- 14 Temmuz 2023
- 2.912
- 2.979
- 53
- 22
- Konu Sahibi denizadamasal
D denizadamasal merhaba hayırlı olsun topic. Sat 29 kasim bat 31 Aralık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa benmde 22 aralıkHayırlı olsun topiiikk
SAT : 18 KASIM
BAT :19 ARALIK
Ovülasyon testlerine de güvenim kalmadı artık gerçi ben zaten bir kere bir ay kadar kullandım pek anlamadım da.. düzenli ilişki olması yeterli bence yaa… Hayırlısı olsun inşallah. Hangi folik asiti verdi acaba?Gittim kadın doğuma söyledim ovulasyon testi kullanıp pik göremediğimi doktorda dedi bazen ovulasyon testlerinde pik göstermiyor ama hamile kalan çok gebem var dedi kan almadı regl geçerse gel dedi regl olursanda 3 günü gelip hormanlara bakalım dedi folik asit verdi bende bekleyecem cumartesi gününu bakalım
Sat: 27 KasımMerhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları dilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş heldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç D denizadamasal 7 Kasım 6 Aralık slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık
Hani şüpheye düşğrecek incecik bir silik olsa ona bile razıydım ben ama o bile yoktu bende… şaka yapıyorum tabi onun da derdi ayrı. Benim 1 sene önce düşükle sonuçlanan bir gebeliğim olmuştu. Reglmden 3 gün önce erken gebelik testiyle öğrenmiştim açıkçası ona güvenerek yaptım test çıkar muhtemelen diye. Ve büyük ihtimalle benim bu saatten sonra dönmez. Ama belki senin döner inşallah mutlu haberini alırızAynı durumdayız, benim de 8-9 aralık bat dün test yaptım silik bile yoktu Cuma günü tekrar yapacağım (cumaya kadar dayanırsam ) buradan döner mi bilmiyorum
İnşallah ikimizinki de döner Bende geçen yıl dış gebelik yaşamıştım çok yıpratıcı bir süreç oldu.. Birdaha da olmadı. Allah ikimizede tez zamanda nasip eder inşallahHani şüpheye düşğrecek incecik bir silik olsa ona bile razıydım ben ama o bile yoktu bende… şaka yapıyorum tabi onun da derdi ayrı. Benim 1 sene önce düşükle sonuçlanan bir gebeliğim olmuştu. Reglmden 3 gün önce erken gebelik testiyle öğrenmiştim açıkçası ona güvenerek yaptım test çıkar muhtemelen diye. Ve büyük ihtimalle benim bu saatten sonra dönmez. Ama belki senin döner inşallah mutlu haberini alırız
Batlarımız yakın canım letu nedir
Benim bu ay regden sonra nerdeyse 10 gün belli aralıklarla akıntı oldu kasık ağrım oldu ama ovulasyon hep tek çizgiydiYapmıyorum akıntı ve ağrılardan anlıyorum. Yaptığım yıllarda netleştirdim bunu. Akıntımın olduğu gün pozitif çıkıyordu
Ovvv ne kadar da yakın BAT'lar öyleeeAaa benmde 22 aralık
Hadi bakalııımOvvv ne kadar da yakın BAT'lar öyleee
10 gün olmaz o akıntı. Yumurta akı kıvamındaki akıntıdan bahsediyorum. Normal akıntılarımız değilBenim bu ay regden sonra nerdeyse 10 gün belli aralıklarla akıntı oldu kasık ağrım oldu ama ovulasyon hep tek çizgiydi
Bu aldığım markayı bende hiç beğenmedim bu sefer inovita alacam evet hayırlısı olsun canım folicus verdi folik asitOvülasyon testlerine de güvenim kalmadı artık gerçi ben zaten bir kere bir ay kadar kullandım pek anlamadım da.. düzenli ilişki olması yeterli bence yaa… Hayırlısı olsun inşallah. Hangi folik asiti verdi acaba?
Benim dediklerimide hep sıvı hem kremsi hemde katı kıvamda oldu bu ay anlamadığım şekilde bilmiyorum ki10 gün olmaz o akıntı. Yumurta akı kıvamındaki akıntıdan bahsediyorum. Normal akıntılarımız değil
Yok onlar normal akıntılar. Belki yumurtlama akıntısı da geldi farketmedin ama test pik yapmadığı halde gebe kalanlarda oluyorBenim dediklerimide hep sıvı hem kremsi hemde katı kıvamda oldu bu ay anlamadığım şekilde bilmiyorum ki
Evet sanırım olabilir canım hayırlısı olsun artık hakkımızda çok stresli dönemler bu dönemlerYok onlar normal akıntılar. Belki yumurtlama akıntısı da geldi farketmedin ama test pik yapmadığı halde gebe kalanlarda oluyor
7 Kasım canım beklenen 7 Aralık
D denizadamasal canım sat 23 Kasım bat 22 Aralık hadi inşallah topik topik geziyorum
Bende gelicem herhalde ama regl olmayı bekliyorum :)
Hayırlı olsun topiiikk
SAT : 18 KASIM
BAT :19 ARALIK
D denizadamasal merhaba hayırlı olsun topic. Sat 29 kasim bat 31 Aralık
Aaa benmde 22 aralık
Sat: 27 Kasım
Bat : 22 Aralık ( bir kaç gün ileriye onayabilir)
Burası hepimize uğurlu gelsin inşallah
D denizadamasal
Batlarımız yakın canım letu nedir
Hepiniz hoş geldiniz kızlar işlerimden dolayı yeni ekleyebildim. Dilerim bir sürü pozitif görürüz buralardaKızlar merhaba umarım hepimiz iyi haberler alırız :) Ben de pco var. Dün adetimin 3. Günüydü ve doktor gelmemi söylemişti ilaca başladık. Adı letu beş gün kullanıp daha sonrasında doktora gidicem. İnşallah hepimiz için her şey olumlu sonuçlanır
Amiiin inşallah. Ben çatlatma iğnesi kullandım. Bakalım test günüm 18 aralıııkHepiniz hoş geldiniz kızlar işlerimden dolayı yeni ekleyebildim. Dilerim bir sürü pozitif görürüz buralarda