- 16 Kasım 2024
- 127
- 44
- 13
- 28
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #9.761
İnşallah hayırlısıyla olur ya, ister istemez sevindim biz yine de çok heveslenmeyelim. Benim bat 15-16 ocak. Senin ?
Biz yine de çok heveslenmeyelim de canımız yanmasınİnşallah hayırlısıyla olur ya, ister istemez sevindim de
Allahtan ümit kesilmez. Benim ablam 6 sene tedavi gördü en son aşılama yapmaya karar verildi. İlaçlarını kullandı aşılama randevusu olduğu gün doktorun acil işi çıkmış yurt dışına gitti. 2 hafta sonra ablam kontrole gittiğinde doğal yoldan hamile olduğunu öğrendi. Her olmayan işte bir hayır vardır. Allah bilir biz bilmeyizİnşallahbu ay ilaç çatlatma iğnesi falan kullanıcaktım ama hayal oldu şuan
Ay kızz erken farkettim yine iyi bari, sevinmeden kaldım ona sevindim en azından. Testin arkasında çizgi varmış tam t çizgisinin olduğu yerde o gölge yapıyormuşBiz yine de çok heveslenmeyelim de canımız yanmasınbenim bat 15-16 ocak. Senin ?
Ağlasam mı gülsem mi gibi bir durum olmuşAy kızz erken farkettim yine iyi bari, sevinmeden kaldım ona sevindim en azından. Testin arkasında çizgi varmış tam t çizgisinin olduğu yerde o gölge yapıyormuş
Ya gerçekten mi? Benimde iki abim var ikisinin eşi de ilk aydan hamile kaldı. Ya diyorum nerden bildiniz de yumurtlamayı tutturuverdiniz hemenAğlasam mı gülsem mi gibi bir durum olmuşneyse dediğin gibi erkenden farketmişsin. Adet bekleyeceğiz artık ne yapalım. Ah bu bebek işi kafayı yedirtti bizlere. Bütün çevremde yanlışlıkla hamile kalıp aldırıyor bebeklerini. Ben de olsun diye dualar ediyorum. Bizim sınavımız da bu sanırım
İlk aydan da biraz şov ama artıkYa gerçekten mi? Benimde iki abim var ikisinin eşi de ilk aydan hamile kaldı. Ya diyorum nerden bildiniz de yumurtlamayı tutturuverdiniz hemenRabbimin vardır bir bildiği bizim göremediğimiz
Kızlarrrre asla hamile kalmış gibi hissetmiyorum ama neden test yapasım var . Geldi bu gün şu arkadaşlar şeytan dıyor yarın ya 8 kala bile hahhah
Testte olsa bile çıkmaz testin eksilmesin 6 kala ya kadar dayan Benm 6 var yaptım çıkmadı ama gögüs ucum fena agıryor
Ayyy ordakı cızgi kabarıklık mı acar msn bazı testlerde bir kabarklıkoluyor ı harfi gibi. Eger o degılse çizgi var nasıl oluyorBir gebenin günlüğü ama daha çatlamadan sonra ki 5. Gün çok erken ya
Bende annemler gittim kaldı nasıl geçti anlamadım son 6 kalmışYaaa evet Allah'tan kayınvalıdemler var günler geçıyor tempodan.kızım rahatsız kızlar duacı olun lütfen ateşi düşmüyor bir türlü ondan dolayı 2.bebek fikri aklıma pek gelmiyor
Evet çıkardım baktım. Flaşla baktığım o çizgidenmişAyyy ordakı cızgi kabarıklık mı acar msn bazı testlerde bir kabarklıkoluyor ı harfi gibi. Eger o degılse çizgi var nasıl oluyor
Aslında zor degilde biz kendimize işkence yapıyoruz aslında vuducu strese sokarak hamile kalmayı istemeden uzatıyoruz malesef
Yaaa ben de flasla bakınca basıma geldi ondan biliyorum bide 5 gün olmus yaEvet çıkardım baktım. Flaşla baktığım o çizgidenmişama aşırı aşırı silik bir şekilde var gibi görünüp görünmeme arasında
Aynıyız sanırımYaaa ben de flasla bakınca basıma geldi ondan biliyorum bide 5 gün olmus yabenm de gece 12de 6 gün dolacak catlama 00.00 sularnda oldu
Benim yumurtlama geç oldu biraz karıştı bence bu ay. 2 ocakta oldu silikleşme ovülasyondaBiz yine de çok heveslenmeyelim de canımız yanmasınbenim bat 15-16 ocak. Senin ?
Çok erken canm kendini tut ve bat ı bekle. Ben bekleyeceğimKızlarrrre asla hamile kalmış gibi hissetmiyorum ama neden test yapasım var . Geldi bu gün şu arkadaşlar şeytan dıyor yarın ya 8 kala bile hahhah
Ahhh bu umut peşimizi bırakmıyorCanım söyledim bişey diyemedi valla nedendir falan bilmiyorum. Amh de 15 gün sonra çıkacak onu da bilmiyorum. Hiç adet olacakmışım gibi de değilim ben bu işten bişey anlamadım en az bir hafta öncesinden başlar benim adet sancılarım. Bilirim ki bir haftaya kadar olacam. Daha bişey yok ara ara adetten farklı sol tarafıma sancı vuruyor kasığıma. Ne kadar günahım burdan döner mi acaba beta diye düşünüyorum şimdi de adetime 4/5 gün var o 0 yükselir mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?