- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #8.561
Yumurta çatltma ignesi kac defa deneniyo peki kusura bkma cok sey sordum hic bilgim yok ya ondan soruyorumYok canım 10 gün içinde tekrar gittiğinde ücretsiz kontrol randevusu oluyor zaten yumurta takibinde de 10 günü aşacak bi süren olmuyor
Evet yine büyük ihtimalle o kadar gideriz ama en azından 4 muayene ücreti değilde 2 ödemek de bişeyBende o sekilde denk getirmek istiyorum teşekkürler cevap icinama iste yumurta takibinde ben yeri geldi 4 5 defa gittim kontrole aşılama surecinde. Ozelde bu nasil olur nasil bir ucretlendirme olur bilemiyorum simdi
Şuan fiyat aralığı nasılValla bende bir tane klinik ayarlasam da gitsem diye bekliyorum. Insallah bulurum cok ucuk fiyat olmayan bir yer de giderim.
Mutlu olun daima canimAyy deme ne olur yaşlanmış gibi hissediyorumbilmem ki benden çok vardır illa
Haklisin benim daha test için iki hafta var ben bile zor dayanıyorum inşallah gebesindir canımEvde 3 tane test kalmıştı 2 günde bitirdim yenileri pazartesi gelir. Yarın dayanamayıp eczaneden kaset test alırım belki kendimi tutamıyorum test konusunda
Onu bilmiyorum canım bende ilk defa bu ay yapacağımYumurta çatltma ignesi kac defa deneniyo peki kusura bkma cok sey sordum hic bilgim yok ya ondan soruyorum
Evet gecen ayki testler bunlarPik çatlama gördün mü
Sizler de canmm hepimiz hepimiz. Bir gün 2. Cocuk ıcın mücadele edecegmı söyeseler aşırı gülerdimMutlu olun daima canim
Nerede oturuyorsunuzValla bende bir tane klinik ayarlasam da gitsem diye bekliyorum. Insallah bulurum cok ucuk fiyat olmayan bir yer de giderim.
Takip icin gidicem ben. Insallah ihtiyacim kalmaz aminEvet yine büyük ihtimalle o kadar gideriz ama en azından 4 muayene ücreti değilde 2 ödemek de bişeysiz aşılama için mi yoksa takip için mi gideceksiniz ben inşallah bu ay klomen kullanmaya başlayacağım
Medipolde aşilamaya 25bin demisler burda biri yzmiştiValla bende bir tane klinik ayarlasam da gitsem diye bekliyorum. Insallah bulurum cok ucuk fiyat olmayan bir yer de giderim.
Canim mesela bir ozel hastanede muayene 1600 tl idi. Normal kliniklerde 2500 3000 civari. Klinigin konumuna gore de degisiyor daha cok. Halbuki tek yaptigi yumurta var mi boyutu ne bunusoylemek. Fiyatlar epey ucuk.Şuan fiyat aralığı nasıl
SultangaziHangi semttesin sen canim
Olur oda skma canini bide oğlusun olur takim tamamlanir ,Sizler de canmm hepimiz hepimiz. Bir gün 2. Cocuk ıcın mücadele edecegmı söyeseler aşırı gülerdim
Ankaradayim ben siz ?Nerede oturuyorsunuz
Evet varTakip icin gidicem ben. Insallah ihtiyacim kalmaz aminaşılama daha önce yaptırmıştım. Aslinda süreç ayni sadece aşılama islemi yapilmiyor takipte. Ya normalde yumurta büyüyor tamam ama birde catlama sureci var. Catladi mi diye takip edecek falan. Uzun sürer mi diye düşünüyorum. Hadi insalalh faydasini görürsün pcos vs var mi
Önce sağlık da kızıma kız kardeş hayalim varOlur oda skma canini bide oğlusun olur takim tamamlanir ,
Yine kismen iyi. Ilaclar vs dahilse.Medipolde aşilamaya 25bin demisler burda biri yzmişti
Aynı durumdayız canım benimde 30 da ilişki oldu sonra 1 Ocak ilişki oldu. Eve geldi çok yorgundu camiye gidip geldi yorgunluktan uyuya kaldıMoralm cok bozul kızlar eşim cok uykuluymus piki 31inde gördüm o gece ilişki oldu dun sbah baktım catlamıstı dun aksam oldu bu aksam da olmalı değil mi ılskı cktı sgraya uykusu acılsn dye ama kendimi kötu hissediyorum evdekler de yatmadı dha moralim yerlerde yapmasam kayıp mı acaba pik ve ertesi gün oldu @Sunsun9eylulesma
istanbuldayım bende gittiğim drnin kliniği var onu söyliycektim burada olsaydınız pozitif ilgili birisiAnkaradayim ben siz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?