Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

İnşallah bu ay ilaç çatlatma iğnesi falan kullanıcaktım ama hayal oldu şuan
Allahtan ümit kesilmez. Benim ablam 6 sene tedavi gördü en son aşılama yapmaya karar verildi. İlaçlarını kullandı aşılama randevusu olduğu gün doktorun acil işi çıkmış yurt dışına gitti. 2 hafta sonra ablam kontrole gittiğinde doğal yoldan hamile olduğunu öğrendi. Her olmayan işte bir hayır vardır. Allah bilir biz bilmeyiz

Ay kızz erken farkettim yine iyi bari, sevinmeden kaldım ona sevindim en azından. Testin arkasında çizgi varmış tam t çizgisinin olduğu yerde o gölge yapıyormuş
Ağlasam mı gülsem mi gibi bir durum olmuş neyse dediğin gibi erkenden farketmişsin. Adet bekleyeceğiz artık ne yapalım. Ah bu bebek işi kafayı yedirtti bizlere. Bütün çevremde yanlışlıkla hamile kalıp aldırıyor bebeklerini. Ben de olsun diye dualar ediyorum. Bizim sınavımız da bu sanırım

Ya gerçekten mi? Benimde iki abim var ikisinin eşi de ilk aydan hamile kaldı. Ya diyorum nerden bildiniz de yumurtlamayı tutturuverdiniz hemen Rabbimin vardır bir bildiği bizim göremediğimiz

Yaaa evet Allah'tan kayınvalıdemler var günler geçıyor tempodan.kızım rahatsız kızlar duacı olun lütfen ateşi düşmüyor bir türlü ondan dolayı 2.bebek fikri aklıma pek gelmiyor

Kızlar adetin 12.günü ovülasyon testim tertemiz tek çizgi çıktı. Birazcık silik olması gerekmez miydi biraz kramplarım ve uzayan akıntım vardı böyle 1-2 günde kopkoyu pike dönen var mı

Ahhh bu umut peşimizi bırakmıyor bende 2 gün önce yerleşme kanaması mı yaşadım acaba diyorum o zaman kanda yükselmeye başlıyor

Kızlar iyi akşamlar . Gebeliği ilk öğrendiğim ocağın 1 de adetim ya o gün ya ertesi gün ocağın 2 de olması gerekiyordu ayın birinde aşırı silikti 2. Gün biraz belirti 3. Gün biraz daha 3. Gün ilk sıra bulduğum kadın doğuma gittim ölçtürdük 187 çıktı beta . Kese gözükmedi rahimde kalınlaşma var dedi . Geç döllenmiş olabilir dedi . 2 günde bir kan ver dedi pazar günü verdim yani ayın 5 de 427 beta acil doktoru iyi güzel ilerleme dedi . Bende normalde muayene olduğum doktora sıra Ocak ayının 21 de bulabildim yani 2 hafta sonra bebek 8 haftalık olmuş olacak . Sizce geç mi olur ne yapmam gerekiyor. Kendi gittiğim doktor değilde herhangi birine gitsem olurmu acaba . Çevremde ki böyle öğrenen kişiler 2 hafta sonra gitmiş direk gidenler de adetinin çok geçtiği zaman öğrenmiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…