- 8 Ağustos 2024
- 437
- 1
- 247
- 18
- 28
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #9.741
İnşallahYa yemin ediyorum şeytan dürtüp duruyor. Olsa bile çıkmaz ki mantıklı düşününce ama yok aklım benim de oynuyor. Yanma bende de var bu arada son 2 3 gündür hem de çok. Ben tüp mideliyim ona bağlıyorum soğuk havadan midem hassaslaştı belki de. Ama afedersin 2 gündür meme uçlarım dimdik. Ağrı yok da ara ara tek tek sıcaklık vuruyor uçlarına. İnşallah hamişizdir
Senin belirtin var mı ???İnşallah
Neyin varmış söylemedi mi ???Kızlar 1 ocakta adet olmam gerekiyordu ama kist oluştu olamadım bugün tekrar Dr gittim bana şuan regl olmazsın dedi söktürücü istedim onu da kullansan olmazsın şuan dedi garip şeyler yaşıyorum :)
Yok açıkcası, sadece şüphelendiren kasıklarımda sadece sol tarafta ağrı olması. Yumurtlamayı da soldan hissettim.Senin belirtin var mı ???
Benim de regl olacakmış hissim var ama ona hiç takılmıyorum. Bugün sağ taraftan seğirme gibi batma yaşadım. Kafayı sıyırmış da olabilirim gerçiYok açıkcası, sadece şüphelendiren kasıklarımda sadece sol tarafta ağrı olması. Yumurtlamayı da soldan hissettim.
Ya ben dayanamadım yaptım. Bir gebenin günlüğü ovülasyon testi içinde çıkan gebelik testi. Flaş tutunca ikinci çizgi gözüküyorBenim de regl olacakmış hissim var ama ona hiç takılmıyorum. Bugün sağ taraftan seğirme gibi batma yaşadım. Kafayı sıyırmış da olabilirim gerçi
Canım heveslendirmek de istemem ama hamileliğimi fark ettiğim ilk şey segirme batmaydi adet olmadan bir kaç gün önceden ağrım başlardı ama o his çok farklı yani ağrıyla alakası yok çekme batma gibi bisey yaşadım hamileymisim meğer inşallah sende hamilesindirBenim de regl olacakmış hissim var ama ona hiç takılmıyorum. Bugün sağ taraftan seğirme gibi batma yaşadım. Kafayı sıyırmış da olabilirim gerçi
Ayyyyyy hadi inşallaaaaaaahYa ben dayanamadım yaptım. Bir gebenin günlüğü ovülasyon testi içinde çıkan gebelik testi. Flaş tutunca ikinci çizgi gözüküyorçizgi ararken kör oldum
Benimki de tuhaf bir ağrı. Keskin değil de tatlı bir ağrı desem yeridir. Göğüslerimde ağrı yok o yüzden umutlanmıyorum ama inşallah vardırCanım heveslendirmek de istemem ama hamileliğimi fark ettiğim ilk şey segirme batmaydi adet olmadan bir kaç gün önceden ağrım başlardı ama o his çok farklı yani ağrıyla alakası yok çekme batma gibi bisey yaşadım hamileymisim meğer inşallah sende hamilesindir
Yapmaz olaydımAyyyyyy hadi inşallaaaaaaahben de dayanamadım yaptım ama ilk sanki belli belirsiz gölge gibi bişey gördüm sandım sonra kenara koydum 5 dk sonra baktım göremedim tekrar. Görmek istediğim için görüyorum sanırım
Benim göğüs ağrım sonradan oldu arasıra oda sızlama tarzında hadi inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinBenimki de tuhaf bir ağrı. Keskin değil de tatlı bir ağrı desem yeridir. Göğüslerimde ağrı yok o yüzden umutlanmıyorum ama inşallah vardır
İlk gebeliğimde göğsüm taş gibi ağırdı o yüzden belki de göğüs ağrısı bekliyorum kendimde ama herkeste olmuyormuş. Uçlarına sıcaklık vuruyor dünden beri ama onu da regle bağladım. Bu haftayı geçirebilirsem test vericem inşallahBenim göğüs ağrım sonradan oldu arasıra oda sızlama tarzında hadi inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kız görünüyor cidden acaba olabilir miYapmaz olaydım
2 farklı doktora gittim iki de folikül kist diyor ama bugün ki böyle bişey dedi adet olamazsın şuan içi dolu değil tarzında bişey ama ben 10 gündür lekelenme yaşıyorum dedim belki bu adetini öyle atıyor olabilirsin dedi kan istedi bakalım 3 ay sonra tekrar muayene edeyim dediNeyin varmış söylemedi mi ???
Bir gebenin günlüğü ama daha çatlamadan sonra ki 5. Gün çok erken yaKız görünüyor cidden acaba olabilir mimarkası ne testin
Forumdan biri yazmıştı 5.5 günde testinde çıkmış kan vermiş pozitifmiş. Heveslendirmek istemiyorum ama ben de evirdim çevirdim flaş tuttum bende bişey yokBir gebenin günlüğü ama daha çatlamadan sonra ki 5. Gün çok erken ya
Allah allah. İnşallah kötü bişeyin yoktur2 farklı doktora gittim iki de folikül kist diyor ama bugün ki böyle bişey dedi adet olamazsın şuan içi dolu değil tarzında bişey ama ben 10 gündür lekelenme yaşıyorum dedim belki bu adetini öyle atıyor olabilirsin dedi kan istedi bakalım 3 ay sonra tekrar muayene edeyim dedi
İnşallah hayırlısıyla olur ya, ister istemez sevindim deForumdan biri yazmıştı 5.5 günde testinde çıkmış kan vermiş pozitifmiş. Heveslendirmek istemiyorum ama ben de evirdim çevirdim flaş tuttum bende bişey yok
İnşallahAllah allah. İnşallah kötü bişeyin yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?