13 aralık arası sanırım
Ayyy hamilesin o zaman maşallah ben sandım çatlama iğnesi yaptın etkisi ile koyulasmistır diye düşündüm bence müsaitsen hiç yarın sabahı bekleme git bugün acilde kan ver birde Perşembe verirsin netleşir inş

Çok heyecanlı. Bata kaç gün var

Bence evi de yarını da bekleme şimdi yap ne gerek var strese. Bu arada yumurtlama ne zamandı

Merhaba, sat 21 Kasım bat 22 Aralık hepimiz guzel haberler aliriz inşallah

Ama bu marka hep yalancı pozitif vermiş sevinemedim ki canım. Dr bana yaşın 41 ancak tüp bebek olur demişti.. Sabah aradım heyecanla nasıl oldu bu test dedim taktiri ilahi git kan ver 5 in üzerinde ise ilaç başlayalım düşük riskine karşı dedi

Koş o zaman kan ver hemen takdir Allah'ın 41 deil 51 olsa yaşın Rabbim ol derse olur

Kızlar awox erken gebelik testi iyimi şimdi netten aldımda 5 li . Regliye beş gun kala başlayayım diyorum

Bu arada benim ablam 33 yaşında 0,28 amh ile tüp bebek yaptı tutması sonra kendisi doğal hamile kaldı olacaksa olacak güzel düşün olumlama yap güzel gelsin ayy çok heyecanlandım inş vardır

Bence evi de yarını da bekleme şimdi yap ne gerek var strese. Bu arada yumurtlama ne zamandı
Evanora
Kızlar ben regli olmuyorum 16 aylık bebeğim var emziriyorum hiç olmadım doğumdan sonra ama gebelikten şüpheleniyorum. 3 gündür belde hafif ağrılarım oluyor, zor bir ihtimal ama içim içimi kemirdi. Şimdi gidince yapacağım testi

kızlar benim dün uzayan şeffaf akıntım oldu ovu testleride koyuydu bence ben daha yeni yumurtlama oluyor çünkü geçen ay da 20 gün geç regl oldum

merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum dün ovü testi yapmaya başladım döngümün 6. Günü bugün, regl değilim bu sabah uzayan yumurta akı gibi ama çok şeffaf değildi öyle upuzun kalın bir akıntım oldu. Ay yumurtlama ya da çatlama değildir değil mi? Erken çünkü daha normalde 28 günde bir olurum regl sonrası 2 günde bir değerlendirme yaparım dedim dün değerlendirdim ama bilemedim normalde bu günlerde akıntım olmaz pek

kızlar benim dün uzayan şeffaf akıntım oldu ovu testleride koyuydu bence ben daha yeni yumurtlama oluyor çünkü geçen ay da 20 gün geç regl oldum
Geçen ayda aynı şeyi yaşamışsın baksana canım regl günün ise bugün normal gebelik testi yap istersen

canım bence sen doğurgan günlerine giriyosun bazen o yumurta akı akıntı birkaç gün sürüyor yani ovülasyon testin ne durumda? birkaç gün içinde yumurtlayabilirsin bence değerlendirmeye başla ne olur ne olmaz

insallah gebesindir bizede umut olur yas 39 ama umut devam.olacak insallah Allahın yardımıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…