- 8 Ağustos 2024
- 451
- 1
- 256
- 18
- 28
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #10.681
Heemn kötüye yorma canım belki sağlıklı gebelikdir. Benimde geçen hafta böbrek ve bel ağrım vardı. Hala da geliyor gidiyorKızlar uykudan çok fena bir kuyruk sokumu acısı ve ağrıısıyla uyandım. Çok kötüydü, dayanılmayacak kadar. Kimyasal geçirdiğim ay da da belim çok ağrımıştı adete 2 gün kala. Yine kimyasal mı oldu acaba
Aaa ben o sandım canım. Ama yine de hoslanmıyorum böyle satıcıılardan yaptıkları tek sey isim almak ne kendileri buluyor ürünlerin içeriğini ne de üretimini bizzat yapmıyorlar. Göreceli tabii. Bunların hepsı ticari kafa işini duzgun yapmak onemlı tabii ama o zaman ınnovita alma bıdaha bence de . Bu test satıcıları bir dünya marka var ben laboquıck satıcısını duymadım sahsen sosyal mecrada yada art medi. Bana bunlar sömürü geliyorKuzum düzeltelim benim bahsettigim surekli azarlayarak konuşan INNOVITA saticisi. Bir gebenin günlüğü Ebru hanimdan ben aksine memnunum. Ne zman soru sorsam cevap verir motive edici konusur. Ustelik ürün al alma farketmez sen soru sor cevaplıyor. Ürün aldigim da oldu daha yeni takviyelerini aldik kullancaz hatta. Cok fazla pozitif haber var onun takviyelerden sonra. Tabiki o bir vesileAllahım bilir ne zaman dogacak bebegimiz.
Ama innovita saticisi epey azarliyor ya. Gecen ay yumurtlama donemindesin dedi dr ona yolladim testleri yok degilsin dedi. Soyledim dr dedi ama diye yok kalitesizdir yumurtan diyor.
Yani tamam hemen cevap veriyor her soruya ama firca atarak kızar gibi cevaplar atiyor.
Kol altindan ölçüm yapiyorum canim galiba ondan yanlis cikiyor benim.Öyle tabi biz regl beklemediğimiz için maalesef 35.3 olmaz normal değil ateş olcerde sıkıntı vardr canım pili zayıftır belki nerden olctun peki iyimisin şimdi bazen oluyor öyle batmalar ya devam etmiyorsa sıkıntı yoktur canım kötü düşünme hemen
Canim belki de sürüyor yumurtlama bilmiyorum ki. 6si aksam pik gibi testlerde. 7si de catlama gibi duruyordu. İnşallah olumsuz birsey yoktur.Benim öyle adet olacak mışım gibi ağrım var canım senin yumurtlama geçti mi genelde benim yumurtlama zamanı öyle kasık ağrım olur
Bize olumlu sonuçlar versin de benim icin önemli olan o açıkçası canım. Yoksa cokta onemi yok acikcasi testlerin de saticilarinin da. İnşallah pozitif bir haber alirim bu ay bendeAaa ben o sandım canım. Ama yine de hoslanmıyorum böyle satıcıılardan yaptıkları tek sey isim almak ne kendileri buluyor ürünlerin içeriğini ne de üretimini bizzat yapmıyorlar. Göreceli tabii. Bunların hepsı ticari kafa işini duzgun yapmak onemlı tabii ama o zaman ınnovita alma bıdaha bence de . Bu test satıcıları bir dünya marka var ben laboquıck satıcısını duymadım sahsen sosyal mecrada yada art medi. Bana bunlar sömürü geliyor
Canim senin regle daha yok mu. Erkenden test yapıp moralleri bozuyorsunuz. Dur daha bi regl günün yaklassin geciksin. Guzel haberler yakindir İnşallahBende bu sbah bsy yok sanrm bu aydan cokkk umutluydum halbuko bunca kalabalık ıcınde gelir sandım kafam attı suan neyse nasıp
Canım yanlış anlamazsan neden kayınvalidenlerle yaşıyorsunuz zaten kendileri kalabalık 2 çocuk 2 ebeveyn zaten 4 kişiler bide siz 6.Kocam görüyor görmüyor mu sanki valla bazen ondan da nefret ediyorum tanıyamıyorum. Bişeyler söylemeye çalıştığımda ne kadar alıngansın herşeye kırılıyorsun herşeyi neden kendi üzerine alınıyorsun bilmem ne. O da anlamıyor beni. Ben ailemden uzaktayım. Onlara hiçbir şey yansıtmıyorum anlatmıyorum. Biraz elalem ne der diye düşünüyor özellikle annem. Biraz annemden cesaret alsam aslında çoktan gitmiştim. Ya evimi ayırırdı ya geri dönmezdim. Sürekli odamda ağlıyorum içime atıyorum hasta olup geberip gidicem bu şekilde sanırım
Canım antibiyotik li krem yuzunden almstm brakmak ıcn. Ama sanki bugun de cızgı var gibigelıyor bı geliyor bı gelmıyor.Bize olumlu sonuçlar versin de benim icin önemli olan o açıkçası canım. Yoksa cokta onemi yok acikcasi testlerin de saticilarinin da. İnşallah pozitif bir haber alirim bu ay bende
İnşallah sifa olsun tabiki de olumlansın kuzum
Canim senin regle daha yok mu. Erkenden test yapıp moralleri bozuyorsunuz. Dur daha bi regl günün yaklassin geciksin. Guzel haberler yakindir İnşallah
Ama sankınırda bi karartınca bende yaptım bekliyorumBende bu sbah bsy yok sanrm bu aydan cokkk umutluydum halbuko bunca kalabalık ıcınde gelir sandım kafam attı suan neyse nasıp
Sen yaptınmı testHeemn kötüye yorma canım belki sağlıklı gebelikdir. Benimde geçen hafta böbrek ve bel ağrım vardı. Hala da geliyor gidiyor
Senn bariz var canm ben yne acabada kaldımAma sankınırda bi karartınca bende yaptım bekliyorum
Yalancı pozitifmiş nimo test güvenilmezmiş gerçektende iki test yapmıştım ikiside pozitifti oysakiKan testim 2.30 çok üzüldüm belirtilerde olunca olucak sandım
ben burada gördüm çok inceSenn bariz var canm ben yne acabada kaldım
Evet benmde aynı hiç koyulaşma yok kimyaslmı acaba geçen ah gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?