- 14 Haziran 2023
- 6.727
- 5.810
- 118
- 23
- Konu Sahibi denizadamasal
Ozaman baya erken canım sen 2-3 gün sonra falan dene bence24kasım 27 kasım arası sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman baya erken canım sen 2-3 gün sonra falan dene bence24kasım 27 kasım arası sanırım
Neden böyle oldu anlayamadım baya uğraştım yapmak için bulmaya çalışmıştım ama sen yapabiliyorsan sen yap istersenAnladım tabloya bastığında attığım resimdeki gibi çıkıyorsa problem yok
Sanırım yanlışlıkla orayı ekarte etmişim buldum sanırım eklemeye çalışayımNeden böyle oldu anlayamadım baya uğraştım yapmak için bulmaya çalışmıştım ama sen yapabiliyorsan sen yap istersen
Kuzum şuna basınca açılıyor deneNeden böyle oldu anlayamadım baya uğraştım yapmak için bulmaya çalışmıştım ama sen yapabiliyorsan sen yap istersen
Tamamdır hallettim kızlar sat bat tarihlerini yazın da tablomuz oluşsunKuzum şuna basınca açılıyor dene
Eki Görüntüle 3514518
SüperTamamdır hallettim kızlar sat bat tarihlerini yazın da tablomuz oluşsun
sat 9 kasım bat 11 aralıkTamamdır hallettim kızlar sat bat tarihlerini yazın da tablomuz oluşsun
maşAllah umarım hakkınızda hayırlısı olurSelaam. Bende letu kullandım dün akşam da çatlatma iğnesi oldum inşallah Aralık bize uğurlu gelir sağda 1 yumurta 19.5mm olmuş.
Gittim kadın doğuma söyledim ovulasyon testi kullanıp pik göremediğimi doktorda dedi bazen ovulasyon testlerinde pik göstermiyor ama hamile kalan çok gebem var dedi kan almadı regl geçerse gel dedi regl olursanda 3 günü gelip hormanlara bakalım dedi folik asit verdi bende bekleyecem cumartesi gününu bakalımAynen haberdar edelim birbirimizi
Ovulasyon testinde pik görmemiştim bende bugün kadın doğuma gittim doktorumda bazen testlerde pik olmuyor ama öyle hamile çok hastam var dedi testlerde sıkıntı oluyor dedi öyle ben pik göremedim diye hissetmiyorum geçen ayda olmadı bakalım hayırlısı olsun hakkımızda sizinde mi 7 AralıkNeden olmadı
Benim ara sıra regl ağrılarım oluyor ve çok fazla üşüme var. Beklemedeyim hala
7 Kasım canım beklenen 7 AralıkTamamdır hallettim kızlar sat bat tarihlerini yazın da tablomuz oluşsun
Oh ne güzel rahatlamış oldunuz böylelikle benim de 7 aralık bakalım var mı yok mu bilmiyorum bendeOvulasyon testinde pik görmemiştim bende bugün kadın doğuma gittim doktorumda bazen testlerde pik olmuyor ama öyle hamile çok hastam var dedi testlerde sıkıntı oluyor dedi öyle ben pik göremedim diye hissetmiyorum geçen ayda olmadı bakalım hayırlısı olsun hakkımızda sizinde mi 7 Aralık
Nasılsa tüp bebeğe başlayacağız diye salıcaksın kafadan atacaksın ya çok iyi gelecek canım pcos mu vardı sen de bi de yaşın kaçtıD denizadamasal canım tablo yapacak mısın yoksa böyle devam mı?
Herkese merhaba benim de bat 15i gösteriyor uygulama genelde doğru çıkıyor. Şimdiden adet sivilcelerim baş gösterdi galiba bu ay da olmadı. Ocak ayında tüp bebeğe başlayacağız nasıl olsa üzüldüm ama az üzüldüm var mı batı 15 veya yakın olan? Belirtileriniz falan var mı?
Hayırlı olsun topiiikkTamamdır hallettim kızlar sat bat tarihlerini yazın da tablomuz oluşsun
Ovulasyon testi yapıyor musunuzOh ne güzel rahatlamış oldunuz böylelikle benim de 7 aralık bakalım var mı yok mu bilmiyorum bende
Yapmıyorum akıntı ve ağrılardan anlıyorum. Yaptığım yıllarda netleştirdim bunu. Akıntımın olduğu gün pozitif çıkıyorduOvulasyon testi yapıyor musunuz