• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Neden böyle oldu anlayamadım baya uğraştım yapmak için bulmaya çalışmıştım ama sen yapabiliyorsan sen yap istersen
Kuzum şuna basınca açılıyor dene
IMG_6581.jpeg

Selam kızlar umarım bu başlık pozitiflerle dolup taşar 🙏🏼 benim de sat 16 kasım bat 16 aralık. 30 kasım pik 1 aralık çatlama diye düşünüyorum. Beklemek çok zor aklım hep orda düşünmiyim diyorum olmuyor :(

Aynen haberdar edelim birbirimizi 🙏🏼❤️
Gittim kadın doğuma söyledim ovulasyon testi kullanıp pik göremediğimi doktorda dedi bazen ovulasyon testlerinde pik göstermiyor ama hamile kalan çok gebem var dedi kan almadı regl geçerse gel dedi regl olursanda 3 günü gelip hormanlara bakalım dedi folik asit verdi bende bekleyecem cumartesi gününu bakalım

Neden olmadı 😥

Benim ara sıra regl ağrılarım oluyor ve çok fazla üşüme var. Beklemedeyim hala☺️
Ovulasyon testinde pik görmemiştim bende bugün kadın doğuma gittim doktorumda bazen testlerde pik olmuyor ama öyle hamile çok hastam var dedi testlerde sıkıntı oluyor dedi öyle ben pik göremedim diye hissetmiyorum ☺️geçen ayda olmadı bakalım hayırlısı olsun hakkımızda sizinde mi 7 Aralık

Ovulasyon testinde pik görmemiştim bende bugün kadın doğuma gittim doktorumda bazen testlerde pik olmuyor ama öyle hamile çok hastam var dedi testlerde sıkıntı oluyor dedi öyle ben pik göremedim diye hissetmiyorum ☺️geçen ayda olmadı bakalım hayırlısı olsun hakkımızda sizinde mi 7 Aralık
Oh ne güzel rahatlamış oldunuz böylelikle☺️❤️ benim de 7 aralık bakalım var mı yok mu bilmiyorum bende☺️

D denizadamasal canım tablo yapacak mısın yoksa böyle devam mı?

Herkese merhaba benim de bat 15i gösteriyor uygulama genelde doğru çıkıyor. Şimdiden adet sivilcelerim baş gösterdi galiba bu ay da olmadı. Ocak ayında tüp bebeğe başlayacağız nasıl olsa üzüldüm ama az üzüldüm😁 var mı batı 15 veya yakın olan? Belirtileriniz falan var mı?
Nasılsa tüp bebeğe başlayacağız diye salıcaksın kafadan atacaksın ya çok iyi gelecek canım😀 pcos mu vardı sen de bi de yaşın kaçtı

Back