- 2 Aralık 2024
- 1.119
- 454
- 38
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #9.341
İnşallahİnşallah canım öyledir ,bugün olmazsam yarın test alıp tekrar yapacağım
İnşallah , teşekkür ederimİnşallah regl olmazsın hamilesindir. Yarın yaptığın testte hamileysen çıkar regl geçiktiği için silik çizgi bile olsa çıkar.
inşallah canmAllah bağışlasın canım umarım kardeşi de gelir , Allahım nasip etsin en kısa zamanda
Yaa gerçekten miiiDoğru yeri gormusum gece. Bence de var silik baska testler de almalısın
Testte koyulaşma göreyim canım verecem. Ağzın bal yesin emiiiBen akşam koyduklarında da gölge gibi çizgi gördüm sanki. Kan testi ver bence en garantisi
Ya benım de 15 Ocak bat. 1 ocak 00.00da catladı14 Ocak bir cocuğum var doktora gittim amh düşüklüğü var doğal yolla hamile kalamak istiyorum Allah nasip eder inşallah
Yarın gösteriyor takvim 23 günlük döngüye göreKaç gün var regli gününüze bir gün sonra daha net çıkabilir.
Yumurtlama sonrası bende beyaz krem gibi oldu kesildi öyle miydi!Değerlendirdik tabi de aklım karıştı. Bi de farklıydı bu sulu değil de peynir gibi diyim. İlk kez yaşadım o yüzden tuhafıma gitti
Aldım prediktor bir tane daha bakalım dua edelim birbirimizeBence test al, sabah denersin kafanda netleşmiş olur. Regl olursan da sonraki ay kullanırsın, test hep lazım
Aldım canım prediktor early marka sabah yaparım dayanabilirsem.. Ama adet olacak gibi karnım ağrıyıp kesiliyorbekliyoruum bu kez inşallah net görünür varsa :)
Canım benım arada gelir süt kesiği gibi yumurtlamadan sonra endişelenme. Bence yumurtlama değildirYa ben bişey sorcam. Benim takvimde çatlama günü 1 ocaktı ki o gün şeffaf yapışkan akıntım da oldu. 2 3 ocak akıntı olmadı bugün yine beyaz süt kesiği akıntım var. 2 kez mi yumurtlama yaşıyorum ?
Aslında benimde vardı ovulasyondan gelen ama bitirmişimİnşallahben artık evde test bulunduruyorum erken ve kaset. Olumsuza alıstırıyorum kendimi. Çıkarsa sevınırım dıye. Çünkü beni adet aniden olmak daha üzüyor
Ben şaşı oldum resmenBence kan vermelisin bende böyle silik çizgi varken ertesi gün 50 çıkmıştı yoksa ömrümüz çürüyor flaşla çizgi aramaktan vallahi :)
Amin inşallah çok güzel söyledininşallah canmsanada en kısa zamanda inşallah nasip etsin.Bu ay burda herkes bebek haberi versin
Yarın gösteriyor takvim 23 günlük döngüye görbence
Ya benım de 15 Ocak bat. 1 ocak 00.00da catladıhatta 14 ocakta bile olablrm adet olursam. Allah bağışlasın canm evladın kaç yaşında ben de ugrasıyorum hazirandan bu yana. 6 yaşında kızım var
Benimde senden bir gün önce çatlama belirtilerim oldu bir gün öncesi ve çatladığı günü değerlendirebildik sonrasında ne yazıkki eşim yoktu . 6 yaşına girdi aralıkta oğlum var benimde çok kardeş istiyorYa benım de 15 Ocak bat. 1 ocak 00.00da catladıhatta 14 ocakta bile olablrm adet olursam. Allah bağışlasın canm evladın kaç yaşında ben de ugrasıyorum hazirandan bu yana. 6 yaşında kızım var
27 e girecem şubat sonuyaşınız kaç acaba bende geçen ay hamileyim sandım tüm belirtiler vardı ama sanırım psikolojik cok istediğim için herşeyi hamileliğe bağladım. Evt çıkar kanda hamileyseniz.
Tabi ki haber veririm birbirimize dua edelim bütün belirtiler var ama İnşallah psikolojik değildir gerçekten çok korkuyorumKanda idrar testinden daha erken öğreniliyor diye biliyorum canım , inşallah güzel haberler gelirbizede haber vermeyi unutma yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?