- 19 Ekim 2024
- 854
- 262
- 18
- Konu Sahibi denizadamasal
Herşey gelir bize denk çorbaya döndü kafamızBi beyaz çizgimiz eksikti o da tam oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşey gelir bize denk çorbaya döndü kafamızBi beyaz çizgimiz eksikti o da tam oldu
Sen de iyi ki varsın canım yaaa. Sana gebesin dedim beeenEvet ben beklemiyordum ovulasyon testlerim malum hissiyatım yok dedim bu ay ama olursa mucize olur benim için gerçekten mucizeler var Rabbime hamd olsun şükür olsun amin amin canım benim çok teşekkür ederim iyiki varsin
Fokur fokur kayniiiiğğğHerşey gelir bize denk çorbaya döndü kafamız
Hava soğuk ya kalkasım gelmiyor hahahhsHayret gelmedi mi daha onlar bende yataktayim valla
Heyecandan kayniyoruz incim pikli geziyor ortada senin beyaz çizgi Allah'ım güzel haberlerinizi alırız inşallah yaFokur fokur kayniiiiğğğ
HahahahahahaHeyecandan kayniyoruz incim pikli geziyor ortada senin beyaz çizgi Allah'ım güzel haberlerinizi alırız inşallah ya
Sipariş verdim canım gelecek umarım burası merkeze baya uzak ya iş için burdayız kimseyi tanımıyorum hahahshPerişan oldun yav Kıyamam sana yaaa. Çıksın artık şu netice. Predictor alsana sen de orada varsa
O gelene kadar sen pikli pikli çalışmaya devamSipariş verdim canım gelecek umarım burası merkeze baya uzak ya iş için burdayız kimseyi tanımıyorum hahahsh
Kız valla pes edecem halim kalmadı bi pazarım var bugün aetık pik çıkmasın diye dua ediyorumO gelene kadar sen pikli pikli çalışmaya devam
Bence siliği görene kadar ara sıra çalışın canım. Birde silik olduğu günKız valla pes edecem halim kalmadı bi pazarım var bugün aetık pik çıkmasın diye dua ediyorum
Kız valla pes edecem halim kalmadı bi pazarım var bugün aetık pik çıkmasın diye dua ediyorumO gelene kadar sen pikli pikli çalışmaya devam
Aynen canım öyle yapıyorum mesela 4 gündür pik ya 3 kere ilişki oldu iyi dimiBence siliği görene kadar ara sıra çalışın canım. Birde silik olduğu gün
Neden erken gebelik yapmadınızKızlarrr umudum kalmadı ya
Testim yok canımNeden erken gebelik yapmadınız
Bende sizinle aynı durumdayımD denizadamasal canım ben test yaptım ama negatif daha adette olmadım o yüzden biraz bekleyeceğim hiç olmazsam doktora giderim
Gerçekten napacağımı şaşırdım .Bende sizinle aynı durumdayım