- 14 Mart 2018
- 3.429
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi denizadamasal
-
Hiç kimsenin lafına kulak asma. Eşimde Azosperm ve doktor asla olmaz dedi. Tüp bebekle bile zor dedi. Evet tüp bebekle tutmadı olmadı ama doğal yolla bir kızımız oldu 2019 daBenim olursa mucizeden daha büyük bişey olur vallayaşım 41 Dr tüp bebek yapman lazim genç değilsin yumurtadan azalmıştır dedi
Senin bat ne zaman?Daha 4 gün var yerleşmedir inşallah
Kız havalar soğuk nolcakYok canım yaa sorun yok. Belirsizlik gitsin yeter kiBu ara kürlü şekilde ciddi denemeyi düşünmüyorum havalar ısınsın evim soğuk baya. Ha bu sırada yinede olursa bişey diyemem tabii
Yaaa ne güzel benimde 2 kızım var Allah bağışlasın canım umut oluyor böyle şeyler duymakHiç kimsenin lafına kulak asma. Eşimde Azosperm ve doktor asla olmaz dedi. Tüp bebekle bile zor dedi. Evet tüp bebekle tutmadı olmadı ama doğal yolla bir kızımız oldu 2019 da
Sana da hayırlı olsun bebeğin çok sevindim maşallahKız havalar soğuk nolcakakışına bırakacaksın demi en iyisi takmadan aslında hayırlısı olsun canım güzel haberlerini en kısa sürede alicaz hissediyorum
Kaç yıllık evliydiniz kızınız oluncaHiç kimsenin lafına kulak asma. Eşimde Azosperm ve doktor asla olmaz dedi. Tüp bebekle bile zor dedi. Evet tüp bebekle tutmadı olmadı ama doğal yolla bir kızımız oldu 2019 da
Teşekkür ederim canım benimSana da hayırlı olsun bebeğin çok sevindim maşallah
Aminn kuzumm sen kendini kötü hissetme bak. Hissediyorum ben. Sen şuan gebesin hamdolsun diye ben regl oldum diye tuhaf hissediyorsun yapma bunu kendine, ben de üzülürüm bakKız havalar soğuk nolcakakışına bırakacaksın demi en iyisi takmadan aslında hayırlısı olsun canım güzel haberlerini en kısa sürede alicaz hissediyorum
7. Senemizde oldu kızımKaç yıllık evliydiniz kızınız olunca
Yaa maşaAllahYaaa ne güzel benimde 2 kızım var Allah bağışlasın canım umut oluyor böyle şeyler duymakbu leke bende 2 gün öncede geldi sonra olmamıştı ama adet olacak gibi ağrım var yarın falan gelir sanırım
Canım Sat ve Bat tarihlerini beni etiketleyerek yaparsan ekleyeyimRica etsem beni de ekler misiniz regl olmadım ama kan testim negatif
Ben göremedim tekrar yazar mısın canım?Kızlar beni de ekler misiniz. Üstte yazmıştım
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahslm kızlar bugün sabah femaraya başlıyorum ve cok heyecanlıyım.
Sen de çok tatlısın, hoş geldin aramıza şans getirsin inşallahKonuyu baştan sona okudum çok tatlısınız kızlar inşallah hepimizin gönlüne göre olur benim beklenen adetim 27 aralık ilk defa bu ay korunmasız başladık adet bitimindeki günden itibaren iki günde bir yapıyoruz. Umarım güzel sonuçlar gelir benim sıkıntım amh 0.8 olması
Tamam canımcım güzel haberler ver bizeYarın öğlen 2 de kan vericem kuşum akşam haber ederim ona göre eklersin olursa
Tamam canım umarım dilediğin sonucu görür güzel haberler verirsinD denizadamasal canım ben test yaptım ama negatif daha adette olmadım o yüzden biraz bekleyeceğim hiç olmazsam doktora giderim
sat bat tarihlerini yazarsan etiketle ama beni gözden kaçmasın. Hoş geldin hayırlısıyla gelsinSelam kızlar topik hayırlı olsun bende ufaktan yerimi alayım diyorum kızlar ya bugün çatlatma iğnemin 12.günü ve testlerim negatif olsa çıkardı diye düşünüyorumilk tedavim ilk iğnemdi
Kaybın için çok üzüldüm. Dilerim bu ay güzel sonuçlarının haberini verirsinMerhabalar ben Kasım 15 te kürtaj olmak zorunda kaldım bebegimi kaybettim. Sat sanırım 15 Kasım kabul etmek gerekiyor. Bat 15-25 Aralık arası bekliyorum ama net tarihim yok. Regl olunca tarihi güncellerim. Eylül grubu şans getirmişti bu grup da şans getirir yine inşallah hem burdaki herkese hem de bana
Yerleşmedir inşallahKızlar günaydın.. Enerjiniz çok yüksek maşallahbenim bat 12 aralık ama lekeler gelmeye başladı olmadı yine
Güzel haberlerini bekliyoruzDaha regl olmadım canım işaretleri bile yok bir kaç gün daha geçsin test yapıp haber vereceğim
Allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallah7. Senemizde oldu kızım
Gebelik haberi alınmadıysa ilki benden gelsin
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @aycnnderin 2 Kası 7 Aralık Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık @bernailker 7 Kasım 7 Aralık slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @pinkflowers1 14 Kasım 8 Aralık @Nazbudak 7 Kasım 8 Aralık @Alev2626 8 Kasım 8 Aralık @balimss 14 Kasım 11 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @gulenperi4 10 Kasım 12 Aralık @nisanurs98 17 Kasım 12 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık @loveinnovember 20 Kasım 13 Aralık @anyone1ri 13 Kasım 14 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık @merveett 17 Kasım 14 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @irem142 18 Kasım 16 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @yestur 24 Kasım 18 Aralık @Evanora 22 Kasım 19 Aralık @Jane Jetgil 14 Kasım 19 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @aysmesra 21 Kasım 19 Aralık @babylovee 16 Kasım 20 Aralık @elizan04 23 Kasım 20 Aralık @virginiawolf 22 Kasım 20 Aralık @nesasl 27 Kasım 21 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @Alin Ada 26 Kasım 23 Aralık @hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @caca60 24 Kasım 24 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @sea9 30 Kasım 27 Aralık @gokce1111 29 Kasım 27 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @eva0108 4 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak @sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak
Yerleşme kanamasıdır umarım canımTam sana yazdım sanırım regl oldum canım başlamış
Ayyy inşallah ama ümidim yok yaşımdan dolayıCanım Sat ve Bat tarihlerini beni etiketleyerek yaparsan ekleyeyim
Ben göremedim tekrar yazar mısın canım?
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Sen de çok tatlısın, hoş geldin aramıza şans getirsin inşallah
Tamam canımcım güzel haberler ver bize
Tamam canım umarım dilediğin sonucu görür güzel haberler verirsin
sat bat tarihlerini yazarsan etiketle ama beni gözden kaçmasın. Hoş geldin hayırlısıyla gelsin
Kaybın için çok üzüldüm. Dilerim bu ay güzel sonuçlarının haberini verirsinhangi aralığa eklesem bilemedim tahmini bir tam tarih yazabilirsen ekleyelim. Etiket yapmayı unutma ama
Yerleşmedir inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz
Amenna orası öyle ol der ve olurYaa maşaAllahNasipten öte yol yok. Allah isterse sabrın sonunda verir evlat yumurtaymış spermmiş O'na vermesi için lazım değil haşaa
İnşallah canım teşekkür ederimKaybın için çok üzüldüm. Dilerim bu ay güzel sonuçlarının haberini verirsinhangi aralığa eklesem bilemedim tahmini bir tam tarih yazabilirsen ekleyelim. Etiket yapmayı unutma ama
Aminnn senin Duan kabul olur bana da dua et nolurTeşekkür ederim canım benimrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?