Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

canım ovü testi bir tane daha yapacağım ama ne zaman sıvı almayı kesmeliyim

Canım çok üzüldüm gerçekten çok zor bak 20gunde mahvoldum cok iyi anlyrm seni o görümcene söyle kaldrsn g.tnu Allah aşkına ya

Amin inşallah cümlemize cnm

Allahhhh rızası içinnnnn biri banada yorum yazsın 6 gün gecikme ovulasyon bu şekilde aranızda böyle bir şey yaşayan yokmu

Eklentiler

• IMG_20250108_183250.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 27
Kuzum testini yeni gördüm sen ona yarn de ki Dr gördu catlamış de . Öyle kalsın. Piki kaçıran cok ksıı var cıdden catlamıstır akıntım ne durumda

Allahhhh rızası içinnnnn biri banada yorum yazsın 6 gün gecikme ovulasyon bu şekilde aranızda böyle bir şey yaşayan yokmu
Canm ovulasyon testi ile gebelik öğrenmek çok doğru değil ama gebelik varken pik çıkabilir oda bir ihtimal tabi gebelik testi alıp yap bunlarla uğraşma

Ya kızlar bir şey diyeceğiö şimdi size kullandığım uygulamanın fotosunu atacağım da sizce de bir anormallik ypk mu

Eklentiler

• IMG_3357.png
    145,2 KB · Görüntüleme: 25
Bence ben sıyırdım ve tamamen psikolojik yaşıyorum belirtileri. Google amcaya göre bu belirtiler anca 7 8 de oluyormuş. Keske öğrenebilmenin kesin bi yöntemi olsaydı. Oğluma en sallamadığım umrumda olmayan ay hamile kalmıştım şimdi stresten olacağı varsada olmuyo gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…