Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ovülasyon testlerine de güvenim kalmadı artık gerçi ben zaten bir kere bir ay kadar kullandım pek anlamadım da.. düzenli ilişki olması yeterli bence yaa… Hayırlısı olsun inşallah. Hangi folik asiti verdi acaba?

Sat: 27 Kasım
Bat : 22 Aralık ( bir kaç gün ileriye onayabilir)
Burası hepimize uğurlu gelsin inşallah
D denizadamasal

Aynı durumdayız, benim de 8-9 aralık bat dün test yaptım silik bile yoktu Cuma günü tekrar yapacağım (cumaya kadar dayanırsam ) buradan döner mi bilmiyorum
Hani şüpheye düşğrecek incecik bir silik olsa ona bile razıydım ben ama o bile yoktu bende… şaka yapıyorum tabi onun da derdi ayrı. Benim 1 sene önce düşükle sonuçlanan bir gebeliğim olmuştu. Reglmden 3 gün önce erken gebelik testiyle öğrenmiştim açıkçası ona güvenerek yaptım test çıkar muhtemelen diye. Ve büyük ihtimalle benim bu saatten sonra dönmez. Ama belki senin döner inşallah mutlu haberini alırız

İnşallah ikimizinki de döner Bende geçen yıl dış gebelik yaşamıştım çok yıpratıcı bir süreç oldu.. Birdaha da olmadı. Allah ikimizede tez zamanda nasip eder inşallah

Kızlar merhaba umarım hepimiz iyi haberler alırız :) Ben de pco var. Dün adetimin 3. Günüydü ve doktor gelmemi söylemişti ilaca başladık. Adı letu beş gün kullanıp daha sonrasında doktora gidicem. İnşallah hepimiz için her şey olumlu sonuçlanır

Yapmıyorum akıntı ve ağrılardan anlıyorum. Yaptığım yıllarda netleştirdim bunu. Akıntımın olduğu gün pozitif çıkıyordu
Benim bu ay regden sonra nerdeyse 10 gün belli aralıklarla akıntı oldu kasık ağrım oldu ama ovulasyon hep tek çizgiydi

Bu aldığım markayı bende hiç beğenmedim bu sefer inovita alacam evet hayırlısı olsun canım folicus verdi folik asit

Benim dediklerimide hep sıvı hem kremsi hemde katı kıvamda oldu bu ay anlamadığım şekilde bilmiyorum ki
Yok onlar normal akıntılar. Belki yumurtlama akıntısı da geldi farketmedin ama test pik yapmadığı halde gebe kalanlarda oluyor

7 Kasım canım beklenen 7 Aralık

D denizadamasal canım sat 23 Kasım bat 22 Aralık hadi inşallah topik topik geziyorum

Bende gelicem herhalde ama regl olmayı bekliyorum :)

Hayırlı olsun topiiikk

SAT : 18 KASIM
BAT :19 ARALIK

D denizadamasal merhaba hayırlı olsun topic. Sat 29 kasim bat 31 Aralık

Aaa benmde 22 aralık

Sat: 27 Kasım
Bat : 22 Aralık ( bir kaç gün ileriye onayabilir)
Burası hepimize uğurlu gelsin inşallah
D denizadamasal

Batlarımız yakın canım letu nedir

Hepiniz hoş geldiniz kızlar işlerimden dolayı yeni ekleyebildim. Dilerim bir sürü pozitif görürüz buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…