• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canım sakin ol belirtilerin var diyorsun belki de şey olmuştur dün de dedim mi hatırlamıyorum ama pik olmadan çatlamış olabilir mi testlerini aralarda koyar mısın bak burada testlerde pozitif görmeyip hamile kalanlar var slaslasla slaslasla mesela
Tabi orası öyle ama ne bileyim canım çok sıkıldı 😢 en yüksek dündü zaten testte az kaldı bundan sonra pik görmem ben regl tarihini neye göre hesapliycam şimdi 😐🤷😐

Eklentiler

• 1000059626.jpg
    1000059626.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 26
Canım sakin ol belirtilerin var diyorsun belki de şey olmuştur dün de dedim mi hatırlamıyorum ama pik olmadan çatlamış olabilir mi testlerini aralarda koyar mısın bak burada testlerde pozitif görmeyip hamile kalanlar var slaslasla slaslasla mesela
mmatmazellll mmatmazellll evet benimde silik çıktığı gün kasık ağrısı ve akıntım vardı teste göre pik değildi ama yumurtlamışım canlı örnek benim şu testlere bu kadar kendini strese verme böyle olmaz ama bu kadar streste yapma

Orası öyle tabii ama işte onlar da oruçlu bugün 😀 dedim yani gelebilirsen akşam 8. 9.'da gel. Yemeleri içmeleri bitsin. 🤪 Ya benim anlamadığım bazı Doktorlar 3 gün yaşıyor diyor gerçekten bazısı bir gün bazısı 36 saat bazısı iki gün bu işin doğrusunu bilsek keşke tamamen. Desteğin için çok teşekkür ederim canım
Bence sperm kalitesi ve içeride spermin yaşayacağı ortamın uygun olması gibi faktörler etkili o yüzden öyle geniş bir aralık var
Benim geçen eylüldeki gebeliğimde iki günlük ilişkiyle oldu çok şaşırdım mesela olunca oluyor😅😅

mmatmazellll mmatmazellll evet benimde silik çıktığı gün kasık ağrısı ve akıntım vardı teste göre pik değildi ama yumurtlamışım canlı örnek benim şu testlere bu kadar kendini strese verme böyle olmaz ama bu kadar streste yapma
Haklısın gün aşırı devam mı edeyim yani sen kasık ağrısı olduğu gün üst üste mi ilişki yaşadın canm?

Bence sperm kalitesi ve içeride spermin yaşayacağı ortamın uygun olması gibi faktörler etkili o yüzden öyle geniş bir aralık var
Benim geçen eylüldeki gebeliğimde iki günlük ilişkiyle oldu çok şaşırdım mesela olunca oluyor😅😅
Haklısın canım kimyasal mı yaşadın peki. Çok geçmiş olsun. Aslında biz bu ay 3 günlük sperm ile yumurtlamaya denk getirmeyi istemiştik resmen öyle denk geldi iki ilişkide kaliteli spermlerle olmuştur diye düşünüyorum. Yani bir yanım bu akşam ilişki yapmam kaliteli spermi kalitesiz olur da geçerse girip yerleşemezse falan diye aklımda saçma sapan sorular geliyor

Sen 1 dolu 1 boş ilişki şeklinde git ben kasık ağrısı olduğu gün birlikte oldum birde o günden 3 gün önce o kadar daha da girmedim
Benim de ilişkiden Bir saat sonra çatladı sence bu akşam zorlamasam mı 🤫 adam eve gelecek 8 gibi eşya alma bahanesiyle o aralıkta ilişki nasıl olacak bilmiyorum

Haklısın canım kimyasal mı yaşadın peki. Çok geçmiş olsun. Aslında biz bu ay 3 günlük sperm ile yumurtlamaya denk getirmeyi istemiştik resmen öyle denk geldi iki ilişkide kaliteli spermlerle olmuştur diye düşünüyorum
Çok sağol malesef boş gebelik oldu ilk gebeligimdi şimdi tekrar deniyoruz olursa nasip🥰 Bencede öyle olmuştur sen stres yapma bu çok etkili biliyorsun saldığın zaman oluyor bebek yoksa stresli olunca zor

Çok sağol malesef boş gebelik oldu ilk gebeligimdi şimdi tekrar deniyoruz olursa nasip🥰 Bencede öyle olmuştur sen stres yapma bu çok etkili biliyorsun saldığın zaman oluyor bebek yoksa stresli olunca zor
İnan bana bunu kızım da deneyimledim bir ay öncesi çok ağladım tatilde yaparız diye söylenip durdum öbür ay hiç takmadım vücudumu bile dinlemedim hamile kaldım 🥲 şimdi benim tek sıkıntım evde misafir olması uzun süreli. Belki mesajlarda çok takmış gibi görünebilirim ama sadece kocamın eve geleceğim deyip anlamalarından korkmam sorun 😁

Benim de ilişkiden Bir saat sonra çatladı sence bu akşam zorlamasam mı 🤫 adam eve gelecek 8 gibi eşya alma bahanesiyle o aralıkta ilişki nasıl olacak bilmiyorum
Kuzum zaten sperm 3 gün canlı kalıyor tutarsa tutar ama garanti olsun içim rahat netsin diyorsan odaya at kocanı 😂😂😂😂

Bu arada bir daha yaşama canım inşallah hemen kucağına al bebişini sağlıkla 😌🤩

İnan bana bunu kızım da deneyimledim bir ay öncesi çok ağladım tatilde yaparız diye söylenip durdum öbür ay hiç takmadım vücudumu bile dinlemedim hamile kaldım 🥲 şimdi benim tek sıkıntım evde misafir olması uzun süreli. Belki mesajlarda çok takmış gibi görünebilirim ama sadece kocamın eve geleceğim deyip anlamalarından korkmam sorun 😁
Stres çok etkili bende bunu yaşamıştım 😐 ya bence gerçekten olayın heyecanına odaklan o senin kocan herkesi boşver 😉

Back
X