- Konu Sahibi denizadamasal
-
Kız ben senin durumuna çok şaşırıyorum ama bence sende var bir şeyler durup dururken böyle sürekli pik çıkmaz ki
canım bu senin yumurtlama olsa silikleşmesi lazım gebelik desek ondada tek çizgi bence sen regl olunca bi hormonlarına baktır kuzum kist falanmı oldu acabaCanım test bozuk desem 5 gün önceki pik değildi silikti
Kuzum sen yumurtlamayı ne zaman gördünCanım test bozuk desem 5 gün önceki pik değildi silikti
Merhabalar ben Kasım 15 te kürtaj olmak zorunda kaldım bebegimi kaybettim
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @aycnnderin 2 Kası 7 Aralık Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık beronika 7 Kasım 7 Aralık slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @pinkflowers1 14 Kasım 8 Aralık @Nazbudak 7 Kasım 8 Aralık @balimss 14 Kasım 11 Aralık I incim1 9 Kasım 11 Aralık @gulenperi4 10 Kasım 12 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık @anyone1ri 13 Kasım 14 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık @merveett 17 Kasım 14 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @irem142 18 Kasım 16 Aralık burciby 16 Kasım 16 Aralık @yestur 24 Kasım 18 Aralık @Jane Jetgil 14 Kasım 19 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @aysmesra 21 Kasım 19 Aralık @babylovee 16 Kasım 20 Aralık @elizan04 23 Kasım 20 Aralık @virginiawolf 22 Kasım 20 Aralık @nesasl 27 Kasım 21 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık Lucky_16 25 Kasım 23 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @sea9 30 Kasım 27 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @eva0108 4 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak @sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak
Canım benim de geçen ay adetten önce böyle oldu ben de heveslendim acaba gebelik mi var diye sonra regl oldum. Bende pcos var ama sadece görünüm olarak hormonel bir sorunum yok ondandır diye düşündüm. Gebelik sebepli olsa gebelik testinde de çıkması gerekir çünkü hcg ve lh yapıları çok benzediği için gebelikte ovülasyon testi pik çıkabiliyormuş. Testler onun ayrımını yapamıyor yani yapıları çok benzediği için. Pcoslularda lh hormonu döngü boyunca dalgalanabiliyor diye okumuştum. Bi tane de erken gebelik testi yap kaset yerine inşallah seninki gebelik kaynaklıdır da pozitifini görürsün bize de bir pozitiflik olurKızlar cidden artık yeter benim bu ovu testine baktım şimdi dün akşama göre daha pik olmuş
Daha 4 gün var yerleşmedir inşallahKızlar günaydın.. Enerjiniz çok yüksek maşallahbenim bat 12 aralık ama lekeler gelmeye başladı olmadı yine
Daha regl olmadım canım işaretleri bile yok bir kaç gün daha geçsin test yapıp haber vereceğimBat 7 Aralık olan canlar @aycnnderin ,Eneaciz , slaslasla , beronika durumlarınızı günceller misiniz? Umarım pozitifleri görürürüz ♥
Ya ben bugün yaptım albi marka ilk iki saniyede hayalet bi çizgi çıktıAaa o diğer çizgi gitmiş normal şekilde kalmış. Ama yinede sevinmeyelim ki üzülmeyelim sonra. Yarın bir test daha yap hadi bakalım hayırlı haberler olsun
Sanmıyorum canım bazen 21-22 günde bir oluyor döngüm. Bugün 20. Günüm ve alt karın bölgemde ağrı var.. Yaşım genç değil Dr lar normal yolla olmaz tüp bebek dene dediler zatenDaha 4 gün var yerleşmedir inşallah
Kuzum regldi lekeydi hiçbiri yok öyle bekliyorum ne olacağını
Ya normalde gecikirmiydi günü gününe olurmuydu bide en önemlisi sen ne hissediyorsun çok heyecanlanıyorum yaKuzum regldi lekeydi hiçbiri yok öyle bekliyorum ne olacağını
Tam sana yazdım sanırım regl oldum canım başlamışYa normalde gecikirmiydi günü gününe olurmuydu bide en önemlisi sen ne hissediyorsun çok heyecanlanıyorum yanapacaksin peki
Merhaba.. Bat ne zaman? Benim 12 si en geç ve çok açık kahverengi akıntı gelmiş bugün sanırım regl olucam. Umarım senin bebiş vardırKuzum regldi lekeydi hiçbiri yok öyle bekliyorum ne olacağını
7 aralıktı ama sanırım regl oluyorum başlamış gibiMerhaba.. Bat ne zaman? Benim 12 si en geç ve çok açık kahverengi akıntı gelmiş bugün sanırım regl olucam. Umarım senin bebiş vardır
YaTam sana yazdım sanırım regl oldum canım başlamış
Yok canım yaa sorun yok. Belirsizlik gitsin yeter kiYahayırlısı olsun inşallah diğer ay olur sen o kürü yine dene inşallah 2025 de güzel haber alicaz senden hissediyorum bu sefer olucak stres yapma olur mu bide incir ve havuç suyu varmış duydun mu hiç folik asitte aslında alsan başlasan ben her zaman burdayım bak yanlız hissetme kendini olur mu
Benim olursa mucizeden daha büyük bişey olur valla7 aralıktı ama sanırım regl oluyorum başlamış gibiama inşaAllah senin vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?