- 2 Aralık 2024
- 1.257
- 492
- 38
- Konu Sahibi denizadamasal
-
Ayy maşallah inş diğer pazar da ben güzel haberi alırımGebelik haberi alınmadıysa ilki benden gelsinsat 2 kasım bat 3 aralıktı 7 aralıkta öğrendim
Çok mu erken öğrendin canım sen. Ben de awox aldım netten 5tane yapmak için sabırsızlanıyorumCanım benim rahim ağrım oluyordu kasık ağrısı midem ekşiyordu çok değişik şekilde bide sigara kullanıyorum ben içince ağzımda metalik tat oluyordu iştahım aşırı derecede açıldı ama ben bunları yormadim ona ben olacağını bile düşünmedim ben regl bekliyorum kizlar test yapalım diyince bende dedim yapayım öylesine yapınca çıktı
Yok canım ben dün yaptım regl günümde ama benim yumurtlama geç oldu reglden 10 gün önce ilişki oldu o zaman tutmuş büyük ihtimalle dün iki kez kaset test yaptım çok ince çıkmıştı çok zor gözüküyordu sonra predictor aldım diğer markaların güvenirliği yok onda da böyle çıktı yarın kan vermeye gidecemÇok mu erken öğrendin canım sen. Ben de awox aldım netten 5tane yapmak için sabırsızlanıyorum
Hayrlı olsun dıger predictor yanıllmaz gerçekten kızımı 9 kala gösterdi benim de :)Yok canım ben dün yaptım regl günümde ama benim yumurtlama geç oldu reglden 10 gün önce ilişki oldu o zaman tutmuş büyük ihtimalle dün iki kez kaset test yaptım çok ince çıkmıştı çok zor gözüküyordu sonra predictor aldım diğer markaların güvenirliği yok onda da böyle çıktı yarın kan vermeye gidecem
Ya ne güzel bende yanıltmaz diye onu tercihi ettim en sonHayrlı olsun dıger predictor yanıllmaz gerçekten kızımı 9 kala gösterdi benim de :)
Evet predictor early ve awox gerçekten iyiler ben de sabırsızlıgımdan ötürü awox aldım bu seferYa ne güzel bende yanıltmaz diye onu tercihi ettim en soniyi yapmışım o zaman çok teşekkür ederim
Benim aldığım aldığım predictor express ya insan çok sabırsız oluyor valla en iyisi eve stok yapmakEvet predictor early ve awox gerçekten iyiler ben de sabırsızlıgımdan ötürü awox aldım bu seferevde bulunsun istedim
Merhaba benide eklermisiniz, sat 4 aralık bat 28 aralık
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @aycnnderin 2 Kası 7 Aralık @Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık @bernailker 7 Kasım 7 Aralık slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @pinkflowers1 14 Kasım 8 Aralık @Nazbudak 7 Kasım 8 Aralık @Alev2626 8 Kasım 8 Aralık @balimss 14 Kasım 11 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @gulenperi4 10 Kasım 12 Aralık @nisanurs98 17 Kasım 12 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık @loveinnovember 20 Kasım 13 Aralık @anyone1ri 13 Kasım 14 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık @merveett 17 Kasım 14 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @irem142 18 Kasım 16 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @yestur 24 Kasım 18 Aralık Evanora 22 Kasım 19 Aralık @Jane Jetgil 14 Kasım 19 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık A aysmesra 21 Kasım 19 Aralık @babylovee 16 Kasım 20 Aralık @elizan04 23 Kasım 20 Aralık @virginiawolf 22 Kasım 20 Aralık @nesasl 27 Kasım 21 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @Alin Ada 26 Kasım 23 Aralık @hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @caca60 24 Kasım 24 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @sea9 30 Kasım 27 Aralık @gokce1111 29 Kasım 27 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @eva0108 4 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak
Yaşınız kaç acaba olur inşallah Allah büyüktürAmenna orası öyle ol der ve olurama yaş geçtikçe insanın umudu kalmıyor ortak bir meyve istiyoruz dua edin bana
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı tüm grup arkadaşlarımıza ve banaGebelik haberi alınmadıysa ilki benden gelsinsat 2 kasım bat 3 aralıktı 7 aralıkta öğrendim
Benim daha baya var 23 ündeSenin bat ne zaman?
Hadi hayırlısı inşallahBenim daha baya var 23 ünde
41 olucam ocak ayında. Sizin kaç?Yaşınız kaç acaba olur inşallah Allah büyüktür
Benim amh da düşük o canımı sıkıyor ama verende rabbim diyorum nasip artık. Adetin bitiminden itibaren başladık bu ay ilk denememiz. Yarın yumurtlama günüm görünüyor uygulamada. İki gündür akıtnım var doğru muhtemelen çatlamak üzere bugünğ değerlendirmek lazım ama kocayla kavga ettikHadi hayırlısı inşallah
İştah artışı hariç hepsi var bende bide sarıya yakın bol akıntıCanım benim rahim ağrım oluyordu kasık ağrısı midem ekşiyordu çok değişik şekilde bide sigara kullanıyorum ben içince ağzımda metalik tat oluyordu iştahım aşırı derecede açıldı ama ben bunları yormadim ona ben olacağını bile düşünmedim ben regl bekliyorum kizlar test yapalım diyince bende dedim yapayım öylesine yapınca çıktı
Benim amh da düşük o canımı sıkıyor ama verende rabbim diyorum nasip artık. Adetin bitiminden itibaren başladık bu ay ilk denememiz. Yarın yumurtlama günüm görünüyor uygulamada. İki gündür akıtnım var doğru muhtemelen çatlamak üzere bugünğ değerlendirmek lazım ama kocayla kavga ettik
Hayırlısı olsun inşallah ne zamandi senin regl canımİştah artışı hariç hepsi var bende bide sarıya yakın bol akıntı
Yok gurur yaptım gidememKavganın zamanı mı şimdi? Git barış
Saçmalama zamanı değil işler bitince küsYok gurur yaptım gidemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?