Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Benim olursa mucizeden daha büyük bişey olur valla yaşım 41 Dr tüp bebek yapman lazim genç değilsin yumurtadan azalmıştır dedi
Hiç kimsenin lafına kulak asma. Eşimde Azosperm ve doktor asla olmaz dedi. Tüp bebekle bile zor dedi. Evet tüp bebekle tutmadı olmadı ama doğal yolla bir kızımız oldu 2019 da

Yok canım yaa sorun yok. Belirsizlik gitsin yeter ki Bu ara kürlü şekilde ciddi denemeyi düşünmüyorum havalar ısınsın evim soğuk baya. Ha bu sırada yinede olursa bişey diyemem tabii
Kız havalar soğuk nolcak akışına bırakacaksın demi en iyisi takmadan aslında hayırlısı olsun canım güzel haberlerini en kısa sürede alicaz hissediyorum

Hiç kimsenin lafına kulak asma. Eşimde Azosperm ve doktor asla olmaz dedi. Tüp bebekle bile zor dedi. Evet tüp bebekle tutmadı olmadı ama doğal yolla bir kızımız oldu 2019 da
Yaaa ne güzel benimde 2 kızım var Allah bağışlasın canım umut oluyor böyle şeyler duymak bu leke bende 2 gün öncede geldi sonra olmamıştı ama adet olacak gibi ağrım var yarın falan gelir sanırım

Kız havalar soğuk nolcak akışına bırakacaksın demi en iyisi takmadan aslında hayırlısı olsun canım güzel haberlerini en kısa sürede alicaz hissediyorum
Aminn kuzumm sen kendini kötü hissetme bak. Hissediyorum ben. Sen şuan gebesin hamdolsun diye ben regl oldum diye tuhaf hissediyorsun yapma bunu kendine, ben de üzülürüm bak her şey nasip işi canım benim. En azından regl olabildim o da sıkıntı yoksa

Yaa maşaAllah Nasipten öte yol yok. Allah isterse sabrın sonunda verir evlat yumurtaymış spermmiş O'na vermesi için lazım değil haşaa

Rica etsem beni de ekler misiniz regl olmadım ama kan testim negatif
Canım Sat ve Bat tarihlerini beni etiketleyerek yaparsan ekleyeyim
Kızlar beni de ekler misiniz. Üstte yazmıştım
Ben göremedim tekrar yazar mısın canım?
slm kızlar bugün sabah femaraya başlıyorum ve cok heyecanlıyım.
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Sen de çok tatlısın, hoş geldin aramıza şans getirsin inşallah
Yarın öğlen 2 de kan vericem kuşum akşam haber ederim ona göre eklersin olursa
Tamam canımcım güzel haberler ver bize
D denizadamasal canım ben test yaptım ama negatif daha adette olmadım o yüzden biraz bekleyeceğim hiç olmazsam doktora giderim
Tamam canım umarım dilediğin sonucu görür güzel haberler verirsin
Selam kızlar topik hayırlı olsun bende ufaktan yerimi alayım diyorum kızlar ya bugün çatlatma iğnemin 12.günü ve testlerim negatif olsa çıkardı diye düşünüyorum ilk tedavim ilk iğnemdi
sat bat tarihlerini yazarsan etiketle ama beni gözden kaçmasın. Hoş geldin hayırlısıyla gelsin
Kaybın için çok üzüldüm. Dilerim bu ay güzel sonuçlarının haberini verirsin hangi aralığa eklesem bilemedim tahmini bir tam tarih yazabilirsen ekleyelim. Etiket yapmayı unutma ama
Kızlar günaydın.. Enerjiniz çok yüksek maşallah benim bat 12 aralık ama lekeler gelmeye başladı olmadı yine
Yerleşmedir inşallah
Daha regl olmadım canım işaretleri bile yok bir kaç gün daha geçsin test yapıp haber vereceğim
Güzel haberlerini bekliyoruz

Gebelik haberi alınmadıysa ilki benden gelsin sat 2 kasım bat 3 aralıktı 7 aralıkta öğrendim

Ayyy inşallah ama ümidim yok yaşımdan dolayı dua edin bana nolur

Kaybın için çok üzüldüm. Dilerim bu ay güzel sonuçlarının haberini verirsin hangi aralığa eklesem bilemedim tahmini bir tam tarih yazabilirsen ekleyelim. Etiket yapmayı unutma ama
İnşallah canım teşekkür ederim sat 15 Kasım. Ovulasyon için testler yalancı pozitif verdiği için yapamadım betam daha dusmemisti fakat belirtilere göre 3 Aralık. Bunun üstünden tahmini bat 17 Aralık yazabilirsin değişiklik olursa etiketleyerek yazarım yine D denizadamasal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…