- 4 Aralık 2024
- 211
- 128
- 18
- 36
36 yaşındayım canımKaç yaşındasiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
36 yaşındayım canımKaç yaşındasiniz ?
Aklında kalmasın zaten bi o kadar para harcamışsın şimdi gitsen orası da zamlı fiyat çekecekYa aslında ben üniversite hastanesine gidiyorum başarılı bir doktor çevre illerden gelenler var hastaları. Ama özel hastane daha özel muamele belki daha fazla yumurta olur şans artar gibi kafamda soru işaretleri var
Hiç kafana takma inan ki sağlıklı olsun kaliteli olsun senin olsun güzel düşün güzel olsun benim her seferinde 4 olgun yumurta çıktı ona bile şükrettim ya onlarda çıkmasaydı ya hiç döllenme olmasa daha zor inan kiYa aslında ben üniversite hastanesine gidiyorum başarılı bir doktor çevre illerden gelenler var hastaları. Ama özel hastane daha özel muamele belki daha fazla yumurta olur şans artar gibi kafamda soru işaretleri var
Yaşın çok büyük değil canım ama tüp bebek tedavisinde yaş faktörü önemli gençsin henüz36 yaşındayım canım
Evet biz aslında daha iyi bir sayıya hazırlamistik kendimizi düşük gelince hayal kırıklığı oldu . Pozitif olsa razıyız da negatif olunca sil baştan başlıyor tedaviHiç kafana takma inan ki sağlıklı olsun kaliteli olsun senin olsun güzel düşün güzel olsun benim her seferinde 4 olgun yumurta çıktı ona bile şükrettim ya onlarda çıkmasaydı ya hiç döllenme olmasa daha zor inan ki
İşte bahçeci de bize en yakın Diyarbakır o da arabayla 2 3 saat arası bişey yakında başka başarılı merkez bilmiyorumAklında kalmasın zaten bi o kadar para harcamışsın şimdi gitsen orası da zamlı fiyat çekecek
Çok pahalı bahçeci. Hizmet iyi ama tam testleri istemediler benden. Genetik test bile almadılar benim genetik sorunum varmış mesela. Parada da 75 bin aldıkar sonra donmuş trasnfer için 14 aldılar tek bir embriyomu dondurmak için de 18 bin aldılar toplam 107 binFiyat bilgisi almak için yazmıştım canım ne kadar tuttu ve memnun musun ? Bende Diyarbakır a yakınım olabilir
Yumurta sayısını hiç bir ilaç ,doz arttırmıyor maalesef. O konuda için rahat olsun. Ama aksine beslenme çok çok önemli. Beslenmeyle ilgili yapılan çok fazla araştırma var ancak o da direkt kaliteyi etkiliyor. Bizler için de önemli olan kalite zaten Ancak ağrılarının uzun sürmüş. Benim opu sonrası da hiç ağrım olmamıştı. Bu ağrılar transferden kalma mi ?Bende öyle düşünüyorum bizim problem olmamasına rağmen çok az yumurta toplandi acaba merkezle mi alakalı diye aklımıza takildi
İnanılmaz rakamlar gerçekten. Ankarda ben 4 embriyoyu 8 bine dondurdum.Çok pahalı bahçeci. Hizmet iyi ama tam testleri istemediler benden. Genetik test bile almadılar benim genetik sorunum varmış mesela. Parada da 75 bin aldıkar sonra donmuş trasnfer için 14 aldılar tek bir embriyomu dondurmak için de 18 bin aldılar toplam 107 bin
Teşekkür ederim Tabi ki öyle işte şansımız azalıyor bana doktorum %35 şans verdi inan ki ben her seferinde diyordum 7 yada 8 yumurta toplansa razıyım her seferinde 5 çıkıyordu en sonda doktorum vücudun bu kadar üretiyor biz elimizden geleni yapıyoruz ama nasipten öte yol yok maalesefYaşın çok büyük değil canım ama tüp bebek tedavisinde yaş faktörü önemli gençsin henüz
Dogru diyorsunuz ben son tedavimde doktorum ilacın markasını değiştirdi dozunu arttırdı yine aynı sayı çıktı oysa ki bir tık umutlanmıştım biraz fazla çıkar diye birde benim sağ yumurtalıgım rahime çok yakınmış doktorum çok riskli yerde ama yine de zorlayıp toplamaya çalıştı ona rahat giremiyorlar yoksa daha belki fazla toplanırYumurta sayısını hiç bir ilaç ,doz arttırmıyor maalesef. O konuda için rahat olsun. Ama aksine beslenme çok çok önemli. Beslenmeyle ilgili yapılan çok fazla araştırma var ancak o da direkt kaliteyi etkiliyor. Bizler için de önemli olan kalite zaten Ancak ağrılarının uzun sürmüş. Benim opu sonrası da hiç ağrım olmamıştı. Bu ağrılar transferden kalma mi ?
Benım transfer olduğum dönemde de biri vardı orda tedavi gören negatif sonuç aldı sonra gormedım kadını buralarda yada adını değiştirdi bilmiyorum . Ama doktorum çok ilgisiz diyordu adını bile unuttum doktorunİşte bahçeci de bize en yakın Diyarbakır o da arabayla 2 3 saat arası bişey yakında başka başarılı merkez bilmiyorum
Merhaba oncelıkle bol sıvı ve yürüyüşten baska bırsey tavsiye etmıyorum boyle bır duruma bır tek o ıyı geldı. Sonrasında klınık degıstırdım yumurta sayısı bızımle alakalı bır durum ıster mor ekmek ye, ıster hayır tohumu iç ben denedim olmuyor.Aleykümselam..beni de tedirgin eden konu bu uzun zaman geçti ama ağrılarım geçmedi çok az yumurta toplanmasına rağmen ve çok düşük doz ilac kullandım. Eğer klinik nedeniyle böyle zorlandiysam değiştirsem mi diye düşünüyorum
Ay valla çok şey okuduk bilmiyorum daha neyin ne faydası var. Canım ben gonal f kullanirkenn4 . Gün başladı ağrılarım hiç geçmedi opuda arttı transferde yine oldu sonra regl oldum geçmedi reglim biteli 3 gün oldu hâlâ adet sancısı gibi devam ediyorYumurta sayısını hiç bir ilaç ,doz arttırmıyor maalesef. O konuda için rahat olsun. Ama aksine beslenme çok çok önemli. Beslenmeyle ilgili yapılan çok fazla araştırma var ancak o da direkt kaliteyi etkiliyor. Bizler için de önemli olan kalite zaten Ancak ağrılarının uzun sürmüş. Benim opu sonrası da hiç ağrım olmamıştı. Bu ağrılar transferden kalma mi ?
Yaa gerçekten mi özelde daha ilgili olur diye düşündüm ben aslındaBenım transfer olduğum dönemde de biri vardı orda tedavi gören negatif sonuç aldı sonra gormedım kadını buralarda yada adını değiştirdi bilmiyorum . Ama doktorum çok ilgisiz diyordu adını bile unuttum doktorun
Opu falan dahil mi canım fiyata birde ilaçları yok bunun içinde değil mi ? Başarıları biliniyor diye aslında düşündüm deÇok pahalı bahçeci. Hizmet iyi ama tam testleri istemediler benden. Genetik test bile almadılar benim genetik sorunum varmış mesela. Parada da 75 bin aldıkar sonra donmuş trasnfer için 14 aldılar tek bir embriyomu dondurmak için de 18 bin aldılar toplam 107 bin
Vallah benım doktor bi galesiz bi galesiz adama 12 . Haftada test varmış dıyorum Boşver dio vitamınler şişirdi diyorum ver kocan içsin diyor hocam ilişki diyorum serbest devam diyor sorular hep havada beni acil olmadıkça arama acil durumda da kalma diyor. Çoğu ikiz gebeliklerde ilişki çok çok yasak diyor herkes oysaki .Yaa gerçekten mi özelde daha ilgili olur diye düşündüm ben aslında
Evet canım doğru diyorsunTeşekkür ederim Tabi ki öyle işte şansımız azalıyor bana doktorum %35 şans verdi inan ki ben her seferinde diyordum 7 yada 8 yumurta toplansa razıyım her seferinde 5 çıkıyordu en sonda doktorum vücudun bu kadar üretiyor biz elimizden geleni yapıyoruz ama nasipten öte yol yok maalesef
Canım biz klinik açısından yanlış bir yer seçtiğimiz kanısına vardık eşimle oturduk konuştuk. Ben biraz acele ettim sanırım doktor profesör diye ben ona güvendim ama süreç hiç profesyonel ilerlemesi ilgi ve alaka çok azdı. Tabiki Rabbimin takdiri ama elimizdem geleni de iyi bir şekilde yapmak istiyorum zaten her türlü masrafa giriliyor ilaç alınıyorMerhaba oncelıkle bol sıvı ve yürüyüşten baska bırsey tavsiye etmıyorum boyle bır duruma bır tek o ıyı geldı. Sonrasında klınık degıstırdım yumurta sayısı bızımle alakalı bır durum ıster mor ekmek ye, ıster hayır tohumu iç ben denedim olmuyor.
Yas ile yumurta sayısı azalıyor maalesef. Klınık ıle ıse o azalan yumurtanı en ıyı gelıstırıp opu işlemine hazırlıyorlar ve toplama işleminde ne idrar torbana ne de kanala bir zarar verıyorlar. 1. Klınıgım basarısızdı 8 yumurtadan 4 unu topladılar ve hıcbırı döllenmedi. Sonra Ben sirkülasyonu çok olan bir klinik sectım ve gercekten agrısız sızısız bir operasyon geçirdim. 5 yumurtam vardı 4 ünden toplandı 1 i dölendi ve 5. Gune cıktı. Ve dondurdum. 3. operasyonda da bir adet döllendi aynı klınıkte ve 38 yasında olmama ragmen doktorlarım cok hassasıyetle davranıp erken transfere gondermeyıp transferde endometrium kalınlığını 3 çizgi haline gelınce yolladı ve 1 transfer yapıldı. Şükür 10. Gun testı 26,5 12. Gun testı 69.0 cıktı yanı yumurta fazlalıgına takılma az olmasına ragmen ıyı kalıte yumurtadam ıyı bır embriyo olması için iyi bir klinik ve hekim ve Allahın taktiri herseyi halleder. Lütfen stress yapma dıyecegım ama bılıyorum aklında hep bir soru olacak ben bu sitede uyuyordum bu işlemleri yaptırırken
Kız dur hele sen papatya misin yazma tarzından anladım nick ve profil değismisVallah benım doktor bi galesiz bi galesiz adama 12 . Haftada test varmış dıyorum Boşver dio vitamınler şişirdi diyorum ver kocan içsin diyor hocam ilişki diyorum serbest devam diyor sorular hep havada beni acil olmadıkça arama acil durumda da kalma diyor. Çoğu ikiz gebeliklerde ilişki çok çok yasak diyor herkes oysaki .