- Konu Sahibi denizadamasal
-
Bende geç döllenme mi diye umut ediyorum ama kan verdim benGerçekten napacağımı şaşırdım .
Ya canım bitane sağlam erken gebelik testi al yapda stresten kurtul Allah aşkına kuzum benimKızlarrr umudum kalmadı ya
Sizin gününüz geçti miGerçekten napacağımı şaşırdım .
Normalde 30-35 gün arası erkende olabiliyor bazen ama şuan tam 35 in içindeyim beş gün daha beklerim olmazsam ya tarlusal var onu içerim ya da doktora giderimSizin gününüz geçti mi
Allah gönlünüzdekini versinNormalde 30-35 gün arası erkende olabiliyor bazen ama şuan tam 35 in içindeyim beş gün daha beklerim olmazsam ya tarlusal var onu içerim ya da doktora giderim
Canım bak burda yıllar önce birisi paylaşmış bende aldım ekran resmi oku benimde pek bilgim yok geç döllenme yaşamadım daha önce şuan ki öyle sanırım bende bilmiyorum ama
Ya çok teşekküt ederimCanım bak burda yıllar önce birisi paylaşmış bende aldım ekran resmi oku benimde pek bilgim yok geç döllenme yaşamadım daha önce şuan ki öyle sanırım bende bilmiyorum ama
Rica ederim canımYa çok teşekküt ederim
Vay be adet gecikmesinden sonra hamile kalmış. Benim de görümcem böyle olmuştu gecikmenin 15.günü pozitif gördü kızı kucağında şuanCanım bak burda yıllar önce birisi paylaşmış bende aldım ekran resmi oku benimde pek bilgim yok geç döllenme yaşamadım daha önce şuan ki öyle sanırım bende bilmiyorum ama
Okumasak görmesek bilmeyiz ne değişik şeyler var hayattaVay be adet gecikmesinden sonra hamile kalmış. Benim de görümcem böyle olmuştu gecikmenin 15.günü pozitif gördü kızı kucağında şuan
Vay be adet gecikmesinden sonra hamile kalmış. Benim de görümcem böyle olmuştu gecikmenin 15.günü pozitif gördü kızı kucağında şuan
Valla öyle ya Rabbim nasip ettikten sonra her türlü oluyor önünde hiçbir şey duramıyorOkumasak görmesek bilmeyiz ne değişik şeyler var hayattadeğil mi ne güzel
Ben adetimin 3. Günü gidip kan verdim negatifti ama hala olmadımVay be adet gecikmesinden sonra hamile kalmış. Benim de görümcem böyle olmuştu gecikmenin 15.günü pozitif gördü kızı kucağında şuan
Aynen öyle canım şükür olsunValla öyle ya Rabbim nasip ettikten sonra her türlü oluyor önünde hiçbir şey duramıyor
Kız ben senin durumuna çok şaşırıyorum ama bence sende var bir şeyler durup dururken böyle sürekli pik çıkmaz kiBenim de öyle olacak gibi bu piklerle
Adet gelmedikçe umut hep var canım. Bekle bakalım biraz belki seninde geç döllenmedirBen adetimin 3. Günü gidip kan verdim negatifti ama hala olmadım
İmşallah inşallahhhhAdet gelmedikçe umut hep var canım. Bekle bakalım biraz belki seninde geç döllenmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?