- 16 Eylül 2024
- 1.512
- 940
- 38
- 34
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #9.841
Yok canim söyler bence. Gebelik planladigini söyle. Yumurtlama donemimde miyim ogrenebilir miyim de. Rahim duvarim uygun mu gebelige diye falan da sor. Baksinlar ne olacak. Zaten hemen bakip birakiyorlar detayli bakarlar oylece sana da.İnşallh soyler ya devlt hastanesinde gnlde mirin kirin ediyorlar şansimi deniycem
28dongude 14.de çatladiysa 35teBenm normalde düzenli cnm 27.gün hemen olurum 2 aydır korunmayı bıkraktıktan sonra 25 günde oldum bende bu ay 28.günde 1 gün gecikmeli oldum yani 13.günde catladı sandım meger tam silik oldugu gün 14.günde catlama olmuş
utrasnlami bkiyorlar yumurtlamaya cnmYok canim söyler bence. Gebelik planladigini söyle. Yumurtlama donemimde miyim ogrenebilir miyim de. Rahim duvarim uygun mu gebelige diye falan da sor. Baksinlar ne olacak. Zaten hemen bakip birakiyorlar detayli bakarlar oylece sana da.
Evet canim vajinal ultrason ile bakiliyor yumurtaliklarina ve yumurtlama görünüyorutrasnlami bkiyorlar yumurtlamaya cnm
Benim iğne hariç 8. gün bugün canım. 11 ocakta test demişti doktorum. İğne hariç 12. gün olmuş oluyor.merhaba en erken 14 gün yaparım test diye düşünüyorum öncesi iğne etkisi vs çıkar diye siz ne zaman oldunuz iğne bugün benim iğne günü hariç 6. günüm
Bütün belirtilerim ve akıntım devam ediyor ama adet olacak hissi hala yokAhhh bu umut peşimizi bırakmıyorbende 2 gün önce yerleşme kanaması mı yaşadım acaba diyorum o zaman kanda yükselmeye başlıyor
Allah Razı olsun ablacım Bende İnanıyorum seninde çok güzel evladın olacakValla benim bat bugündü ama olmadı hala arada hafif ağrım oluyo kesiliyor bakalım ne zaman adet olurum
Kuzum benim inşallah Rabbim sana en kısa zamanda anneliği tattırsın
Benim olur mu bilmem ama senin çok güzel çocukların olacak
Çok geçmiş olsun canım size de uzun zamandır böyle bir şey yaşamadık bayağı sarsıldık dün gece yine yanıma aldım 39 olmuş ateşi antibiyotikte bu akşam 3 gün dolacak. Etkisi 3 günde adam akıllı ediyormuş biz henüz 6 yıldır 3.ye antibiyotik kullanıyoruz daha öncesinde kulaktan kullanmıştık maşallah ateş için hatırlamıyorum senede bir iki ateşlenir Ama bu seferki çok dirençli çok üzülüyorum test bile aklıma gelmiyor inan kiBenim oğlum da 3 gündür öyle canım geceleri hiç uyku yok ateşi çok yükseliyor
Canım kanamanın kesilmesine çok sevindim Bence birkaç güne peak olur gibi hatta hatırlarsan benim de bu renk olup ertesi gün peak oldu. Akıntı nasıldı? Hadi rahat bir nefes Al artıkCanimcim su an bir döngüm yok malesef. Kürtaj sonrasi net duzene girmedi. Kanamam dün kesildi. Bugun akintim olunca baktim bir testle böyle oldu. Ne diyorsun alttaki 2. Olani yeni yaptim usttekini gündüz. Sence ne yapsam degerlendirmeli miyim.
Evanora kuzuu sende bir bakk
Baştan sona saydığınız her belirti bende de oldu. Gazdan tutun göğüs büyümesi koyulaşmasına kadar. İlk defa bu kadar umutlandım dün kan versim beta 0 dı İnşallah sizin bebiş sizinledirAaaa kız bendede kalp krizi geçiriyorum gibi ağrı oldu geçen resmen kalakaldım nefes alamadım ama tabi gebelikle ilgisi nedir bilemeyiz hep belirti arıyoruz
Çok geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun canım size de uzun zamandır böyle bir şey yaşamadık bayağı sarsıldık dün gece yine yanıma aldım 39 olmuş ateşi antibiyotikte bu akşam 3 gün dolacak. Etkisi 3 günde adam akıllı ediyormuş biz henüz 6 yıldır 3.ye antibiyotik kullanıyoruz daha öncesinde kulaktan kullanmıştık maşallah ateş için hatırlamıyorum senede bir iki ateşlenir Ama bu seferki çok dirençli çok üzülüyorum test bile aklıma gelmiyor inan ki
benim iki yumurtam vardı solda biri 19 biri küçüktü 16 fala sol kasığım ağrıyo benim bayıyo resmen yumurtanın ya biri çatlamadı yada ikisiBenim iğne hariç 8. gün bugün canım. 11 ocakta test demişti doktorum. İğne hariç 12. gün olmuş oluyor.
Bugün test yaptım tek çizgi çıktı 2. çizgi silik bile değil iğne etkisi tamamen geçmiş yani.
Sanırım öyle olcak canım takip et28dongude 14.de çatladiysa 35te
17_18sinde filan çatlar heralde
Ay silik cıkmış ama bilemedim elinde test varsa her gün koyulasma bak canım
Bak cnm böyle daha belirgin sende var birşeyler hadi hayırlısı
Oynamak aklıma gelmedi daha belirgin çıkmışBak cnm böyle daha belirgin sende var birşeyler hadi hayırlısı
Kaset var yarın yine yaparım meme ucu açıyor ve damarlar çıkıyorAy silik cıkmış ama bilemedim elinde test varsa her gün koyulasma bak canım
o bel ağrıs bende de var da kedidir kedi.. akıntı var bidekızlar ya bende inanılmaz bel ağrısı var ve göğüs ucum bildiğiniz acıyor bata 2 gün kaldı. var mı böyle gebelik belirtiis duyan
Cnm korkma inşallah gecek ateş 3 gün dirençli olur sonra düşecek bir anda benim oğlum alerjik 2 yasından beri kreşte buyudu her hafta ateşle hastanedeydık biz 5 yasından sonra cok sükür sende bir iki oluyor artıkÇok geçmiş olsun canım size de uzun zamandır böyle bir şey yaşamadık bayağı sarsıldık dün gece yine yanıma aldım 39 olmuş ateşi antibiyotikte bu akşam 3 gün dolacak. Etkisi 3 günde adam akıllı ediyormuş biz henüz 6 yıldır 3.ye antibiyotik kullanıyoruz daha öncesinde kulaktan kullanmıştık maşallah ateş için hatırlamıyorum senede bir iki ateşlenir Ama bu seferki çok dirençli çok üzülüyorum test bile aklıma gelmiyor inan ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?