- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #9.721
Amin inşallah çok istemek beni mahvediyor artık yoruyor bu kadar zor olduğunu hiç sanmıyprdumKısmet canım üzülme benimde gecen ay öyle oldu eşimden dolayı catlama günü birlikte olamadık hayırlısı dedim vardr Rabbimin bir bildigi rabbim dogru zamanda hayırlı evlat nasip etsin sakın bu şekilde dusunme
Düşünmemeye çalış düşündükçe saha kötü oluyo stres herşeyin başıtest yaptıkça takıntı oluyor. hayırlısı regl olunca bende rahatlıyorum. gecikince öyle mi böyle mi düşünüyorum
Ewet canım 3 gün değerlendirKizlar ne diyorsunuz ? Ayiptir soylemesi bugun seffaf uzayan akıntım olunca bir bakmak istedim ovülasyon testi ile ama yaklasmis mi yumurtlama
2 güne pik olur canımKizlar ne diyorsunuz ? Ayiptir soylemesi bugun seffaf uzayan akıntım olunca bir bakmak istedim ovülasyon testi ile ama yaklasmis mi yumurtlama
Yok yok değil canım erken gebeliklerim awoxAma daha çok da varmış yaa. Bende 31 inde iğne vuruldum 11 i test yap dedi doktorum benim de bata 5 var.
Devlette acile gitmen gerekir çoğu acilde hormon çalışılmıyor. Ama özel sorgusuz sualsiz yapıyortesti
Erken gebelik testi değil ama sanıyorumki bunlar değil mi?
Hemen Laboquick 10 Adet Hızlı Gebelik Testi Hamilelik Testi Fiyatı, Yorumları - Trendyol aa 30tl artmış ama yine iyilink isterim baya bedavaymıs
Pcos var bende insallah yakalarim bu defa pik. Yaklaşmış gibi duruyor dimi. Teşekkür ederim canimm.Ewet canım 3 gün değerlendir
Pcosum var ondan dolayi yakalamakta zorlaniyorum pikleri. Insallah bu defa kolaylikla yakalarim.2 güne pik olur canım
Aslında zor degilde biz kendimize işkence yapıyoruz aslında vuducu strese sokarak hamile kalmayı istemeden uzatıyoruz malesefAmin inşallah çok istemek beni mahvediyor artık yoruyor bu kadar zor olduğunu hiç sanmıyprdum
2 güne pik olcak gibi cnmKizlar ne diyorsunuz ? Ayiptir soylemesi bugun seffaf uzayan akıntım olunca bir bakmak istedim ovülasyon testi ile ama yaklasmis mi yumurtlama
Ay inşallah olur canim yaa2 güne pik olcak gibi cnm
Testin var ise canım sabah bir gece bir yap pike yakın ben öyle yapıyorum bu işe yarıyorPcosum var ondan dolayi yakalamakta zorlaniyorum pikleri. Insallah bu defa kolaylikla yakalarim.
Teşekkür ederim canim
Olabilir canim bak bir yarin da yapayim da test bakalim ne durumda olacak. Ona gore ilerlerim artik.Testin var ise canım sabah bir gece bir yap pike yakın ben öyle yapıyorum bu işe yarıyor
Aynen canım yap ona göre zaman dilimini kısaltmaya gidersin umarım bu ay güzel haberler alırsınOlabilir canim bak bir yarin da yapayim da test bakalim ne durumda olacak. Ona gore ilerlerim artik.
Amin canim aminnn inşallahAynen canım yap ona göre zaman dilimini kısaltmaya gidersin umarım bu ay güzel haberler alırsın
Çok teşekkür ederimmHemen Laboquick 10 Adet Hızlı Gebelik Testi Hamilelik Testi Fiyatı, Yorumları - Trendyol aa 30tl artmış ama yine iyi
Benim de 6. Günüm çatlamadan sonra, bugün akşam midemde bir yanma ve aşırı gaz oldu. Üşütmedir diye düşünüyorum ama aklım benimle oynuyorKızlarrr. Çatlamanın üstünden 5 gün geçti. Aşırı erken değil mi test için ? Dün yemek yedikten sonra kustum eşimin sigarası da aşırı kötü kokuyor burnuma. Başka hiçbir belirtim yok üşüttüm diye düşünüyorum ama kurt düştü içime
Ya yemin ediyorum şeytan dürtüp duruyor. Olsa bile çıkmaz ki mantıklı düşününce ama yok aklım benim de oynuyor. Yanma bende de var bu arada son 2 3 gündür hem de çok. Ben tüp mideliyim ona bağlıyorum soğuk havadan midem hassaslaştı belki de. Ama afedersin 2 gündür meme uçlarım dimdik. Ağrı yok da ara ara tek tek sıcaklık vuruyor uçlarına. İnşallah hamişizdirBenim de 6. Günüm çatlamadan sonra, bugün akşam midemde bir yanma ve aşırı gaz oldu. Üşütmedir diye düşünüyorum ama aklım benimle oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?