Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Amin inşallah çok istemek beni mahvediyor artık yoruyor bu kadar zor olduğunu hiç sanmıyprdum

Kizlar ne diyorsunuz ? Ayiptir soylemesi bugun seffaf uzayan akıntım olunca bir bakmak istedim ovülasyon testi ile ama yaklasmis mi yumurtlama

Eklentiler

• 20250106_173203.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar yoktum yazamadım hiç buralara bat 6 gün kaldı cenazemiz vardı çok üzüldüm çok üzgündüm bebek yok gibi geliyor bana dün sadece kasığıma bi darbe yedim onun ağrısı oluyor onun dışında yok bir şey hayırlısı tabi

Yok yok değil canım erken gebeliklerim awox

Benim de 6. Günüm çatlamadan sonra, bugün akşam midemde bir yanma ve aşırı gaz oldu. Üşütmedir diye düşünüyorum ama aklım benimle oynuyor

Benim de 6. Günüm çatlamadan sonra, bugün akşam midemde bir yanma ve aşırı gaz oldu. Üşütmedir diye düşünüyorum ama aklım benimle oynuyor
Ya yemin ediyorum şeytan dürtüp duruyor. Olsa bile çıkmaz ki mantıklı düşününce ama yok aklım benim de oynuyor. Yanma bende de var bu arada son 2 3 gündür hem de çok. Ben tüp mideliyim ona bağlıyorum soğuk havadan midem hassaslaştı belki de. Ama afedersin 2 gündür meme uçlarım dimdik. Ağrı yok da ara ara tek tek sıcaklık vuruyor uçlarına. İnşallah hamişizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…