Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Merhabalar ben Kasım 15 te kürtaj olmak zorunda kaldım bebegimi kaybettim. Sat sanırım 15 Kasım kabul etmek gerekiyor. Bat 15-25 Aralık arası bekliyorum ama net tarihim yok. Regl olunca tarihi güncellerim. Eylül grubu şans getirmişti bu grup da şans getirir yine inşallah hem burdaki herkese hem de bana

Kızlar cidden artık yeter benim bu ovu testine baktım şimdi dün akşama göre daha pik olmuş
Canım benim de geçen ay adetten önce böyle oldu ben de heveslendim acaba gebelik mi var diye sonra regl oldum. Bende pcos var ama sadece görünüm olarak hormonel bir sorunum yok ondandır diye düşündüm. Gebelik sebepli olsa gebelik testinde de çıkması gerekir çünkü hcg ve lh yapıları çok benzediği için gebelikte ovülasyon testi pik çıkabiliyormuş. Testler onun ayrımını yapamıyor yani yapıları çok benzediği için. Pcoslularda lh hormonu döngü boyunca dalgalanabiliyor diye okumuştum. Bi tane de erken gebelik testi yap kaset yerine inşallah seninki gebelik kaynaklıdır da pozitifini görürsün bize de bir pozitiflik olur

Kızlar günaydın.. Enerjiniz çok yüksek maşallah benim bat 12 aralık ama lekeler gelmeye başladı olmadı yine

Tam sana yazdım sanırım regl oldum canım başlamış
Ya hayırlısı olsun inşallah diğer ay olur sen o kürü yine dene inşallah 2025 de güzel haber alicaz senden hissediyorum bu sefer olucak stres yapma olur mu bide incir ve havuç suyu varmış duydun mu hiç folik asitte aslında alsan başlasan ben her zaman burdayım bak yanlız hissetme kendini olur mu

Yok canım yaa sorun yok. Belirsizlik gitsin yeter ki Bu ara kürlü şekilde ciddi denemeyi düşünmüyorum havalar ısınsın evim soğuk baya. Ha bu sırada yinede olursa bişey diyemem tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…