Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Teşekkürler yumurtlama üstündn 3 ,4 günüm geçti. Arada minik kasık agrılarım oluyor dün cok fazla beyaz akıntım geldı kremsi. İnşallah bu ay nedense olacak gibi hissediyorum rüyamda da bu yıl hamile kalacaksın diyordu tanımadıgım biri D denizadamasal

Çok mu erken öğrendin canım sen. Ben de awox aldım netten 5tane yapmak için sabırsızlanıyorum

Çok mu erken öğrendin canım sen. Ben de awox aldım netten 5tane yapmak için sabırsızlanıyorum
Yok canım ben dün yaptım regl günümde ama benim yumurtlama geç oldu reglden 10 gün önce ilişki oldu o zaman tutmuş büyük ihtimalle dün iki kez kaset test yaptım çok ince çıkmıştı çok zor gözüküyordu sonra predictor aldım diğer markaların güvenirliği yok onda da böyle çıktı yarın kan vermeye gidecem

Eklentiler

• 1000005757.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 22
Hayrlı olsun dıger predictor yanıllmaz gerçekten kızımı 9 kala gösterdi benim de :)

Merhaba benide eklermisiniz, sat 4 aralık bat 28 aralık

Hadi hayırlısı inşallah
Benim amh da düşük o canımı sıkıyor ama verende rabbim diyorum nasip artık. Adetin bitiminden itibaren başladık bu ay ilk denememiz. Yarın yumurtlama günüm görünüyor uygulamada. İki gündür akıtnım var doğru muhtemelen çatlamak üzere bugünğ değerlendirmek lazım ama kocayla kavga ettik

İştah artışı hariç hepsi var bende bide sarıya yakın bol akıntı

Kavganın zamanı mı şimdi? Git barış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…